Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

2. Levlef

Levlef Baron fóra

Že já radši nezůstala v lese :D splést si plantáž s divokou loukou je fakt už známka úpalu asi. Prales (druhá Baha) po F5, kdy mě vyděsila čarodějka, už také nenabízí možnost akčních, předpokládám že tak měla pravdu jen s nějakou chybou zobrazení. Takže konec poplachu, všem se omlouvám pokud je můj dotaz zvedl ze židle (tazvenuse faaakt sorry), můžeme se vrátit k debatě, proč někteří dostanou olověnec od RT zadarmo a jiní musí dodat ze stodoly.

Zůstávám u "napěstuju na nálepku" (což se mi doted nepovedlo) a mizim :))) než se mi zobrazí, že můžu pěstovat delfíny a způsobím opět paniku.

3. vierocka63

vierocka63 Zelenáč fóra

Mam dodat lotos a nemam ho,ani kupit sa neda,co teraz?

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Levlef klid....je to chyba zobrazení, určitě už se to stalo více hráčům, občas se takto propíšou i stromy....já už takto na baha zasadila ostružiny, vlčí mák a myslím, že byl pokus i o orchideje....vše marné :D

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

vierocka63 - máš tři možnosti na dodání - lotos (nemáš na něj level) a další dvě plodiny. Tak zkus z těch dalších dvou něco dodat.

Jinak dnes má proběhnout script, takže by již tato situace nastávat neměla :D
    Viz OFI

6. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Levlef V pohodě...jinak to ber pozitivně, naučila ses vkládat obrázek, což já ještě neumím o_O

7. Levlef

Levlef Baron fóra

:D já vlastně akci k životu nepotřebuju mně baví to fórum :) A konečně jsem sklidila na 500ks vlčí mák a jdu si pro nálepku - a co chce blbý čuně? Správně. Balonky, lízátka nebo perník...

Čarodějka díky, už jsem fakt přemýšlela nad návštěvou lékaře.

Tazvenuse: hele nejlepsi na tom Pictu - jen dat "nahrat obrazek" a dole pod tim vyjede odkaz. (ted jsem chytra což:)))

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Jééé ... a já se málem podřekla :p ... levlef ukázal plantáž, ne prales a tak už neprozradím, co pěstuji v pralese xD...

9. čarodějka007

Levlef možná by menší prohlídka nezaškodila - že čuník nežere vlčí máky, je jasně napsáno v popisu akce

10. pajap264

pajap264 Pisálek fóra

využiji výše uvedeného příkladu co se má dodávat . Tabulka je silně zavádějící v tom že pro ty akční plodiny to není tak že stačí dodat uvedené množství jedné z nich ale je nutné zkombinovat s větou která je v popisu výše

to znamená, že v každém levelu je potřeba dodat plodiny 4x až 6x

tím se složitost akce dostává na úplně jiný level

Skeewe tohle ocenil(a).
  11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

čarodějka - já myslím, že při troše dobré vůle by je sežrat mohlo :p
    Když se Levlev ještě párkrát splete, tak zjistí, že má skoro napěstováno a může vesele šoupnout dekorky do stonku :D
    To by stálo za zvážení :p
    Jo a tohle byl můj park:

12. Levlef

Levlef Baron fóra

Čarodějka - pravda, já jak někde vidím "náhodně vybrané" tak ani nečtu, protože mám nervy jen jedny.
    Skalara - jen nálepku a fakt jdu pěstovat artyčok, na tohle nemám buňky

... a zatímco všichni se hnali za stonkem a dekorkami a vše v pohodě do konce akce stihli, levlef ani hodinu před koncem akce neměla svou nálepku :D :D

EDIT - dneska fakt nemám den. Kouknu na fotku parku Čarodějky a jdu do parku sázet obrstromy... mám dost :D

13. čarodějka007

Levlef můj park je v pořádku, to je skalary xD...fakt nemáš den...xD

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nemáš svůj den xD To je můj park :p
    Kurňa, zase byla rychlejší xDxDxD Jdu domů. Tady s váma nebudu xD

Edit: Evi, už ji nech, chuděrku, už jsme jí nandali dost ;)Radši nám prozraď, co máš v tom pralese ;)

15. evainfo

No já si je v minulé akci taky přehodila, ale myslela jsem to správně xD .... ale jsem rozhodně nepsala "na obou plochách" ...

Naposledy upraveno: 4/8/16
    sisinka, dana9494 a ester7791. tohle ocenili.
  16. Levlef

Levlef Baron fóra

... začínám se děsit, co jsem celý den dělala v práci ...

Tak jo - final verze. V pralese už mi taky pěstovat nejde. Plantáž není divoká louka. Prase nežere vlčí máky. Park s obrstromy má skalara. ... už dobrý? :D
    edit: to blý čuně nechce jen 1x300, vono chce buhvikolikar 300 než mi dá nálepku. Bóže, ja vim, stačilo číst ... to je pitomá akce vážně :D

Koukám víc lidí nemá den ... evainfo, viz debata výše. Ano, psala jsem obě plochy a byly obě plochy. Ještě nějaký problém, nebo si to přečtete nahoře a nebudu to muset vypisovat znovu jak v pomocné škole? děkuji.

Naposledy upraveno: 4/8/16
  17. čarodějka007

To by stačilo....jdu poskytovat první pomoc: všem, co jsme se účastnily debaty o tom, co kde sázet, ordinuju kafíčko (ideálně se šlehačkou), dortíček a kdo může, tak i frťana ...já dneska můžu a ráda dopřeju i ostatním :p

18. evainfo

Levlef: ... si z toho nedělej vrásky...i farmář má své dny :p .. jen teď nevím podle reklam v telce, jestli je to fernet, nebo drogerie xD

19. Mikeš

Mikeš Titán fóra

-XFarmářX - určitě nejsi v tom sama.
    Já to vidím asi takhle: nejdřív jsem byl z akce na lopatkách a došla mi řeč, ráno jsem byl nedomrlý
    a nemohl jsem se k akci ani přiblížit. Po přečtení té vaší diskuze jsem už ale dočista zvadnul.
    Také jsem kdysi dávno sel na plantáži pšenici, dokonce i sklidil a ve stodole se připsala.
    Jenže, když tuhle anomálii zveřejním, ve výsledku jsem u ostatních za blázna já, rozhodně ne farma.
    Levlef, upřímnou soustrast.
    :DxD

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

čarodějka - šlehačku nemůžu, bo to mám jak ty s tím kolotočem :( Jdu aspoň na to kafíčko :D Dorty nemůžu, bo bych byla za chvíli jak fugu :(
    Jó, děcka, kdo jedete na stonek, které zvíře týráte hladem ? Já kozu, ale nevím, zda není výhodnější jiné (s ohledem na délku růstu akční) o_O

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.