Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

stonek je doma[​IMG]
    aktuálně 8-11-7-8 asi ještě něco dám i když jsem chtěl jen stonek ;)

2. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

no nevím - někde jsem asi udělala chybu
    nebo spíš tím špatným připojením
    hroutit se nebudu

babina51 a maribeja tohle ocenili.
  3. babina51

babina51 Veterán fóra

Můj konečný stav 8-9-11-12.A to jsem chtěla jen stonek,víc nesázím jednak nemám co/rostliny jsem spotřebovala/ a už mně to ani nebaví.nahodím zase stromy a dám i chlévy,abych nemusela na farmu tak často.Ale akční chlévy zase na nic,samé šunty.Stromy kešu to beru.

4. Hagerr

Hagerr Expert fóra

nekonečné...... :(
    minulá akce, která byla v obtížnosti vysoká!!!! se mi zdála lehčí než tato akce....

5. ezzra

ezzra Hrabě fóra

pekny nedelny podvecer...chcem sa opytat k tejto akcii,,nemam cas nanu a asi ju ani nestihnem dokoncit..ten cumel sa da dat len raz za den??myslim tomu istemu zvieratu trebarz koze..alebo??..necitala som offik,,,uz som si to precitala ale som stejne stoho mimo,,s tej cestiny nerozumiem nic..:p

Naposledy upraveno: 7/8/16
    babina51 a maribeja tohle ocenili.
  6. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahoj ezzra , dudlík můžeš dávat pokaždé, když si ho koupíš za 12 florenů, aktivovat ho můžeš u každého zvířete opakovaně, platí vždy pro jeden level.

7. ezzra

ezzra Hrabě fóra

[​IMG] Bella74..ale za aku dlhu dobu??lebo stale mi vypisuje ze uz ma dost mlsaniaxDstale je tam nad zvieratmi ta zelena fajka a dudel nejde pridat..ze dokedy sa budu ligotat...hmm,,

aha dakujeeem moc

Naposledy upraveno: 7/8/16
  8. Bella74

Bella74 Vážený autor

dokončíš level a můžeš u dalšího zvířete , které máš odemčené aktivovat další dudlík zase pro jeden levl [​IMG] toto je aktivovaný dudlík a teď můžu dodávat s plus jeden
    tady jsem aktivovala u všech [​IMG]

9. babicka72

babicka72 Rádoby autor

Pěkný podvečer,hlásím na 100% splněno! Všem ostatním přeji zdárný konec

10. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky

[​IMG] i já mám splněno.Nevydržela jsem a zakoupila koš:p

11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Tak já hlásím nemám zdaleka splněno. Tentokrát to asi nedám, nějak se mi nedaří. Ale všem co mají hotovo gratuluji a těm co ještě bojují (jako já) ;) držím palečky

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Ze zvláštním pocitem musím konstatovat, že ve svém levlu ani dnes tuto středně obtížnou akci nedokončím...
    Současný stav 6-12-12-12...
    Tak snad zítra, dá-li RT a ČEZ ;), bude hotovo...

13. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak můj odhad je, že zítra "jedu do finále" - momentální stav 10 - 12 - 12 - 12.

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte farmári.Mne s tejto akcie už hrabe.Minul som si skoro všetky lízatka chcel som ich zasadiť a v stodole som mal 10 ks:cry::cry:.Musím ich rozpestovať lebo sa mi nechce veľa sadiť.U mňa to vyzerá po tom nezdare:2-9-6-6.Čo už narobím?Za chyby sa platí.

15. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Tak přeci jen hotovo ještě dnes [​IMG]
    Měla jsem neuvěřitelné štěstí, že koza chtěla až do konce na bonusovém místě mák, který jsem dnes celý den sela. Stejně mi přišla nějaká sjetá, vypadala, že si to na koníčku dost užívá. No jo, makovice jsou holt makovice.
    Kdo se ještě pořád trápíte, tak vám přeji, ať to pokud možno co nejrychleji přibývá.

16. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři tak stonek mám hotový a dále nejedu,spíš si doplním stodolu ,nikdo neví co po nás budou v další akci chtít,všem kdo ještě plní tak ať se zadař:cry:í a kdo má hotovo gratulka,já chtěla stonek a ten mám a tím končímxD

17. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak nevím nevím, jestli akci vůbec dokončím. Vzhledem k tomu, že je z mého pohledu zbytečně překombinovaná, tak přestože jsem první stranu četla asi 4x, jsem doposud nějak nepochopila, jak je to s těmi pamlskovými body. Takže dodávám, co můžu, sem tam na mě vyskočí nějaká odměna, ale absolutně mě ta akce nebaví. Pokud ji dodělám (čemuž teda moc nevěřím), tak dobrý, pokud ne, nezblázním se, a budu doufat, že takovou blbost nebudou brzy opakovat.
    Nějak mě ta hra tyhle prázdniny začíná štvát. Teď, kdy lidi jezdí na dovolenou a nemají čas vysedávat u kompu, dají takovéhle náročné akce, ale v zimě, kdy by člověk akci uvítal, nebylo do čeho dloubnout

18. 1robinsonka1

1robinsonka1 Aktivní autor

Já jsem si v akci dala cíl stonek a ten jsem včera večer dokončila ,k tomu jsem ještě získala tajemné stromy a tím pro mně akce končí,už mi nebaví pěstovat tolik květin najednou množství mi nevadí ,ale časy,jela jsem v pohodě a co jsem chtěla to mám plus navíc tajemné sazenice.Hra je na mně až moc překombinovaná přeji všem farmářům ,aby získali co chtějí a těm co mají komplet hotovo tak gratulace,jinak všem hezký zbytek nedělního večera.xD

19. Ivuška08

Ivuška08 Aktivní autor

zdar všem farmářům a dobrým lidem ;)
    lidi, teda fakt nechápu, jak to děláte... já jsem sice párkrát opomněla včas sklidit, ale jinak jedu akci od samého začátku a můj stav je 2-5-4-4. a to sázím jen akční rostliny. mmch, děkuju farmáři tahnudopekel, který dnes upozornil, že občas bonusová rostlina nemusí být výhodnější než ostatní, když je požadované množství 300-300-450. jedu už tak automaticky, že mi to ani nedošlo! tož díky moc!
    tááákže, jak tu tak čtu, kolik lidí už má hotovo (fakt nechápu), jsem to dnes psychicky nevydržela a pro svůj klid (poprvé!!!) zakoupila jeden střední koš a pár dudlíků k tomu. stejně jako modro.očko22. taky se přiznávám, ať v tom nejsi sama ;)
    když už jsem se do toho pustila, tak to sakra dodělám!!! ;)xDxDxD zatracená KFC xDxDxD

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ako som predpokladal tajné sadenice za toľké sadenie išli všetky do lišty.Baha:xxl tamarind,xxl liči,mongostan,wampi a xxl figovník.Tie druhé:2 x žltý trubkovec,xl sakura,xxl jarabina a drieň.Však do lišty sa toho ešte zmestí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.