Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak jsem to nakonec taky dotáhla do konce, bo na těch pár kytkách navíc mi už nesejde.
    Nějaký ten krejcárek jsem ještě stihla utržit za krátkodobky a teď jupí doplňovat stodolenku. Je tam hezký průvan teda xD :eek:
    Teď jen přemýšlím, jestli mám stěhovat divošku zase zpátky na mýtinu, nebo na to hodit bobek, bo vím kulový, co si na nás zase v další akci vymyslí. Já tak nerada bourám :cry: Jo, a taky jsem ještě nehodila na plochu ty dva potenciální jezevce, tak asi až na noc ;)

Naposledy upraveno: 7/8/16
  2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tátovi nesmím zkřížit krok,
    pro něj jsem pouhej diskocvok,
    pro mámu pořád jen dítě jsem.
    Brácha ten hlídá jen svůj džob,
    stal se z něj velkej pán a snob,
    kdo jsem já, to nemaj ponětí.

Nemůžou znát mý nápady,
    ty pěkně v sejfu mám,
    jen tobě můžu vážně říct,
    jsem vítr hurikán,

já chci žít

Ref:
    Nonstop,
    krásně a nonstop
    a s tím, co přijde
    mám chuť se rvát.
    Nonstop,
    já chci žít nonstop
    a s tím, co přijde
    mám chuť se rvát.

Mám jenom obr stromky a kaštanový řádek jsem asi pro mě pro nezajímavou akci vynechala. Do téhle jsem šla po vysvětlení sousedky že je vlastně jednoduchá, stačí dodávat pouze ty v tom rámečku. To jsem dělala a stejně mi to bylo na nic. Už mám farmu v normálu, na rozdíl od reálu se to samo nažere a když se nenakrmí tak to na mě věrně počká. Příští akce bude styl spartakiáda, už se vidím jak se řítím přes celý Strahov protože vyfasuji značku od vchodu co nejdál k tribunám. Vím že bych to k ní dojela max. na kole, neběhám. A tak to dělám i s akcemi, když už nemůžu vzdám se jí. Kdo vyhrabe Poupata má u mě marmeládu :).

3. libakos

libakos Titán fóra

Hezkou neděli přeji všem farmářům,stonek mám ,vyzobnu TS na baha a skončím.Pěstovala jsem docela zmatečně ale nějak jsem se dokodrcala ke stonku a od včera ,,pracuje".10-12-6-11bude konečná a dám farmu do normálu:)Nebavilo mě to,za tuto akci palec za mě dolů:-(

4. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zdravím, tak som sa zase trošku posunula na 4-9-11-10 a len kozička chce balónky, ostatné potvorky zas len lízanky, strašné, už som ich 7200 dodala, teraz ďalších 3600, uvidím do kedy ma to bude baviť. Idem von na slniečko. Peknú nedeľu všetkým.

5. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

nakonec jsem ráda že jsem pokračovala vzhledem k tomu že tajemné stáje nekupuji - tak jsem z darovaných z akce získala pandu červenou ta mi jediná chyběla na baha
    a jako bonus Langsat xxl těch mít plnou baha to by byl kauf roste jen 9,5 hodiny no to by se farmařilo
    pro 100% spokojenost chybí už jen jelen - protože jezevce jsem získala od úžasné sousedky michnaj při O-D

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

rampusak: myslíš tahle poupata v červenobílých trikotech? :)
    Krásný úděl máte dnes,
    kráčet k zítřku, žít a kvést.
    Krásný úděl, před očima růst,
    vzhůru k výškám, každou chvíli kus.

Krásný úděl máme dnes,

Když se podaří, co se dařit má,
    když rozkvete růže z poupěte.
    tak je přece krásně na světě.
    když je slunce jako ze zlata.
    Když se podaří, co podařit se má,
    podaří se také poupata.

Krásný úděl máte dnes,

Krásný úděl máme dnes,

podaří se také poupata.

podaří se také poupata.
    podaří se také poupata.

Jinak na kolotoči mám stav 6-7-5-0 a zatím to nehrotím...

