Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. slootr

slootr Baron fóra

Jako to znamená co??? Kdo na to nemá level, ten to dostane zadarmo? Já na to level mám, takže to dodat musím? Jako ze svojí stodoly? To jako trest za to, že jsem se doplahočil tak daleko? A ostatní to dostanou jenom tak, protože tam někde nějakej chytrák udělal chybu? Nějakej chytrák, kterej je placenej z toho, co za farmu zaplatím? Děte fakt do háje. Za ty roky co to hraju jsem takovej čurbes neviděl. Milý realizační týme, prosím tě se prober! Fakt už toho začínám mít dost.

danda
    : Díky, já to tak moc neřeším, o nic nejde, sou to omalovánky. Ale je potřeba dát najevo nespokojenost :)

Naposledy upraveno: 3/8/16
  2. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím slootr, samozřejmě v žádném případě se tímto způsobem problém řešit nebude a naprosto ze stejného důvodu sem kvůli tomu taky udělala dusno. Tady pak nelze hovořit o fair play.
    Takže si ten nepořádek spraví ten, kdo ho v BP způsobil.
    danda

PS: jestliže má tahle hra být fér, tak se má provést oprava problému a ne obejít problém z lenosti způsobem, nad kterým zírám už i já. A nejde o plodiny, ale o princip.

PPS: skalarka a mě chcíplo prasátko o_O

Naposledy upraveno: 4/8/16
  3. X-mole

X-mole Znalec fóra

Achoj, fajn hru všem.:)
    Po pročtení fóra, mi to nedá nezavzpomínat... když jsem začínala... cca 5 let... např. ...
    Všechno se muselo vejít na max tři plochy
    Neoznamovaly se akce dopředu v kalendáři
    Popis akce vyběhl až zároveň se začátkem
    Odměny byly proti dnešním tipuju tak čtvrtinové (hodnota dekorek či stonků) - jj, byly výjimky - ale ty jsou i dnes
    Bonusů k urychlení a zjednodušení pěstování či padátek poskrovnu
    Akce začínaly klidně i s dvouhodinovým zpožděním, do akce nešlo dodávat, dodané věci mizely ....
    A většinou bez kompenzací a dodatečných kódů.
    A přesto jsme byli každou akcí maximálně nadšení.

Nesoudím, zda bylo líp či hůř, ale přijde mi že se hlavně obecně víc fňuká a nadává. Chápu, je to nejsnazší (citát - "gdo neremcá je podeřelej"), ale...
    Nezapomínejme pls, že hrajem farmu, kde je možné všechno.
    A hrajem pro radost a zábavu, nikdo nás nenutí.

Abych nebyla mimo téma, já - lvl. 95, akce chce Pryskyřník - lvl. 96 - nahlášeno na podporu, mezi tím skvěle zapracovali naši Modíci, vše je v řešení ...
    A proto končím tím nejdůležitějším - vééliký Dík všem našim modíkům nejen za trpělivost, ochotu, podporu... :inlove:
    Ať se daří.

4. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

No, na akci jsem se těšil, ale po dni hraní jen zírám. Kdepak asi udělali soudruzi z NDR chybu ... Nějak mi chybí ta hratelnost a zábava.

Trepifajksl a jana151049 tohle ocenili.
  5. šebejda

šebejda Baron fóra

Upřímně smekám nad dnešními vědci a nad klonováním. Já potupně vrhnul i z labutí a vůbec mi nepomáhalo, zda jsem pákou přikazoval letět nahoru či dolů:wuerg:. A ta dnešní zvířátka se vesele na kolotoči točí celý týden. Dokonce tam spinkají, možná i papají a bumbají. Raději nedomýšlím nad hromadami hnoje, co pod nimi po 7 dnech zůstane. Ale třeba to klonování je již tak dokonalé, že se mýlím a i po týdnu bude na kolotoči čisto ;).

