Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Akci jsem dokončil včera. Jasně že v tom byla charita, ale jak jsem už předtím napsal, občas na ní přispěji a tady navíc jsem dostal odměnu. Je to věc každého, jestli s tím souhlasí, nebo ne. Každý může občas potřebovat pomoc, zvlášť v dnešní době je to dřív než na nové boty. Ale souhlasím s názorem o vydírání - nezaplatíš, nemáš. Myslí, že tohle je trochu kruté k těm, kteří doopravdy na to nemají (děti atd.). Řádek asi měl být pro všechny, pro sponzorující třeba ten druhý řádek, nebo jen symbolická odměna. Ještě jednou pro jistotu píši, že jsem přispěl na charitu, ale to bych asi udělal i bez toho řádku v nebi. Toto je pouze můj názor, můžete s ním souhlasit, nebo taky ne, je to věc každého z Vás. Na závěr Vám vše přeji mnoho úspěchů na farmě.

2. silviec

silviec Mistr fóra

Akci ještě nemam, nejak zapominam sazet, splnim zakl.ukol. Kupovat urcite, jak jsem napsala nebudu-a to opravdu nelida nejsem- bez par bananu a radku se minu. Trenink na to, ze se da zit i bez splnene akce))), ma první od dob co na ne dosahnu- a zatím zadny neprijemny pocit nemam, coz me i desi))).

3. -AKIAARCI-

-AKIAARCI- Pisálek fóra

Už od včera mám hotovo, přemýšlela jsem jak akci dokončím když úkoly jsou splněny, ale stále mi chybí 1/3 cesty a na ní mě čekají ještě 2 dárky. A teď po přečtení těchto komentů už to vím a nejsem z toho nadšená. Většinou akce plním celé ale bohužel tuhle ne, abych jí mohla dokončit pouze nákupem košíků je dost nefér. Souhlasím s ostatníma co mají stejný názor, že charita by měla být dobrovolná a ne vynucená nákupem košíků.

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Kozlíci u vozíku mají splněno, liška stojí zaparkovaná v zatáčce a dál se nehne. Do konce akce pojedu lilek, pár Kr a Bz se hodí vždycky.

5. hernajs1

hernajs1 Pisálek fóra

prosím koupila jsem si už dvakrát strom ale nikde se mi neobjevuje

hrobinh tohle ocenil(a).
  6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

hernajs1: koukni do dekorací na farmě nebo na baharamě. Na akční ploše nejde použít.

hrobinh tohle ocenil(a).
  7. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pajdo, obdivuju tvou pohotovost a připravenost stále trpělivě odpovídat na stejnou otázku.

Znovu jsem četla úvodní informaci a nevím, jestli si toho ostatní všimli, ale právě tento údaj tam výslovně bohužel uvedený není. Snad nečtu špatně, ale právě tato podstatná informace, že Strom a Mysl nelze umístit na akční plochu, naopak je třeba je umístit mimo, tam schází. Bohužel je mírně matoucí, že naopak stánky se semínky se na akční plochu umístit musí a jinde nelze a tento údaj v úvodu (správně) je. Možná by těch opakujících se situací a dotazování tím doplněním ubylo.

hrobinh a dana9494 tohle ocenili.
  8. hernajs1

hernajs1 Pisálek fóra

díky

hrobinh tohle ocenil(a).
  9. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Nemám rád,když jsem k něčemu nucen.Proto akci nedokončím a nic nekoupím.
    Toto je nejhorší akce v poslední době.
    Mějte se fajn....

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Na ploše už mám akční všechna pole k sázení. Zbývá dodat pár posledních lilků a je hotovo. ;)

hrobinh, evainfo a dana9494 tohle ocenili.
  11. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

juchůůů.. tak ze 3 TCH na baha jsou - HROŠI (druzí), MRAVENEČNÍCI (třetí) a konečně dlouho očekávaní PLAMEŇÁČCI :inlove: mám velikou radost, že ze všech třech umístěných jsou takové poklady.. moc děkuji a ostatním přeji úspěch a pěknou hru :music:

12. -KUSCHEL81-

-KUSCHEL81- Pisálek fóra

ako to ze v popise akcie je velky kos za 7,50 a normalne stoji 9,99?

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

1597851M akce dokončit jde i bez nákupů, akorát nevysypeš štěrkem celou zahradu a někde zůstane tráva....ale splnit dodávky jde. Nekoupila jsem nic, kus zahrady je zatravněný, ale dodávky jsem splnila komplet. Teď mám v zahradě stánky na semínka a na polích dýně (jsou podle mne nejhezčí).
    Akce je graficky moc hezky udělaná a dá se splnit i s prostoji - je to jako návrat do začátků farmaření, když nováček nemá nic, čím by si pomohl...a nám délesloužícím neškodí si ty krušné začátky připomenout

14. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj -KUSCHEL81-, pozeráš na správny kôš?

Pretože ten, čo stojí 9,99 € patrí k akcii Přichází zima

15. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Je mi šumák jestli tuhle akci splním nebo ne (s největší pravděpodobností ne, protože jsem pozdě začal a taky u toho nesedím, abych každé 3 hodiny sklízel), ale na charitu přispěju. Ze stejného důvodu, jako přispívám na ostatní charity - sami máme dostatek, zatímco je spousta těch, kteří nemají ani co jíst. Nechápu ty reakce, jak najust někdo nepřispěje a ještě o tom vede sáhodlouhé diskuze. Lidi, jsou vánoce a je to konec konců stále a jen charita....

16. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Kozlové postavili pěkný domeček a odešli, tak teď už není komu dodávat výpěstky, část farmy zůstala zatravněná,protože nebylo možno koupit nic přes SMS, tak alespoň bude přebytek vyměněn za Bz a Kr. RT by mohlo ty přebytky dát jako sponzorský dar chudým.

evainfo, hrobinh a dana9494 tohle ocenili.
  17. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

....kozlíci odešli, ale ta úča pořád postává na cestičce a mává a rozhazuje semínka.....nechápu, proč taky nezaleze, když je jasné, že už nic nedostane :D
    Jinak stromky z akce komplet šup do lišty, počkají tam na kuřátka a OaD....kadibudky budou později, ale taky nečekám zázrak 8)

hrobinh, dana9494 a skalara.v tohle ocenili.
  18. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No ja pestuju dyne a na noc lilek, dava trochu BZ ted a po vymene da taky dost - kdyz uz ta plocha je, tak proc nebrat i drobny :)

19. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

u mne se už kozlíci také rozprchli - když si vzpomenu, tak zaseju, ať pole neleží ladem, něco málo z toho bude, až mi to vymění

20. slootr

slootr Baron fóra

Kozlici mi nechybi, stejne meli takovy divny chtivy vyrazy. Jedu dal lilek, uz ho mam asi 1,5 tisice. Sice je za jeden jenom 8 BZ a 8 KR, ale co, kde bych si to jinak zadaco napiskal? Navic jsou BZ i ze sklizne...

Ne ze bych honil levely, to bylo do stovky, ale i tak se to hodi :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.