Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Ja som nič nepočítal ani nad tým teraz nerozmýšľam však nejako to už dopadne.Načo si robiť zbytočne veľkú hlavu?Uvidím až akcia začne;):).

2. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

Zdravím, tak dám rychle nálepku a jedu na týden relaxovat. [​IMG] .

3. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tak plochy připraveny, potřebné přesunuto, na mýtině se ještě válí pár medvědů, ale do 14.00 hodin by měli odkráčet...:)

dana9494, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  4. Jaroslav469

Jaroslav469 Znalec fóra

jdu do toho a pak uvidím co se z toho vyvrbí

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  5. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Ahoj,asi ne moc chytrá otázka,ale se sousedkou nevíme co to jsou ty oblíbené dudlíky?Dík za radu.

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tím předchozím se určitě míní zvíře, které bylo uzamčené dosažením lv., než jsi šla plnit zvíře další. Nikdy nenastane situace, že by bylo uzamčených víc než jedno (krom závěru, jak píše Casey). Jakmile doděláš level u zrovna doplňujícího, tak se uzamkne tento a ten dříve uzamčený se zase odemkne. Tudíž dříve uzamčený = předchozí uzamčený. Vždy bude zamknuté pouze jedno zvíře.
    Samozřejmě, pokud je budeš doplňovat v řadě vedle sebe, pak se v tom pořadí budou odmykat a zamykat. Ale doplňovat můžeš které chceš, nemusíš postupně.

kiki2305 a dana9494 tohle ocenili.
  7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

lavsonka - Získávání pamlskových bodů můžeme zvýšit použitím oblíbeného dudlíku, který získáme jednak při nákupu akčních košů (viz výše) nebo jej lze zakoupit samostatně ve Farmářském obchodě -> Sezónní zboží, 1 ks stojí 12 Florenů.
    Oblíbený dudlík nám při dodávání zboží zvýší získávání pamlskových bodů o +1, budeme po jeho aktivování tedy za každou dodávku zboží získávat tři, respektive čtyři pamlskové body. Oblíbený dudlík lze využít k navýšení pamlskových bodů pouze ve stávajícím levelu postavy, jakmile dosáhneme další úrovně, bonus zmizí a pokud chceme nadále získávat navýšený počet pamlskových bodů, je třeba aktivovat další dudlík.

ryblabla - např. koza vyžaduje mimo jiné vlčí mák a ty budeš muset dodat pro splnění jednoho levelu u kozy 4-6x 450 ks vlčího máku a to všechno šestkrát (zbylých 6 levelů zaplácneš plodama stromů ze stodoly). (4-6x podle toho, zda se trefíš do bonusové rostliny - tzn. 4-6x 450 máku x 6 levelů). A to samé u ostatních zvířat. U každého levelu musíš nasbírat 12 pamlskových bodů. Za jednu dodávku máku (450 ks) dostaneš 2-3 body (s dudlíkem 3-4 body)

Naposledy upraveno: 3/8/16
    dana9494 tohle ocenil(a).
  8. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Děkuji skalára.v-za jistě vyčerpávající výklad:)Už vím, co je oblíbený dudlík.Ale určitě do něho cpát floreny nehodlám.

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

To je výtah z OFI na 1.straně diskuze, takže je určitě vyčerpaný někdo jiný. Já tam jen vlezla, provedla známý dvojhmat na klávesnici (Ctrl+C), a pak ještě Ctrl+V a máš to tady :D Takže mně neděkuj :D

blondmary, dana9494 a milostivas tohle ocenili.
  10. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

mýtinu nebourám ani náhodou,
    rozhazovat za dudlíky také ne,
    ale jinak jdu do akce s vervou KFC
    :)

11. doben

doben Ikona fóra

No tak já jdu vybourat hlavní louku a přesunout vše na divokou. Na Baha mám všechno v pralese, takže jen vybourám Moringy a na lesní mýtině javory. Dnes se pokusím rozpěstovat a potom budu sázet tak, abych měl od každé akční 1 otočku za den.

[Jared], dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  12. lavsonka

lavsonka Rádoby autor

Tak trochu slávy z cizího...taky neuškodí:)))My se susedkou jsme neudělaly ani to,tak jsme líné:)))

dana9494, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  13. Kačí2

Kačí2 Pisálek fóra

Ať čtu, jak čtu, tak stále nic nevím a nevím. Nebylo by lepší video, než takovéhle popisování???

dana9494, evainfo a pavca67 tohle ocenili.
  14. doben

doben Ikona fóra

Kačí2 video bude k dispozici zítra

Danielaa25, dana9494 a Borek51 tohle ocenili.
  15. Kačí2

Kačí2 Pisálek fóra

• Necituj příspěvek pod, který píšeš. Stačí oslovit jménem.
    ***odstraněna zbytečná citace***

Děkuji moc, ty jsi zlatý, že videa vyrábíš, abys nám, nechápavým, pomohl.. Pomohl jsi mi i u těch lastur. Ale to by nad tím měl zauvažovat i RT. Už se těším tedy na zítra, pááá

Naposledy upraveno moderátorem: 3/8/16
    dana9494 a doben tohle ocenili.
  16. pavca67

pavca67 Expert fóra

ahoj plochy jsou připravené jsem zvědavá jestli to vše udělám taková menší otázka jak je nejlíp rozpěstovat akční rostlinu?

17. doben

doben Ikona fóra

pavca67 těch 5 kusů dej na pole 2x2 a naházej na ně všechna hnojiva + použij MJS. Kolikrát to uděláš nebo jaké další produkty použiješ už je na tobě.

[Jared] tohle ocenil(a).
  18. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

klasické rozpěstování:
    na pole 4x4 použijeme MJS, SH, hnojivo, voda, bílá nevinnost, vánočka, mrkváč, Zuzi

dana9494 a Koulička1 tohle ocenili.
  19. bloskvička

bloskvička Zelenáč fóra

............... Plodiny je možné sít na hlavní farmě, lesní mýtině a plantáži.
    Jak k tomu příjdem my co jsme začli nedávno? Hlavní farma v pohodě ale na lesní mýtině mi chybí otevřít 3-tí(chybí 12 hvězdiček) a 4-tou část abych mohl využívat celou plochu a na BAHA- plantáži mi chybí otevřít 3-tí pole(jestli tam nejsou 4).To ale už zítra budu mít(chybí mi 2 ZB cca 6000 TBZ)
    RT by se nad tím mohlo trošku zamyslet aby jsme mohli hrát taky!!! Možná by z nás taky vyrazili nějaký ten špinavý zlaťák.

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

a já stále doufám ve změnu že nás nechaj pěstovat všude:music: hm tak né jedem jen na 3 plochách

Naposledy upraveno: 3/8/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.