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

šebejda - no vidíš, já furt brečím nad nedostatkem bobků o_O Kolotoč si kůpim :D

7. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

x-mole
    Já si též pamatuji dobu před 5-ti lety
    a mám ve stonku všechny dekorky z té doby, snad kromě jedné,
    takže se plnilo, nebyl kalendář, ale akce nebyly tak napružené,
    byly jen 3 plochy, ale dodávalo se méně, také nebylo tolik druhů plodin, stromů, zvířat,družstvo,....,
    bonusy nebyly potřeba, stíhalo se bez nich, odměny byly čtvrtinové,
    to je pravda , ale mrkev stála 3kr, lískáče 8kr, slepice 24kr, kachna 38 kr, slepičí krmivo 6kr,
    prachové peří bylo drahé za 260kr a šlechtěnci se nedodávali nikam, protože nebyli a tak nepotřebovali SK.
    Začínalo se pozdě, mizelo kde co, ale bonusových kodů bylo habaděj.
    A také se hodně fnukalo a nadávalo, to si pamatuji dobře, bylo to období BANů, i já jsem nějaké chytla,
    a někteří úplně skončili. A děcka to hrála skoro bez pomoci starších.
    A také byla tendence RT pomoci, možná by k tomu mohl říct své Tasadar, jestli si dobře pamatuji,
    no nikdo neposlouchal. A že jde jen o peníze, bylo též na denním pořádku.
    Takže si myslím nic moc se nezměnilo, a vývoj vede k složitějším
    akcím, jako je například zrovna tato. Výhoda této akce je nyní v tom,
    že staří harcovníci rádi poradí nováčkům a remcání tady je určitě
    méně škodlivé, než v životě, no né ?
    :inlove::)

8. libakos

libakos Polobůh fóra

Dobré ráno,dudlíky,koše nebo nákup SH ani náhodou, zkusím pěstovat bez jako obvykle-) tak čekání na vypěstované rostlinky si krátím prací:) nebo čtením příspěvků což je docela zábava:)akce opravdu není těžká jen je zmateční,asi je tam moc zaměstnaných a levá ruka neví co dělá ta pravá:)

9. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

zkusím co dám - trošku se v tom ztrácím
    to přeskakování kde se pěstovat dá se mi nelíbí
    ale, co už. tuto akci nedramatizuji, když to nepůjde
    jdu od toho a hurá užívat prázdniny

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .... hezké ráno :) na kolotoči volná místa, tak jsem se rychle povozila, než přijde skalara s čarodějkou xD.... ještě asi snídají a pak rychle pryč ... abych tak nedopadla [​IMG] .... jsem už získala bednu plnou lízátek :p... hnůj na trhu zatím je, tak snad to bude odsejpat ;).

cassandravega: ... no právě proto ... co kdyby si to nakonec rozmyslela? :D

11. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

evainfo
    ;) nemusíš spěchat, čarodějka007 na kolotoč nechodí, páč na něm blinká xD

12. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko,
    tak jsem večer vytuhla a nestihla otočit :D njn tělo si řekne samo a zdravý spánek je potřeba.
    Udělala jsem si nejhorší propočet kdyby byla všude jen samá lízátka vs počet políček a jejich výtěžnost s MJS a vyšlo mi 21 sklizní á cca 5 hodin s vodou u lízátek čili cca 105 hodin čistého růstu. V současné době je 125 hodin do konce akce, takže i při tom nejhorším scénáři to rozhodně stihnu a to že budou všude jen lízátka nevěřím.

Ještě ta naše "náhoda" ale mám to zprůměrované 375ks (bonusových) á 4 dodávky na lvl. Vše může být nakonec jinak :D

Po pravdě jsem to včera podcenila a v klidu tato akce nebude poněkud jsem pozapomněla, že jedeme jen na třech plochách. Ale stihne se to i bez SH (sice mám ze stromů ale používám jen na rozpěstování a pak když chybí padátka, která tentokráte nejsou potřeba).
    Uvidím jak se bude střídat akční k dodávání, rozhodně tato akce není střední ale o stupínek výše pod hranicí těžká ;)
    Hezký den ;)

13. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

dobré ránko farmári:)
    včera som začala pestovať:)
    ale obr stromy som nejaké nechala aj výrobne....nechce sa mi ich búrať:p
    uvidíme ako budeme pokračovať....zatial mám v tom guláš :D

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Dobré ráno kolotočárixDxD.Ja si dnes s každej zeliny nasadím a zajtra sa pôjdem točiť.Ovečka sa už na to točenie nemohla pozerať tak si hodila šlofíka a sladko spinká.Tak ju nechám tak nech sa vyspí.Uvidím ako to všetko dopadne.

