Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bobika

Bobika Pisálek fóra

Ahoj, mám stonek a teď jen chci taj. výběh Topaz, jinak už jen tak co se připlete do cesty. Moooc mi pomohlo video od dobena, sázela jsem jen mák a trošku balonky a perníky, ale jen tak na dvě doplnění a pak to vzalo fofr kupředu oproti moji snaze pěstovat vše, to bych se v tom plácala ještě teď.
    Takže díky dobene za skvělou radu :)))

2. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Tato středně těžká akce mi dává nějak zabrat. o_OTak tak budu mít stonek. Sklidím asi za půl hodiny pak něco ráno a mám utrum - musím do práce. Podle náročnosti na pěstování bych dala tuto akci jako těžkou. Všem kdo mají vše splněno gratuluji. :)

3. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zas som sa pohla o pár krôčikov, mám 6-9-11-12 a asi budem pestovať len lízanky a balónky. Idem v pohode, nikam sa neženiem, SH do 300 na rozpestovanie, žiadne koše a žiadne dudlíky. Ešte je celý deň a noc, tak sa určite ešte niečo zadarí. Zbieram asi za 45 minút, na noc pôjde lízanka. Držím palce, aby ste získali aspoň vytúžený výhonok. Dobrú noc.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer :) tak mi ráno ten perník pro kozla vyšel akorát, zbylo 34 ks, akce tím skončená a rychle jsem vyhnala zvířátka z lišty ven :D . Z tajemných na baha další mravenečník, žlutý koberce, amherstie XXL, garcinie XXL, guava XXL a dvakrát ledviňák :p ... na farmě vydra, oranž. ovce a stromky jsem hned naskládala do lišty. Dekorky navíc jsou v parku a s mazlíky to bude vážně pecka :D. Gratulka, kdo má splněno a kdo ještě pěstuje, držím palečky, ať to dáte .... [​IMG] ....

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, stonek jsem umordoval v práci , takže maká - já si řekl, že dokud je čas, pojedu dál. Brambory, chmel, slunečnici a třtinu můžu točit, až bude nějaká ta šlechtící akce. Podle kouličky se chystá, tak bude času dost. Přebytky jsem hodil na trh.
    Jinak teda jsem sklízel v práci perníky a dorazilo vrchní vedení. Kolega jen utrousil, že si dávám "raucha". Inu, vzal to, jako že jsem šel na džus, když je u kotlů takový hic...
    Gratulace všem, co už to definitivně dodělali i těm, co jim stačí stonek.
    Točil jsem hlavně mák, na jednom poli jsem střídal balonky s perníkem a na noc lízátka. Zatím mám 8-6-9-10. Snad to dorazím komplet...

6. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja už mám v akcii jasno.Ráno pozbieram potom ešte 2 x otočím lízatka aby som získal stonku a zabalím to.Budem si sadiť to čo som minul do akcie.Majte sa.

7. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Stonek aktivován, ale zajímalo mě, copak to asi vypadne za nářadí? připočetlo se to k domkům pro drůbež, tak nevím, jestli to kladívko bylo z nebe nebo ze země. Kdyby byla dána možnost, že by mohla z nebe vypadnou i vrtačka, tak by rázem přestala být tato akce nezáživná:) Kuteno, já až tak tamarindy nezatracuji , tisíc BBZ z políčka 1x1 denně.

8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Je to nekonecny, cely den delam ty potvory pernikovy a stonek furt nikde!
    Stavajici levely : 6-9-5-8 :)
    kytek podle sazeciho poradi 854-743-569-1981 :)
    dvakrat to chce 6h a jedno 5h, na noc vyuziju 7h pro odblokovani dalsiho postupu...
    plan zvirat vidim v poradi : 1. X. 1. a tedy bude stonek...

9. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky zatím 6-5-5-2 nic moc začala jsem později uvidím co to dá mám odpolední tak pokud nestihnu nevadí ještě týden a hurá volno je tu konečně... tak snad příští akce bude snad možná lepší všem mnoho zdaru i sílu ať se zadaří ;)Janča

10. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo! Už se mohou všichni bez zábran a bez přestání točit. 12-12-12-12

11. davidson00

davidson00 Baron fóra

Zdravím, akce ukončena bez nákupu košíku a dudlíků, jenom s MJS a kombajnem a s přístupem na PC kdykoliv, ze začátku to šlo pomalu no vlastně celou akci, asi to tak bylo nastavený abychom nebyly hotový za 2-3-4 dny. Přeji všem co ještě sejí a sklízejí akční plodiny aspoň +100 % do stodoly, ahoj Alena

12. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dobré ránko:)
    gratulujem všetkým farmárom, ktorý sa už vykolotočovalixD
    a majú sladké zaslúžené odmeny:p
    ja sa ešte stále vozím 3-9-7-6 ;)

diagnoza F 97 B 297

dana9494, davidson00 a evainfo tohle ocenili.
  13. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak vcera jsem zacla stresovat, kdyz jsem vybourala mytinu a dnes vidim, ze po sklizni bude hotovo, teda ke stonku, dal uz je mi to jedno
    chtela bych jeste baha staje, ale to asi nedam, protoze opice je na 2

14. donald35

donald35 Zelenáč fóra

ahojte chcem sa spytat dodavanie akcnych rastlin na foru pisu dodat 300pernikovy kvet 450vlci mak a 450 balonovy kvet ale ked to dodam vzdy je to malo musim dodat este viac akcnych rastlin aby som dostala vyhru a postup uz viem akciu nedokoncim

15. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

ahoj donald35, ale dále na fóru píšou, že na jeden level je potřeba dodat požadované množství 4x až 6x. popřípadě s dudlíkem 3x - 4x. je potřeba si to pročíst pořádně nebo kouknout na video od Doben na str. 21.

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  16. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Jupííííí..........4x Hurá!Hotovo!........akce pro mě klasika nic překvapivého.........farma uvedena do normálu
    F 98 BAHA 317

17. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

hlásím komplet hotovo

18. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak stonky jsou už doma na všech farmách,co udělám navíc,udělám. :):)

19. .macca.

.macca. Hrabě fóra

ta dekorace balonkový expres to je bomba mě to dává 20 600 bz s mazlíčkama a to ještě určitě nemám všechny myslím že při O a D bude o ni velký zájem
    GordonSargent To nářadí ze stonku to máš v inventáři u vázičky spotřební zboží

20. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky no trochu jsem popohnala snad bych to i dala už mám 6-7-7-2 hlavně dotáhnout stonek snad to dám pokusím se ještě za pokus to stojí ...Janča

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.