Ubikace obojživelníků (10.3. - 16.3.2021)

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 9/3/21.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Sakumprásk hotovo 8). Ale šlechtění bez bejbybůmu je na prd. Zbylo 430 základních mloků, růžovka už se snaží na ploše :).

Naposledy upraveno: 10/3/21
  2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Pravá strana hotová.Teraz musím čakať až mi dozrejú slivky a orechy.Ale nevadí koľko urobím toľko bude.

3. sovicka64

sovicka64 Dozorce fóra

Tak ja si pockam na BB :ppodla mna bude v piatok,vecsinou tak je tak snad aj teraz ;)

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Cvičně odtajněny 2 tajemné stromky - XXL mandlovník :wuerg:a tulský strom :D, můj třetí. Ostatní stromy i chlívy dávám na plochu, nemám chuť plácat Fl na žluté slepice a papouchy.

Někdo přede mnou řekne slovo "smoothie" a dostane do zubů :music::cry:xDxDxDxDxDxD.

5. Ciri13

Ciri13 Hrabě fóra

Zatím nešlechtím. Vyčkávám, zda nebude BB. Dále jsem vyrobila v dílně několik továren na solární panely. Mloci hákují na hlavní farmě. Solárních kolektorů budu mít dost, že mi dají tolik energie, až i Dukovany bouchnou závistí. :p

6. anvan

anvan Dozorce fóra

Hmmm..snad skoro vždycky byl při takovéto akci i BB, první den alespoň na pár hodin a pak o víkendu. Tentokrát nic. Dokonce byl myslím kdysi i spuštěn bez předchozího avíza, tak jsem pořád doufala, že by teď třeba v 6 mohl být, ale nic. Tak se do šlechtění pustím až bude - trochu mě to zklamalo...:(

7. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

hotovo,len skoda,ze nebol bb

8. činčilka12

činčilka12 Velmistr fóra

A neměl jsi tam takhle náhodou dvě "o"? To by situaci vysvětlovalo xD (kdo nerozumí, přeložte z angličtiny)

Helena1313, evainfo a maribeja tohle ocenili.
  9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Neni cas ztracet cas... uz takhle mi posun akci naboril harmonogram - stridame se s drahou 1/2 u hyenich stenat, v noci se nevyspime ani jeden, tak je vsechno trochu v chaosu. Btw dotaz na modiky: zacatek a konec v 16 hod. je nejaka operativne-technicka vyjimka nebo jsme presli na zkusebni popr. trvalou zmenu akcnich casu?
    Musim rict, ze tahle akce vc. tech ujetych koktejlu se mi libila... narozdil od "vyslechti a dodej" neni tak fadni, ale zas to trochu pokazila absence BB se zacatkem akce. Na druhou stranu co bych chtela, kdyz padaji aspon mince, ze? No co asi? Oboji :p Takze u me hodnoceni (jako ve skole): 2
    Ani jsem se nestihla podivat na odmeny, tak to jdu jeste fofrem napravit, zaktivovat radky a pak uz zase frrr pryc.

Naposledy upraveno: 17/3/21
  10. stěby

stěby Hvězda fóra

činčilka12 - Neměl :). Ale třeba to neřešili kluci a holky za Kanálem, ale v Hamburku, a mysleli si něco o ponorkách :music::music:.

Helena1313 a maribeja tohle ocenili.
  11. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

matlafous123 - ahoj, časy byly tentokrát posunuty pro případ, že by se protáhla údržba ;)

12. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak i já mám hotovo trošku později než obyvkle ale zradilo mě to že moc stromů na farmě nemam :D Nakonec jsem bedlivě číhal na trhu a nakonec vše dokoupil i když to moje KR konto bolelo - Stálo mě to kolem 80 mega všechno :D Jinak jsem celkem spokojený.
    Hodnotil bych asi za - 2 ( jako ve škole ) :)

13. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Dal jsem tam 132 šlechtění oranžových mloků a čekám na BB. Spotřeboval jsem totiž dost SK na zisk "šťastných kostek", takže za SK při šlechtění oranžových mloků očekávám cosi více než jenom základní šlechtěnce...
    Teď jde jen o to, kdo bude mít pevnější nervy - zda já při čekání na BB nebo RT při sledování stavu plnění akce jednotlivými hráči... Když cukne první RT, sklidím chovy v rámci BB, když RT nevycuká, mám ještě dost času na to, abych to i tak splnil během pár minut...

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Kúpil som ovocie čo mi chýbalo tak že mám namleté všetko ale chýbajú mi kolektory ktoré za 15 min.budú a budem mať aj ja hotovo.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) vám to moc hezky jde, ale já si počkám taky na BB, je potřeba i něco dokoupit na trhu a ono to za tu chvilku určitě zlevní :p

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ovoce jsem dokoupila, chybí mi ještě sojové mléko na čtyři třešňové fujtajbly.
    Mloci došli, ale mám už těch pět horských (+ jednoho ohnivého, když mlokům přeskočilo), zbytek by neměl být problém došlechtit, SK mám a na divošce je 44 nových žlutých obydlí, ve slotu bonus 100% na stáje, v pátek dozraje motýlí kukla, bonus na stromy vystřídá ve slotu valentýnský květináč, takže mloků bude určitě dostatek.
    Hotovsonům samozřejmě gratuluji, jak praví přísloví - štěstí přeje připraveným ;)

EDIT: to mlíko, co mi chybí, je ovesné. Ale nedivte se mi, protože v práci prodávám mléko kokosové, mandlové, ovesné, sojové, rýžové, z lískových a kešu oříšků... Taky to má všechno stejné balení, pak v tom nemám mít bonako 8)

17. vladca

vladca Stará škola

usúdil som, že počkám aj ja na BB a zrenovujem len pravú topánku (oslovil ma len ružový upgrade), zvyšok škoda riešiť ...
    nebudem predsa takú peknú pláž špatiť starými bačkorami
    8)

18. jeannette.mrazova

jeannette.mrazova Vycházející hvězda fóra

z těch, co už akci dodělali, zajímalo by mě, jak vám mloci padali, byly alespoň nějaký pěkný přeskoky?

sovicka64 a Helena1313 tohle ocenili.
  19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

jeannette.mrazova u mn sa preskoky konaju raz za 100 rokov ;)
    [​IMG] a tie 4te som doslachtila geneticky,inac to neslo :wuerg:

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tož já to mám teď taky složitý, když mlokům jednou nečekaně přeskočilo a musela jsem šlechtit na pátého horského navíc xD ´

Ale za dvě hodiny bude základních z odchovu o 88 víc, pak je nacpu superkem, protože do rána, kdy budu vstávat, by ve žlutém módu ze základní krmě nedorostli; odpoledne a v pátek mám volno, pak bude i kukla a čas. To pude :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.