15. Clif9671

Clif9671 Zelenáč fóra

Dobré ráno
    Akce není zase tak složitá, jak se ze začátku zdálo. Točím akční, mají mnohem víc BZ/hod než běžné,
    plus MJS, cukiňák, mrkvák a jarní věnec - ať se BZ sypou.
    Pěstuji perníkovou květinu a třpytivý vlčí mák - to je třeba u všech zvířat. Třeba lízátko je u kozy na nic.

dana9494, evainfo a ester7791. tohle ocenili.
  16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, humus akce, pomalá (i s kombajnem), chaos v dodávání (kdo nemá level navýší mu počet jiné plodiny ani ji nemusí pěstovat, jen dodat), fórum není ke čtení (pro mě) vyblinkejte se všichni najednou ať je klid ... , grafika dobrá, barvy příšerné. Asi jsem se špatně vyspal, ale BP si tentokrát pochvalu nezaslouží ,-)

17. zemekraska

zemekraska Aktivní autor

Já to zatím asi vůbec nechápu. Netuším, co mám dodávat, co pěstovat, jak si to naplánovat a co vlastně dělám. Párkrát jsme dodalal zelenými tlačítky, ale netuším, co to vlastně udělalo. Hmmm, divná akce.

18. anvan

anvan Dozorce fóra

Pěstuju jak šílenec, točím dokolečka akční, ale nepřibývá to nějak, jde to moooooc pomalu. Skoro nevěřím, že se to dá bez SH nebo jiného zrychlení akčních kytek stihnout. Je toho potřeba moc a kytky rostou dlouho..Tahle akce je graficky moc hezká, ale to je tak vše. za mě palec dolů....vlastně jen čekám, až vyroste některá plocha kytek.

19. jana151049

jana151049 Veterán fóra

A co takhle v době olympiády dát soutěž v tomto duchu.Kolotoč je jak pro malé děti ze školky.Vůbec mě to nechytlo,dělám ho,ale jen snad ze setrvačnosti.Není na tom nic lákavého.

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pitrýsek47: .... ale no ták ... to neber tak doslovně ;) ... já třeba na kolotoči neblinkám xD ale mi vadí ti, co jo. A trošku srandy je potřeba :p ... to drobet odhodí negativní pocity ve hře :p ...
    Já osobně se soustředím na stejné poptávky u zvířátek (zlatě orámované) a je to vidět dopředu, co se bude požadovat (i když je to šedivé ... to zlato je vždy u třetího plnění, alespoň já to mám stále stejné.
    Když to chce u tří zvířátek perníky,

tak dám na všechny plochy perník a třeba pěstuji i dvakrát a všechny dané úkoly vyplním. Pak se ukáže jiná požadovaná rostlinka u více zvířátek a zase pěstuji jen určitou věc. Pokud pěstuji na každé ploše něco jiného, tak se to nedá dodat (je toho málo) a s tím nevím, jaká další rostlinka následuje a to je asi důležité pro další pěstování a zdržuje to. Už to tu psal Casey několikrát, že můžete krmit jen dvě zvířátka stále dokola a já osobně se snažím i s tímto využít jednu akční rostlinku, kterou mám nasazenou na všech plochách. Samozřejmě je potřeba si nechat u všech rostlinek nějakou rezervu pro nasazení na všechna pole.
    To píšu jen pro mladší hráče ... bych si nedovolila radit profíkům xD ... no každý má svůj systém a já sama si zde ráda vezmu od starších hráčů jakoukoliv radu, či poznatek :p...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.