Umění pečení (18.6. 14:00 - 24.6. 22:00) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 17/6/26.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Prepperka
    Mám také windows 11,ale takové problémy jsem nezaznamenal.Normálně mačkám prt sc,kliknu do malování a pak poprvé ctrl v a pak už jen po celou dobu pravým tlačítkem myši vložit,celou dobu přepisuji první obrázek. Nechápu ten tvůj trojklik.sem to zkoušel a nedělá to vůbec nic!.S těmi okny to nechápu vůbec.Přece když si dáš farmu na jednu stranu,malování na druhou,tak se ti už nic nezvětšuje,zůstává to pořád stejný!
    https://i.imgur.com/cnHMAgV.png
    Jedinej problém co stále u mně přetrvává,že neudělám dvě fotky po sobě.Musím nejprve překliknout,třeba na fórum,pak zpět do akce a funguju dál!Ale dá se nato zvyknout!:wuerg:
    Jinak na kompletní vybílení krámku (bez receptů) potřebuješ nahrát bodů:[​IMG] ;)

lacrima a kocieva tohle ocenili.
  2. lubin1234

lubin1234 Stará škola

Tak akce splněná a více takových akcí by bylo pěkné ;)

3. Midori_88

Midori_88 Rádoby autor

Za mě celkem spokojenost. Získala jsem co jsem chtěla (hlavně tedy oba dva recepty, které jsem ještě neměla) i něco navíc. :) Jediné, co mi trochu vadilo, byl příliš krátký čas na to, aby se dalo hrát bez pomůcek :music: (pokud tedy zrovna nevyšla nějaká úžasně snadná kombinace, pár takových se našlo). :p Trochu lepší to bylo s boosterem, kdy to obvykle šlo zkusit zpaměti, ale jednou nebo dvakrát to nevyšlo ani s ním a zas tolik boosterů jsem neměla.

Takže bych to shrnula asi tak, že se mi akce líbila, ;) i když mě trochu zklamalo, že jsem musela volit mezi tím si zahrát a tím získat více bodů a mincí. :eek:

4. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Tak splnila jsem 1/4 akce a co se mi nestalo, zapomněla jsem utratit třešničkové mince a když jsem si vzpomněla tak desátá odbyla.. :D

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Ale, Zrzinko, tak to je mi líto, takové skvělé odměny, hlavně tedy recepty ;) o ty mi šlo a o ty jsem hlavně hrála na vedlejších farmách. Zvládla jsem to dobře i když bylo klikání spoustu, ale to nejdůležitější mám, i když se na některé farmě nepodařil stonek, jsem spokojená. Teď abych na vedlejškách rychle postupovala v marmeládníkovi a pekařovi, abych ty produkty mohla vyrábět. Skvělá akce, jen takových víc, díky

6. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Evoku, njn stalo se :) Musím na to holt myslet ponaučení pro příště ;) No, zamrzelo to ... Jinak akce se mi líbila ;)

7. 14087

14087 Titán fóra

To nevadí Zrzinka11, člověk se chybami učí celý život ;) a když nejde o život, tak vlastně o nic ;)
    To hlavní jsi splnila :D a hurá do další akcičky ;) ať se daří :) a všem ;)