Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pavca67

pavca67 Expert fóra

dibla proč nenapíšeš ten problem na podporu

babina51 tohle ocenil(a).
  2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dibla - trochu jsem to nepobrala, asi mám svůj den ;) Ale dala jsi tedy zvířátkům ty plodiny ze stodoly? Ptž pak zase dodáváš akční. Nebo jim nejdou vůbec dodat ?

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Zdravíčko,
    tak jsem se dokopala na 4-8-5-8, jediné pozitivní na této akci snad je machinace na trhu a +10 mega za krátkodobky. Takže když na to kouknu ze širšího pohledu, je to velmi výnosná akce. Dnes se snad dohrabu ke stonku a určitě akci dodělám, dodělala jsem všechny až tedy na jednu říjnovou v roce 12, kdy mi chyběl kn s kopím do kompletního řádku, ale poštěstilo se při OaD a i tento řádek je kompletní :)

4. krtekradek73

krtekradek73 Obyvatel fóra

Stonek pracuje, zvířátka nakrmena na 4-9-9-8 a protože zbývá moře času, zkusím dodělat i zbytek. Sice teď až do konce akce bude hodně jiných aktivit a ne vždy se dostanu k PC, ale něco ještě zkusím napěstovat. Ještě se mi po tom zmatku bude stýskat... :D

5. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Konečně jsem se doplazila také ke stonku [​IMG].
    A tím pro mě akce končí, mák a ostatní akční plodiny už nechci ani vidět. Dokonce to došlo u mě tak daleko, že ty co dozrávaly na plochách jsem zlikvidovala, stejně by nevyšly na další odměnu. A raději uvedla farmu do původního stavu, aby dobře vycházely ranní a večerní sklizně.

Tato akce mě moc neoslovila, zažila jsem už lepší akce.
    Všem krásnou sobotu!

6. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Pěkné sobotní ráno farmáři, pěstuji a pěstuji, ale jde to pomalu, nicméně pořád kupředu. Můj stave je 4-7-3-1:cry:, takže nic moc....nevím jestli dám stonek, ale uvidíme. Jsou prázdniny a s tím spojené i jiné aktivity než neustále sedět u PC a čekat, která akční zrovna doroste. Včera nám navíc půl dne nejela elektrika>:(, tak jsem byla, jo jo až tam v ....... a ještě dál možná. Stodola začíná být celkem vymlácená, ale to se doplní. RT se poslední dobou rozhodlo, že ty naše zásoby ztenčí. No snad další akce nebude zaměřená na naše zásoby nebo snad, aspoň u mě, už nezásoby.:wuerg:

7. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zdravím, tak som sa posunula na 2-7-9-8 a chýba už len krôčik k výhonku. Odo mňa to chce samé lízanky - už som ich dodala 5x1200, teda 6000. No a zas opička chce lízanky, prasiatko perníček, takže tie dlhšie rastlinky u mňa hrajú prim a míňajú sa mi zásoby zemiakov, budem musieť dopestovať. Fajn hru.

8. pigi1313

pigi1313 Velmistr fóra

Tak já válčím 5.5.3.6 ale zatím v klidu co dá to dá,stonek tedy chci a 100% ;);).

9. laki115

laki115 Zelenáč fóra

mám dotaz chtěl jsem se zeptat pochopil jsem to tak,že dodám vždycky z těch čtyř nových rostli jednu a postoupím do dalšího lvl, ale musím dát tak 1200 lízatek abych postoupil do 02 lvl třeba u kozy. Je to správně nebo je to chyba?

babina51, evainfo a skalara.v tohle ocenili.
  10. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda kdy spite, ze uz mate stonek?
    Ja proste dodavam vzdy pravy oramovany pozadavek, to taky urcuje co sazim...
    Stavajici levely : 2-3-2-6 a opicka se blizi ke konci :)
    kytek podle sazeciho poradi 548-1937-959-1561 a jasne ze jedu 4 hodinovku :)
    pestuju 4h na opicku, pak to budou 5h, to uvolni kozu...

11. Bella74

Bella74 Vážený autor

ahoj laki115

ano pochopil jsi to správně ;)

jinak můj stav 8-6-9-6

12. laki115

laki115 Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

takže mám psát na podporu co?