7. martina19751

martina19751 Analytik fóra

ja mam nakrmeno na 4-5-4-2
    jela jsem jen na dvou plochach a mela i jine akce
    dnes zacinam stresovat, vykacela jsem mytinu a popohnala to i SH
    snad ten stonek stihnu

evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  8. kotule

kotule Pilný autor

Tak už mám taky stonek, zatím mám zvířátka na pozici 8-9-8-8 a zase čekám na akční balónkovou, vlčí mák a perníky. Je to boj :) v každém případě je akce zajímavá, je to pro mě adrenalin, když nevím, co přesně budu muset v dalším kole dodat. Určitě je to změna oproti 6 ti dennímu pěstování jedné rostliny :)

9. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Musím říct,že mě tahle akce vůbec nebaví,sice něco pěstuju,ale skoro se sebezapřením,4 druhy kytek,mám v tom akorát maglajs,doufám,že takových akcí bude co nejméně:(

10. sisinka

sisinka Pilný autor

ke stonku jsem se dopracovala, mám 12-12-11,8-6, ale asi to nedám úplně do konce. Zítra odjíždím pracovně do Harrachova, minimální přístup na net a pracovní povinnosti.
    U téhle akce jsem měla štěstí, že jsem měla volno a mohla sázet a sklízet do aleluja. Normálně dělám dvanáctky a to bych s největší pravděpodobností nedala- myslím bez SH atd. Na léto překombinovaná akce, 4 kytky na třech plochách -.-

11. pavca67

pavca67 Expert fóra

čtu že se hodně hračum tato akce nelíbí no mně zas ano a to proto že nemusím stresovat kvuli vypadávatek ty jsou pro mě noční mura

12. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Akce pomalu končí,
    KFC velí dokončit, tak zkusím jestli to vyjde,
    jedu jen na hlavní a pláži, a to ještě na hlavní mám na krajích stromy
    Zatím jsem do toho vrazila cca 200SH jinak nic.
    Jak jsem předpokládala balonky a lízátko se skoro nevyplatí ani když jsou bonusové,
    tak seji jen perník a mák.
    Akce mne nezaujala, délka je přehnaná, obtížnost spíše větší,
    jediné plus vidím v tom,
    že se nemusí splnit vše a každý splní jen to co se mu líbí podle svého výběru

Naposledy upraveno: 7/8/16
  13. háček

háček Perspektivní autor

Ahoj, tak zatím jsem 8-9-11-10 , ale teď už to půjde hezky xD

jsem si dneska vytočil...... [​IMG] , to se hodí :D

14. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Stáje opět nepřekvapily, papoušci + a oranž velbloud...z TS ovšem 2x ledvinovník...

jinak 4-11-11-12 a nějak se to zaseklo..:)

15. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

,ide to velmi pomaly:sleepy:
    a až dnes ráno som pochopila stratégiu hry:D
    človek sa učí na vlastných chybáchxD

F 97 B 297

16. doben

doben Ikona fóra

Tak stonek už je zaplněn. Nakonec dodělám všechna zvířata kromě prasete, protože prase mám na levelu 3 a nemám zájem kvůli 1 dekorce a 5ti TS pěstovat o den nebo 2 déle.

17. racochejlka70

racochejlka70 Rádoby autor

Stonek zaplněn... jsem na 4- 9 -9-8, pokusím se co to dá, aleuž nehrotím..... mise splněna....

18. anica16

anica16 Aktivní autor

ahojte tak stonek dodelan po obede, ted uz jedu na pohodu nikam nespecham.pekny slunecni podvecer vsem preji

19. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Můj stav v kolotoči je 8-9-6-2, no stonek dám, to je jasné a zbytek mě nerajcujexD. To ať si nechají, ale samozřejmě pokud bude chuť, síla a energie zkusím jet dál, ale to ještě nevím. Uvidíme dle nálady a odměn, které jsem doposud neřešila.

20. anvan

anvan Velvyslanec fóra

Tak jsem se dostala až sem a dál už je mi to celkem fuk - co bude, to bude. Ale akční kvítí téměř na nule a už jsem z toho neustálého pěstování nějaká....upěstovaná.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.