Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. veverushka77

veverushka77 Perspektivní autor

ahoj všichni muj stav je 8-9-9-12 a tím končím už mě to nebaví hlavní je že mam stonek tajemné stáje topaz mě zas zklamaly plamenáka pořad nemam nějak se mi vyhýbá :(ruby - labut a medved or.,sazeničky - doufala jsem v nějakou novinku ale žádná tak to šlo do lišty.Zítra bude na farmě odpočinek a pak doplnit zasoby v stodole :)

2. alunk

alunk Aktivní autor

Nakonec akci nejedu, rozpěstovala jsem, ale nelíbí se mi to :) Raději doplním stodolu :D

dana9494 a atomo tohle ocenili.
  3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... hezký večer všem :) konečně doma, abych sklidila a šla rozdat pamlsky .... pokud na ně ještě mají zvířátka po tom stálém točení nějaký žaludek .... tam chybí kráva, by si věděla rady :D. Sem překrmila prasátko perníkem, že už snad nebude potřeba a samozřejmě u posledních zvířat ho mám dodat :oops: ... Z každé plodiny mám trošku, tak jsem všechny zbytky zasela na noc a zítra uvidím, co ten můj kozel nakonec ještě bude chtít xD .. :p ..

To pomalu dodělávám [​IMG] .. :p

A co se týká trhu, jak sem tu četla ... tak si nechávám jen menší zásoby plodin a pěstuji jen co je potřeba (spíše pro sebe a na produkty), ale zvířátek
    mám stále plno a s tím chodím ráda na trh, hlavně při akcích :p a to se sypou krejcárky :D.
    Akce není až tak záživná, protože se musí čekat, co se má zasadit a pěstovat dál a zase čekat ... ale je hezky vymyšlená a zase trochu jiná. Stonek je supr a i když je aktivní po pěti dnech, dá zhruba 7 000 BZ/22 300 TBZ za den (počítám u sebe) ... no neberte to :p .. tak zase přeji ty nejkratší rostlinky a hlavně hezkou a pohodovou neděli ... já musím do práce :D

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zacinam byt kapanek nervozni - no jedu sice na omezeny plose, ale i tak uz je akce za polovinou a ja nejsem, takze trochu mit kliku by se hodilo... nechce se mi placat SH, jasne ze na stonek to bude, ale jestli na komplet, to netusim...
    Stavajici levely : 4-5-4-8 a opicka se blizi ke konci :)
    kytek podle sazeciho poradi 854-335-959-1981 :)
    ted se jede 7h ale den je ve znameni 6h do dvou zviratek...

5. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak už mi nezbývá nic jiného, než dát na plochu získané tajemničky a hurá na kutě.
    Mám komplet hotovo.

Přeji dobrou noc a hezké sny.

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, vidíš a proto nedělám návody a v nudné akci ani nepřemýšlím nad strategií, prostě mě tato akce neoslovila a proto sem taktéž napsala "zjednodušeně řečeno" což je v mém případě myšleno bez strategie :)
    Ale díky, donutil si mě aspoň oprášit závity, ale stejně to nezměnilo můj náhled na nudnou akci.

Prima hru danda

7. šebejda

šebejda Baron fóra

Mé hodnocení slovy klasika. Nuda, nuda, šeď, šeď. Představím-li si, kolik úsilí RT muselo vynaložit na vytvoření této akce, říkám si: " Nenamáhejte se a vytvořte něco jednoduššího. Vy si odpočinete a my nebudem nadávat." Nebavilo mne to. Z odměn jedině stonek a dekorky za něco stojí. Kdybych měl hodnotit v procentech, dal bych % 40 .

8. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dobré ránko farmári,:) krásny slnečný deň vám prajem
    neviem kam sa až dopracujem, ale mám 3-7-5-2:sleepy:
    a som tu každú chvílku ako sa dá:music:
    dnes idem asi kupovať kačičky indické bežce:Dlen kde ich ja dám spať ? :music:

evainfo, abc23 a dana9494 tohle ocenili.
  9. STYBI

STYBI Velmistr fóra

dobré ráno
    stonek konečně aktivován - prasátko a opička je hotová, zbytek určitě dodělám - jsem zvyklá každou akci dotáhnout do konce,
    ale opět akce, která se mi nelíbila - hloupé pěstování různě dlouhých plodin je neskutečně omezující a náhodně vybrané plodiny se stále opakovaly, takže jsem musela dopěstovávat tuny salátu a cukrové třtiny - prostě nuda !!!

10. hullk1

hullk1 Stálice fóra

akce nic moc jeto hard a ktomu moc rostlin kdo to vymislel at to zkusí udělat bez spaní

Michalka8383 tohle ocenil(a).
  11. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, moc by mne zajímalo, kdo a podle jakých kritérií určuje obtížnost akce. Minulá akce byla otaxovaná jako vysoce obtížná, ale v pohodě jsem ji dala, i když jsem začala až dva dny po začátku. Tady je napsaná obtížnost střední, jedu to od začátku a už vidím, že to asi celé nedám, protože zbývá 54 hodin a já mám jedno mládě na 4, dvě na 3 a jedno na 2 a musím chodit do práce, takže toho moc sklidit nezvládnu. To je sice hezké, že u toho nejsou padátka, ale vymyslet čtyři plodiny na tři plochy, to musela být fakt makačka na budku. Tím je to zbabrané naprosto dokonale. To může dát jen někdo, kdo je zrovna na dovolené nebo na marodce. Škoda.

12. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

tak stonek je zaktivován a asi to dokončím celé,mám to u 3 na 9

13. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Dobré ráno. Po včerejším návratu z oslavy jsem ještě sklidila a znovu nasadila perníček. Ráno mám zvířátka na 8-9-11-12. Teď jedeme pryč, tak je na polích zase perník, pak otočím balonky a pak už bych měla vidět všechny požadavky, tak to nějak doladím. Už si dělám inventuru v parku a na ostrově, které dekorky vyměním za nové. Tajemno si nechávám až po dokončení, až budu překopávat farmu na běžný provoz.

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Stav je 6-12-12-12. Jenže právě nastala situace, o které jsem se zmínila večer
    Perníku a balonků mám kolem stovky, počítala jsem s tím, že už kozu dojedu mákem. No jo, jenže máku chce 2700, perníků 1200. Což jsou vždy 2 sklizně s tím, aby zbylo zas na zasetí, protože nevím, co bude dál. Ale časově mi mák vyjde otočit 3x za dobu růstu perníků. Tak jsem holt zasela ten mák a s obavami čekám, co se objeví ještě v dalších levelech. Jo a koza mlsná mrška chce pořád jen kaštany, magnolii nebo mirabelku. Kaštany preferuje (sežrala co bylo, musím na trh).
    Tak nějak mám pocit, že i když mi k celému dokončení stačí hodně málo, tak to dnes asi nedám :D

15. abc23

abc23 Komisař fóra

hezkou neděli všem,
    já plním tak nějak nesystematicky :-/ ukazatele mám na 6.5 ; 5; 9; 6.75 :-D tak snad to dotáhnu.. Moment. všichni 4 vyžadují akční, se kterýma jsem na minimu, tak mě to bude dnes brzdit a musím pěstovat jak divá.
    Ať už je konec xD

16. rampusak

rampusak Veterán fóra

Hezké ráno spolubojovníci. K dnešnímu dni mám dojem že jsem se nikam nedostala, jenom dodávám a čekám, dojem čudný. Sousedka je na tom ještě lépe, zmizela ji v pátek na chvíli grafika kolotoče, i mě ale ona se domnívala že tím pádem má akci hotovou a tak se na to včera vybodla :music:. Suma sumárum, ona vše až na pár chlívků, prodává i hnůj má toho splněno stejně, tři fajky a dvě nám chybí. Já nevím, flintu do žita bych házet asi neměla, není to ukázkový případ pro kuřata ale asi hodím nejenom flintu, za ní poletí i boban. Zítra nic neudělám, jedu něco vyřizovat a bude to na celý den a v úterý se vracíme domů takže se na to vybodnu a napráskám všude pohopole s karafiátem ať mě to tak nebolí. Tfujová akce, nemám ráda když fakt dělám a přitom na páse jedu furt dozadu. How. Kolotoč se porouchal a zvířata si musí pomoct sama mají smůlu. Hezkou neděli.

17. laumars

laumars Aktivní autor

Tak, z dlhodobeho pozorovania som zistil ze toto bude moja prva akcia ktoru predcasne dobrovolne ukoncim. Nie ze by na to nemal , ale vobec ma to nebavii a nelaka ju dokoncit celu. Samozrejme priorita bola stonka a dekoracia Expres balon kvoli BS/BBS a dalej to pre mna zhaslo a nema vyznam dalej pokracovat. Hra ma bavit cloveka a pri nej sa ma odreagovat od realneho zivota, no o tejto akcii sa to z mojho pohladu neda povedat. Preto toto rozhodnutie z mojej strany ze to dalej nebudem silit. ;)
    Mrzi ma ze RT sa ubera tymto smerom:(
    PS: A aby nehlamal , tak prva jedina moja nedokoncena akcia bola Dozinky 2010 , ale na tu som ozaj nemal :music:

18. -Tonda1-

-Tonda1- Rádoby autor

Akce příšerná. Za celých 6 let, nejhorší, co kdy byla. Tuhle snad dokončím, ale aspoň vím pro příště, do čeho už nikdy nejít.

19. kopretina1709

kopretina1709 Zelenáč fóra

Ahoj všem,
    má taky někdo problém s tím, že nemůže dodávat? Zmizely mi ukazatele u všech zvířat. Načetla jsem hru znovu,restartovala jsem počítač, pročistila. A ..... NIC! Ne že bych na akci kdoví jak byla daleko, ale dodat bych ještě něco chtěla.

20. babicka38

babicka38 Magnát fóra

ahojky farmáři tak ze začátečního velkého strachu že akci vůbec ale vůbec nerozumím a tak ji holt tentokrát dělat nebudu no svět se nezboří. ale teď se musím pochlubit mám hotovo stonek pracuje a dává mi 109.550 BBZ a 35.000 BZ takže mám radost že já stará babka jsem to dokázala .. držím palce kdo ještě bojují nebojte se jde to .

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.