Naposledy upraveno moderátorem: 6/8/16
    babina51 tohle ocenil(a).
  13. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ponocuji nedobrovolně a stonek stejně nemám. Teď jsem chvíli přemýšlela díky Tassadarovu příspěvku která ruka je pravá, juj život se někdy nemazlí :wuerg:. Ale dodávám správně to mě trochu uklidnilo. Mrzí mě že Kaolín má přestávku, třeba se jednou vrátí ale Horiska se myslím zatím nevrátil...Mám kuře co je hovorné a pamatuje letecké míle na Bahamě..tak třeba začíná přirozená obměna. Hezký víkend, další noc prospaná jako na vodě, zatím nejedu na zelený hnojivo ale už mi ruka škube. Ne, nedám zatím syslím a zlákat se nenechám. Martina

14. Bella74

Bella74 Vážený autor

laki115 nemusíš psát na podporu, je to tak správně, musíš dodat požadované množství plodin aby jsi postoupil do dalšího levlu u vybraného zvířete : já třeba teď musím dodávat perníkovou květinu abych postoupila do dalšího levlu u opice, protože tu mám označenou v rámečku jako nejvýhodnější

15. tahnudopekel

tahnudopekel Aktivní autor

Ahoj laki115, proč chceš psát na podporu?

Dodáváš prostě 4 akční plodiny, záleží na tobě jaké, ale u každého zvířete dodáváš 3 plodiny, seznam možnosti dodávání akčních plodin je níže. Mám vyzkoušené, že to mohu i kombinovat, ale to jsem dělal na začátku akce.
    • kůzle - perníková květina/balónkový květ/třpytivý vlčí mák
    • čuník - lízátko/perníková květina/balónkový květ
    • jehně - lízátko/perníková květina/řpytivý vlčí mák
    • opička - lízátko/balónkový květ/třpytivý vlčí mák

Trepifajksl a babina51 tohle ocenili.
  16. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

laki115 - jen to doplním - tu plodinu v rámečku musíš dodat 4x za sebou, abys splnil level u zvířete.
    (pokud budeš doplňovat plodinu, co není ve žlutém rámečku, tak jí musíš dodat dokonce 6x za sebou, abys splnil jeden level. Nebo to můžeš různě prokombinovat - viz příspěvek od tahnudopekel) ;)

17. zelenamys

zelenamys Perspektivní autor

Zdravím všechny! :) Tak na myší farmě (kde není žádné obydlí pro myš pro samé balónky a mák xD) je momentální stav 4-3-4-3. Nemůžu se pořád rozhodnout, které zvířátko nekrmit, tak krmím všechny, přece jen každé zvíře má v odměnách něco, co chci (tajemné, kupony, lístky). Koukám, že jsem celkem pozadu, a to hraji aktivně, jsem doma a mám spoustu času. No co se stihne, to se stihne. Nevím ani, jestli chci stonek, zatím jsem pořád neodemkla nebe, takže neumím posoudit, jestli se to vyplatí. xD Chci co nejvíce tajemných, tak uvidíme, kam až se dostanu. ;)

18. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak základní tábor (stonek) dobyt: 2 - 9 - (11) - 8
    Teď řeším dilema, zda pokračovat, nebo se hojit v Kr kontě pěstováním nedostatkových plodin...
    Ale jak se znám, stejně to skončí vyrovnaným skórem (12-12-12-12).
    Aneb jak se říká: Peníze (krejcary) budou a my tu nebudem. ☺☻☺☻
    EDIT: pro zelenamys - opravdu se stonek vyplatí, tenhle mi např. na Baha dá 109.200 TBZ (350x můj level /312/).

19. Tatsume

Tatsume Pisálek fóra

Já mám zase opačný problém, chce to po mně zatím jenom akční plodiny, a těch mám věčný nedostatek. Mám na pěstování vlastně jenom hlavní louku + kus lesní mýtiny, takže žádná sláva, jde to pomalu. Tak snad to teď bude lepší a v další úrovni bude něco ze stodoly...

20. babina51

babina51 Veterán fóra

Stonek aktivován.Jela jsem tři zvířata,takže koza zůstala na dvojce,asi ji nakrmím tím co mám a dál se uvidí.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.