Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pavca67

pavca67 Expert fóra

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  2. .macca.

.macca. Dozorce fóra

pavca67 to je soví strom, vraní strom,domácí dráček noční můra mám je na všech plochách to navyšuje bz

evainfo, petaM2001 a pavca67 tohle ocenili.
  3. lubin1234

lubin1234 Osvícený autor

Tak jestli se dostanu ke stonku, tak to bude zázrak. o_O
    Jsem na to něják takto:

4. elbedna

elbedna Znalec fóra

Jupííí, konečně jsem se doplazila ke stonku.
    Zkusím ještě něco napěstovat a uvidíme co ještě na kolotoči ukořistím.
    Hezkou hru všem.

5. pigi1313

pigi1313 Osvícený autor

Stonek stonkuje 112000 na Ba. za 5 dní to jde, stav je 6.10.11.12 ještě něco dám:p:p:p.

6. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Opět zdravím všechny! :) Děkuji jan.svatek za radu ohledně stonku. Rozhodla jsem se ho získat a vynaložila jsem na to veškeré úsilí. A hle, den a něco před koncem akce je stonek doma. Do nebe půjde, až budu mít nebe aktivované, takže na své využití si ještě chvíli počká, ale jsem za jeho získání ráda. Za celou dobu, co hraji, je to zatím teprve druhý stonek, který se mi podařilo získat. :) Jinak stav je momentálně 8-7-8-8 a v akci stále pokračuju, ráda bych toho získala co nejvíc, ideálně tajemné na baha, ale to nevím, jestli zvládnu. S akcí jsem pořád víceméně spokojena, pěstování více druhů akční mě baví mnohem víc, než neustálé pěstování jedné akční dokola do zblbnutí. I dodávání ze stodoly je fajn (na co bych tu stodolu jinak měla), přestože stejně jako někteří jsem vypozorovala, že to po mně chce to, čeho mám nejméně.xD Ale co se dá dělat. I tak je to fajn akce. ;)

7. ewelynn48

ewelynn48 Rádoby autor

taky přijmu radu ohleďně stonku, pořád ho ještě nemám, děkuji

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

.macca. že se nářadí ukládá pod vázičku vím, ale zároveň se tam každý den ukládá i nářádi z několika slepičích domků a já nerozliším, který hřebík spadl z nebe:)Jen jsem zauvažovala, že kdyby byla určitá pravděpodobnost, že z nebe vypadne "hodnotnější"nářadí tak by tolik stesků na nazáživnou akci asi nebylo. I když, jak všichni víme, pravděpodobnost se na farmě blíží nule.:)

9. zelenamys

ewelynn48 omlouvám se, asi jsem se špatně vyjádřila, nešlo o žádnou konkrétní radu, jak získat stonek. Jen jsem v předchozím příspěvku polemizovala o tom, zda se mi vyplatí, protože ještě nemám se stonky žádnou zkušenost. A na to mi ochotně odpověděl jan.svatek, že se to opravdu vyplatí, a tak jsem stonek získala. ;) Jinak jak ho získat? Asi nemám žádnou konkrétní radu, prostě jsem pěstovala a pěstovala a dodávala v ideálním případě bonusovou rostlinu. Začala jsem včas a byla jsem tu často, tak jsem to stihla. Také jsem použila asi 200 SH a kolem 300 zuzina superhnojiva, aby mi lépe vycházely počty na dodání. Možná ti nějakou lepší radu dá někdo zkušenější. ;)

10. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

ahoj zelenamys: poradíš mi, prosím? potřebuju vědět, jestli stačí, aby 3 zvířátka dosáhla na level 8 nebo ho musí splnit? tedy, máš u tvých zvířátek v srdíčku osmičky nebo devítky? potřebuju to k výpočtům, kolik mi čeho chybí. díky :D

ester7791. tohle ocenil(a).
  11. zelenamys

Ivuška08 - Ahoj, stačí, aby ho dosáhla, nemusí ho splnit. ;)

evainfo, ester7791. a Ivuška08 tohle ocenili.
  12. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

super, díky moc, zelenámyško :inlove:, myslela jsem si to a nebyla si jistá, tak se radši ptám. páč jak bych se ze všeho vydala a neměla pak co zasadit, tak to by bylo blbý, zůstat viset takový kousek od stonku...
    hezkou hru :D

13. jarka112

jarka112 Vážený autor

tak nakoniec tá akcia nebola až tak hrozná,ako sa zo začiatku zdalo:Dbolo treba viac sadiť,ale dalo sa to zvládnuť .

14. papulice

papulice Hrabě fóra

tedy já se zvencnu,dodávám dodávám,stonek už mám,ale chybí poslední dekorka a nevím kdy se k ní dopracuji???ach joooo

evainfo tohle ocenil(a).
  15. doben

doben Ikona fóra

Tak odteď už budu kupovat pouze Baha TCH, protože na farmě vypadly z TCH želvy a oranžové husy, zato na Baha 2x Pandy červené, takže jich mám 8. Svým počtem už u mě předběhly i mravenečníky, kterých mám 7. Teď dám na plochu TS, ale z nich nic neočekávám.

16. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Zdravím všechny, má hráčská dušička byla pohlazena, stonek je v nebíčku;):D a po ničem jiném netoužím. Ještě za zbytek akčního vyzobu nějaké odměny a šmitec. Jen nevím jestli má cenu uvádět farmu do provozního stavu lebo nám brzy začíná další akcička.o_O
    Všem kdo ještě bojují od srdce přeji ať dojdou do šťastného konce.;)

17. doben

doben Ikona fóra

-XFarmářX- mrkni do FarmOracula vypadá to na šlechtění, takže je dobré vytvořit zásobu zvířat.

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jsem se nakonec rozšoupl to už asi dám o půl 7 sklidím mák a pak už to bude otázka nočních a ranních lízadel

19. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

doben - děkuji za radu, to bych byla ráda, protože ty hoňky s akčním eventuálně i s padátky už mě neba....Trochu oddychu nám prospěje. Zvířátka mám na divošce a tu nikdy nebourám ani kvůli akci, takže nějaké zásobičky jsou, nicméně úkoly v družstvu je úspěšně papají. Uvidíme co máme přichystané, ceny na trhu budou zase stoupat;).

20. honzi

honzi Komisař fóra

Tahle akce se mi vůbec nelíbí. Pěstování 4 druhů rotlin na 3 plochách je už samo o sbě divné, ale hlavně vůbec nechápu proč je tak složitá... Kašlu na to, ta nálepka mi bude stačit :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.