Uličnická jízda! (3.8. - 9.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 2/8/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Já se bojim bohatnout, abych si nevyházela stodolu a pak po mně nějaké to nebohé zvíře nepožadovalo přesně to, co jsem vystřelila na trhu xD

Jůůů, chcípla mi kozao_O

Naposledy upraveno: 3/8/16
  2. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Tak to já můžu v podstatě na jakýkoliv kolotoč, důležité je, aby to bylo odstředivka a já si neuvědomovala výšku lebo ta mi vadí. Vyzkoušela jsem vše dostupné i s kladivem, ale nejlepší je extreme, to je jízda. Ovšem akční kolotoč zde na farmeramě se mi zatím moc nezamlouvá, neboť je příliš překombinovaný mnoho akčncích rostlin...4 druhy...3 plochy na pěstování a navíc 4 různé časy pěstování...vybrat tu zlatou a tím pádem správně napěstovat:mad:. Z toho jde hlava kolem:eek:. Jediné štěstí, že nejsou tropy a já netrpím migrénou, jinak nevím, nevím. Mé štěstí je KFC, které funguje a přemlouvá mě ať jedu dál a zkusím to, jinak bych to odpískala už po vydání ofika.xDxDxD

3. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

*dag* psali, že máš v takovém případě kontaktovat herní podporu a pak ti tu rostlinku výjimečně dají - zkus si to najít v diskuzi :))

4. .macca.

.macca. Hrabě fóra

čarodějka007 mě to taky baví prodávat ale potom mě to nebude bavit pěstovat

5. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Ahojky, může mi prosím někdo poradit, proč nemůžu dodávat plodiny, i když na ně najedu a ve stodole je mám? Jsem z toho také jelen, moc děkuji o_O

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

klaarcca - nesnažíš se nakrmit zvíře, které máš zrovna zamčené (spící) ?

7. Bety808

Bety808 Rádoby autor

klaarcca - to jsem taky nepochopila, občas to jde a sem tam nééé, zatím jsem nevypozorovala pravidlo, kterým se to řídí, pokud tedy nějaké je... :)))
    U nezamčeného zvířátka a plodina je barevně označena, ale nejde dodat i když mám dost i navíc...

8. klaarcca

nee, to určitě néé, ale spíš když na to najedu, tak se mi ukáže šedě počet, který mám ve stodole.. tzn, že mám mít ten počet který je v těch třech okýnkách? Protože ten se vůbec nemění..

a navíc se mi na baha nabízí ve mlýně krmivo pouze na 4 speciální zvířátka, která nemám :sleepy: to je konec..

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

[​IMG] Co máš zašedlé, toho nemáš dostatečný počet ve stodole.
    Počty akčních se nemění - lízátka a perníku se dodává 300 ks a balónkových a vlčího máku 450 ks.
    A takhle to vypadá u zamčeného zvířátka [​IMG]

10. klaarcca

tak to bude tím, já právě dodala jednou ten počet, který byl zelený, ale pak to po mně chtělo ten samý počet, měla jsem za to, že se počet sníží.. moc děkuji za radu, jsi zlato ;)

skalara.v tohle ocenil(a).
  11. Miloslav11

Miloslav11 Perspektivní autor

Píšou, že plodiny podle levelu. Tak když mám level 89, proč to po mně chce kytky z levlu 91,92 a 94?

12. pavca67

pavca67 Expert fóra

*dag*musíš napsat na podporu oni ti dodají plodinu kterou nemáš

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

14. Flyfirepanther

Flyfirepanther Rádoby autor

Akci jsem sice začal, ale po 5 hodinách ji raději končím. Vůbec se mi tato akce nelíbí, přece nevyprázdním stodolu.

dana9494 tohle ocenil(a).
  15. -XFarmářX-

-XFarmářX- Perspektivní autor

Já teda nevím, ale jak to tu čtu, tak bych řekla, že RT tuto akci nevychytalo. Začala před pár hodinami a tolik problémů. Přijde mi to jako v nejmenovaném filmu ta slavná hláška - že by soudruzi v NDR udělali někde chybu? - no uvidíme, třeba bude od zítřka hra již bezproblémová, ptž my hráči se potřebujeme soustředit na ty zvířátka v kolotoči a ne neustále řešit problémy ve hře:oops:...jsme z toho hroozně unavenío_Oo_Oo_O

dana9494, aasef-amper a hrabenka1951 tohle ocenili.
  16. Bobika

Bobika Pisálek fóra

Já jsem hlavně unavena z toho ,jak mi to postupně v různých časech dozrává a já se nemůžu rozhodnout, že už jdu spát, protože za 15 minut mi dozraje zase něco :)))

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

klaarcca - s tím mlýnem - nejsi na druhé stránce nabídek ve mlýně ? Zkus ty šipečky [​IMG],
    nebo mas v tom mlyne preklapnutou zalozku na specialni zvirata;)

Naposledy upraveno: 4/8/16
    Boty tohle ocenil(a).
  18. Boty

Boty Magnát fóra

• Sloučení multipostu
    klaarcca- to už se mi taky stalo, tak jsem restartovala ctrl-f5 a bylo to zase dobré ...

Vydrž, každá legrace přece něco stojí :)) :)))

Naposledy upraveno moderátorem: 3/8/16
    dana9494 a hrabenka1951 tohle ocenili.
  19. aasef-amper

aasef-amper Pisálek fóra

Zase to maj vymakaný. Stále se mi ukazují kytičky. A když chci přejít na jinou plochu tak musím restartovat hru.

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  20. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím, řešení problému nechte na ráno. Případů je víc než dost aby si BP hráblo do svědomí a problémy v akci napravilo co nejrychleji. Navíc je spousta takto poškozených hráčů, kteří na fórum nechodí a u nich by problém přetrvával i nadále.
    aasef-amper zkus prověřit připojení k internetu, zda není něco špatně s ním (určitě bych aspoň restartovala router) a taky vyčisti flash player pomocí webového rozhraní. Minimálně by ti to mohlo pomoct s načítáním hry. link http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager09.html
    Stačí dát odstranit vše a potvrdit. Načítání hry může pomoct víc věcí a ty najdeš v technickém FAQ. Link je v mém podpise. Pokud chceš hrát, doporučuji ti následovat rady ve FAQ.

danda

dana9494 a X-mole tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.