Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. babicka38

babicka38 Magnát fóra

zdravím prosím koupila jsem si koš kde je strom moudrosti a mysl v květu ale nevím kde je hledat abych ten strom zasadila aby dával ten štěrk. děkuji za radu

2. HankyFarma1

HankyFarma1 Zelenáč fóra

Já také marně hledám Strom moudrosti a Mysl v květu. Kde je lze najít?

3. babi49

babi49 Pilný autor

já ten strom nemám ani mezi dekoracemi - jen semínkarajčat.

4. EliM77

EliM77 Magnát fóra

než koupím koš, chtěla bych vědět, kam se sadí strom moudrosti, taky na již odštěrkované pole? Páč to by bylo trochu neefektivní, díky

evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Dekorace z košů by měli být v inventáři mezi dekoracemi. Na jaké ploše to zkoušíte kontrolovat. Prosím zkuste to na hlavní farmě.

y.z.y a petaM2001 tohle ocenili.
  6. HankyFarma1

HankyFarma1 Zelenáč fóra

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš.
    *odstránená zbytočná citácia*
    Na hlavní farmě v dekoracích je. Takže se sází tam a ne na speciální ploše?

Naposledy upraveno moderátorem: 24/11/16
    petaM2001 a evainfo tohle ocenili.
  7. pajda361

HankyFarma: Ano sází se na farmě, lze využít i park.

To je vlastně odpověď i pro EliM77

y.z.y a karbar tohle ocenili.
  8. HankyFarma1

HankyFarma1 Zelenáč fóra

Děkuji.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  9. lilka0502

lilka0502 Zelenáč fóra

mozem ziskat kompost aj inak, alebo iba nákupom koša?

karbar a petaM2001 tohle ocenili.
  10. babi49

babi49 Pilný autor

Nojo jsou na hlavní farmě mezi dekoracemi, ale kam ho zasadit?

11. LookAtMyHorse

LookAtMyHorse Rádoby autor

Všechny názoru tu asi už zazněly. Tak se nebudu opakovat, ale začínám mít pocit, že se z farmeramy stává pay2win. 2 akce po sobě, kde se musí dávat reálné peníze? Ta předchozí bez hromady SH a hromady JC udělat prostě nešla a tahle nejde udělat pokud opravdu nezaplatím. Snad je to jen náhoda a další akce budou "v normálu".

karbar, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  12. babicka38

babicka38 Magnát fóra

tak strom jsem našla na hlavní louce je zasazený a to má ten štěrk až za 24 hodin 2 kousky? urychlit to nijak nejde

karbar a petaM2001 tohle ocenili.
  13. pajda361

Lilka0502: ne to opravdu nelze.

Babi49: kdekoliv mimo akční plochu

petaM2001 tohle ocenil(a).
  14. babi49

babi49 Pilný autor

Díky- už si pěstuju štěrk (to potrvá než budu mít chodníček)

karbar, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak mám 7 políček s rajčaty zasety. A budu čekat na rozpěstování a pěstování na větším počtu políček.

Jinak já tuto akci beru jako každou jinou a tak k ní také přistupuji. Rozdíl je krom jiných pěstovacích podmínek pouze ten, že jestli budu chtít mít nějakou odměnu navíc, že si připlatím. Asi stejně tak, jako když chci víc šlechtit, přikoupím SK, když chci mít nové extra stromky tak koupím tajemné sazenice nebo tajemné stáje u extra stájí , když chci extra řádek, tak si ho taky za reál musím koupit. Ale nikdo mě k tomu nenutí, je to na mém rozhodnutí.Stejné je to snad i u této akce nebo snad ne?!

A jestli se majitelé či tvůrci hry či kdokoliv zainteresovaný rozhodli zbavit se nějakého svého výdělku tím, že výtěžek z této akce darují na nějaké dobročinné účely kamsi, tak to beru tak, že se prostě rozhodli. A je mně to naprosto jedno. Stejně tak mohli udělat akci tak jak je nyní, ale nemuseli posílat nikam nic a plno hráčů by koše koupilo a ani by "nehnulo brvou" a byl by klid. A že tato sbírka není nějakým způsobem ošetřena a není v souladu s nějakými předpisy, to si nemyslím. To nebudu s Cat planet srovnávat.

Teď už raději jdu na nádraží na vlak, ten určitě přijel včas a já mám zpoždění .... [​IMG]

16. Baroland

Baroland Ikona fóra

Probíra se tady kdejaká konina,ale aby jste napsali,že sklizená rajčata nemám znovu sít,ale dát do úkolu abych měl štěrk a tím i nová políčka,to Nééééé !!
    Zasadit sem mohl tu dekorku .

17. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já jsem si naivně myslela, že dekorace dávající semínka půjde postavit mimo pěstovací plochu. No ale zase jsem nečekala za jeden štěrk tři políčka. Uvidíme, jak to půjde dál ale myslím, že i když je dost času, plodiny vzhledem k počtu políček budou přibývat značně pomalu. Nevadí, kam dojdu, tam dojdu.
    Baroland: dekorku můžeš zasadit na noc ale když rajčata zaliješ, budou o víc jak půl hodiny dřív.

Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  18. alenal

alenal Stálice fóra

Ten strom na štěrk musím koupit? Jinak ho nezískám? Děkuji za odpověď

19. babicka38

babicka38 Magnát fóra

mám zasety ty 4 políčka a musím čekat 3 hodiny prozradí někdo jak to urychlit ? díky

20. medved222

medved222 Analytik fóra

Zdravím,
    jdou vám normálně dodávat ta bio rajčata? Už jsem se restartovala 3* a pořád nic. A ta semínková budka se dá umístit na plochu jen když mi dojdou semínka?

Dodávat už mohu.

Naposledy upraveno: 24/11/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.