Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já věděla, že něco zasklím. Rychle kolečko a mastím pro hnůj.xD

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

bloskvička - všichni jsme tak začínali ;) Neboj, takových akcí ještě bude...Mrkni do kalendáře.
    Zkus urvat aspoň nějakou tu odměnu. Stanov si nějaký reálný cíl, třeba podivuhodné výběhy nebo sazeničky a třeba to klapne. A příště už zas budeš dál a půjde to líp. Snaž se otevřít co nejdřív mýtinu (vlastně všechny pěstovací plochy) - koukni v družstvu do úkolů, jestli by tam něco nebylo za hvězdičky....

3. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Prasátko chce po mě dodat pryskyřník (level 96) a toužebník (level 94), ale na jednu z plodin já nemám level. Jak je to možné??

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky :)
    akce vypadá velmi slibně, jen jsem mrkla na kolotoč a zatím pohoda
    2 postava - bonusová rostlina byl olověnec (4x dodávka)
    3 postava - bonusová rostlina seno (4x dodávka)
    z akčních je 1(0)- mák 4x450ks, 2(1)- srdce 4x300ks, 3(1)- mák 4x450ks, 4(0)- lízo 4x300 ks

pokud to zprůměruji vychází mí 9000 ks akční na postavu čili celkem 36000 akční na celou kompletní akci bez padátek za mě na pohodu. :)

čili pokud použijeme bonusovou rostlinu, tak dodáváme pouze 4x k dovršení lvl.

5. bill

bill Pilný autor

odkial mam zobrat oranžéve tulipany ked sa nedaju kupit a že hra a že obtiažnost hry stredna :D:D

kubidanka, dana9494 a atriadk tohle ocenili.
  6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a první 2 zelený svítějxD

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak mám 0,0 padátek .... kdo má víc? xD :p

8. samec

samec Magnát fóra

Milé RT!!!--Blahořečím vám k této skvělé letní akcičce--- ale to je ještě málo--příště je třeba dát do akce rozpěstovat aspoň 6 plodin a nechat to jen na Hlavní louce a nejméně v 8h růstu a alespoň 30 000 ks od každé plodiny a ještě k tomu nejlépe 500ks vypadavátek a aby padali jen ze zvířat z hlavní a mýtiny a možná bych to ještě o den zkrátil!!!! To by byla super akce!!!!xDxDxDxDxD

9. Tatsume

Tatsume Pisálek fóra

Pokud vím, tak tady té akci nemá nic vypadávat? Mají se jen pěstovat plodiny...

petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  10. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

tak nevím jestli tato akce je středně těžká, když mám dodat plodiny, které mám minimum a trh zeje prázdnotou. :cry:
    Ps: jestli dám nálepku tak to bude super :)xD

11. Dulisro

Dulisro Perspektivní autor

Tak kolotoč vidím ale žádné akční rostliny se mi nenačetli už jsem to aktivovala 3x ale nic kde jsou?

12. alunk

alunk Aktivní autor

Akce pěkně zahýbala s trhem :D kupovat nic nebudu, kam dojdu, tam dojdu :D

dana9494, evainfo a Tatsume tohle ocenili.
  13. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Máte akční květiny?Já né a už jsem to resetovala několikrát.

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dodáno praseti 4x96 šeříku a ovci 4x1080 třtiny. A včíl budu čekat, bo všichni ostatní chtějí akční :( Tož uvidíme, jak to půjde dál :)

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

evainfo ja mám vypadávatiek nula celá nula ničxDxD.Ja som dodal ovos a proso.Ešte že mám zo všetkého dostatok.Stodolu plním stále tak že ma takéto akcie nezaskočia a nemusím kupovať.

16. matousek08

matousek08 Perspektivní autor

Tatsume: Neboj, evainfo to myslela ze srandy;):p
    Tedy, doufamxD8)
    edit: tak me uz cunik usnul:p. zato ovecka chce proso, ktereho mam malo, musim dopestovat:cry:

17. nyda

nyda Rádoby autor

Hm píší že dostaneme 5 ks od každé ale nasadil jsem jen tři druhy a balónková je 0 a píší že mám čekat 5 hodin, mám nasazené jen tři druhy balónková není ani jedna, jak tomu mám rozumět?
    ----
    Teď mi přišlo 20 ks balónkových, stejně je to pořádná ztráta, hra je stejně jen o náhodě jak to dopadne, jak má něco vypadávat tak to už už vůbec, a když jak teď by to mělo být jasné, tak zase nebylo co sadit, člověk si nevybere, někdo pořád vymýšlí problémy, už mi to připadá že se kazí záměrně aby bylo co opravovat, jak posledně u velkých stromů co fungovalo, když se dalo hnojivo a se to přestalo zobrazovat když to 3 roky šlo bez problémů.

Naposledy upraveno: 3/8/16
  18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Koupila jsem koš a jedu akci na pohodu. Pohodové letní dny přeji všem.

19. Tatsume

Tatsume Pisálek fóra

matousek08: Tak to jsem nepoznala :p

nyda: mně se načetly všechny 4 druhy, musela jsem ale na hlavní louku. Nejdřív byly vidět ve stodole, pak se zobrazily i v nabídce na vysetí.

Mám zaseto, pohnojeno, zalito. Moje políčka jsou taaak slaďoučká, že mi stačí na to jenom kouknout, a bolí mě zuby.xD

Trepifajksl, dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  20. domculik10

domculik10 Pisálek fóra

HEJ ! chcem sa postazovat hned ako zacala akcia tak mi pri jednom zvieratku nabehlo medzi surovinymi na dodatie - lipkavec a ten je az od 84 levelu a ja som este le 83 !!! a to pritom pise ze suroviny budu iba po prislusny level ! ako to mam teraz spravit ???

Trepifajksl a dana9494 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.