Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

anajavonuj: ten stonek, ale nezískám ani naplněním vozíků a ani očištěním plochy a dokonce ani splněním obou věcí.

2. helenak44

helenak44 Pisálek fóra

Bravo, naprosto přesně řečeno, souhlasím s každým slovem.

3. jitikw

jitikw Perspektivní autor

ahoj, tak já čekám na 1 poslední štěrk, aby paní Liška opustila pole. Aby tam nebylo pusto-prázdno, tak pěstuji dále lilek.
    Já teda velký koš koupila a beru to tak, že jsem koupila prostě stonek, tak jako jindy, jen k němu prostě byly navíc 2 dekorky, které pomůžou při této akci. Možná bych více uvítala, pokud by se banány a párty lístky přičetly hned po nákupu. Co kdybych z nějakého důvodu nemohla dojít nakonec (net, nemocnice apod.) to mi přijde trochu divné. A možná by ubylo těch rozhořčených hráčů, kdyby prostě všichni došli do stejného místa. A ty banány, lístky a stonek by byli jen prostě Dárek za nákup a ostatní nekupující by to pořád nebilo do očí.

4. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

máš pravdu, ale zakoupením koše získáš věci k dokončení akce - to je i vybrání dalších dárků - párty látky a banány!!!!! Proto mi vadí, že to spojují s akcí!!!!

matlafous123, helenka1951 a hrobinh tohle ocenili.
  5. pajda361

Anajavonuj: to je ten rozdíl v pohledu na dokončení akce. Odměny za dodávání zboží dostaneš v obou případech.

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Můj názor na plnění akcí je asi všem známý.
    Plním co uznám za vhodné a vynechal jsem už tolik akcí že se na prstech 8 rukou spočítat nedají.

Nějaký stonek je mi ukradený (a neukradl mi ho ani RT ani Malala - dříve v akcích nebyl a nikomu to nevadilo. Poté se začal v akcích oběvovat a lidi začaly nadávat že je "zase" stonek) odměny a jejich použitelnost ve hře, bych musel řešit asi posledních 95 akcí - stačí mrknou na odměny před pár lety a srovnat akce teď a před tím - a pokud se tady pořád někdo ohání "vydíráním" ze strany RT a tím že akce není dokončená, doporučil bych mu celou hru vypnout a udělat si tak 5 hodinovou vycházku po čerstvém vzduchu, ať ten vydýchaný co mají doma, tělo vypudí. Pak se mysl pročistí a věřím že zjistíte že vám tydle omalovánky za nějaké stresy nestojí.

Každý plníme tak jak si stanovíme. Pokud mi stačí 3 dekorky, tak jsem prostě vyhrál a akce je pro mne skončená. Pokud chci stonek, zaplatím a akce je pro mne taky skončená.

Sice tento postup plnění neschvaluji, ale je přece na každém z nás jestli chce tu 95 větev do stonku.
    Já ji nepotřebuju.

EDIT : je to stejné jako u akce z lucernami. Pokud mi stačí pár odměn, tak akci dokončím velmi rychle (pro mně bude prostě dokončená i když ji nedodělám celou) Pokud chci vše, musím počítat s tím že to bude na dýl a vynaložím spoustu času a prostředků.

Naposledy upraveno: 2/12/16
  7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Neřeším koše, neřeším akci jako takovou, hraji a vyberu, co půjde a i když
    jsem na stonky hamtavá, tentokrát nebude ... a vadí to ? Nevadí.
    Leze mi krkem ale jedna chyba a nevím, jestli se tu o ní někdo zmínil, pár stránek
    jsem pročetla a nic o tom nenašla, tak to hodím na plac ...
    Takže...dodám řekněme např. lilek , za odměnu dostanu 2 štěrky. Jsem bába velmi
    pohodlná a používám pomocníky, takže odměnou přidělená 4 políčka 1x1 chci za
    pomoci stavitele nasadit , ale chybně mi to napíše, že stavitel nasadí 8 políček místo
    čtyř . Je to od začátku akce . Řešilo se to ? Já vím, že se dají políčka osadit i ručně,
    tak zásadní chyba to také není, ale leze mi to na nervy ....asi na toho stavitele pošlu
    kontrolu . On určitě ještě nejede systémem EET ...tam by mu na ty podvody přišli.
    xD:p

8. pajda361

pajaable: chyba se hlásila, ale dopadne to asi následovně. Vypne se akce a tím i plocha a bude chyba vyřešená.

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

pajdo , děkuji za odpověď . Jen jsem se nějak nedočetla a popravdě neměla
    čas toho tolik číst, jestli se o tom ví. Jinak akci dodělám i s touto vadou na
    kráse . Jen jsem si ze svého stavitele dělala šprťouchlata a jak koukám ono
    těch stavitelů podvodníků je víc, dokonce jsou všude...
    xD

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

co jsem mohl to jsem vzal a tímto hlasím akci ukončenou nebo nedokončenou ?:eek:

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak, už jsem hotová :D A nepotřebuju k tomu ani banány ani lístky. Hraju si pro zábavu a odměny si chci vydřít vlastní pílí a né nákupem nějakého košíku.
    Teď jdu někam nacpat získané dekorky. A pokračuju dál v pěstění dýní a lilků, bo bodíky se hodí vždycky ;)
    Kam zmizli ti kozlíci ? To maj jako padla a já se tam budu plahočit sama, jo ?o_O

12. doben

doben Ikona fóra

Tak já už jsem taky splnil to co jde bez kupování koše. Kvůli těm banánům a lístkům mi přijde zbytečně kupovat koš, takže hotovo.

13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Taky hotovo, bez koše. Pro radost jsem posadila ty budky na plochu, a chodím se dívat jak roste lilek.

14. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Už som to tu písala - názov "koše" a spájať to s akciou, nebolo správne rozhodnutie. Keby išli dve akcie súbežne, Uč sa .... a druhá by bola charita za ďalšie odmeny, reakcie by boli úplne iné a som presvedčená, že aj Tí, čo odsudzujú koše, by "balík charity" podporili. Ale fakt je, že väčšina akcií je pre hráčov 70. level a vyššie, a to som asi 20 levelov ubrala. Pre nás nad 90. level, je to "zanedbatelné" súťaženie a budeme to haniť? Pre tých v nižších leveloch je to veľký krok vpred, sami tu hovoríte, že ste mentormi a "batoľatá" to rýchlo balia, nemajú motiváciu. Spomínate tu na "kráľovnú", ktorú som bohužiaľ nezažila, pretože som ju prežila v nemocnici, a prinieslo Vám to veľké skoky vpred. Táto akcia je pre nováčikov "kráľovnou a ženie ich to ďalej. Nad 90. level nie sme jediný, kto hrá farmu a Vy vo vysokých leveloch - buďte tolerantní k nováčikom, veď aj Vám táto akcia prináša zisky.

15. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahoj všem vespolek, přeji hezký večer ,

Tak přesně tohle jsem si pomyslela také . Skalárko , čteš mi myšlenky.
    Kozlíci "vzali kramle". Možná měli obavy , že je poženu ještě na druhou akci , ale tam mám už také hotovo.

Všem , kdo mají hotovo gratuluji, ostatním přeji zdárné dokončení obou akcí a já jdu relaxovat mezi lilek a kapustu.

16. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Nechtěl jsem vypisovat moc posuny v akci, když byly tak malé a akce se celkově táhla, takže píši až dnes: hotovo :). Vše, co se dalo splnit bez košů, tak je a zbytek neřeším a stonek taky ne. Teď jen stejně jako u akce Přichází zima, tak i tady udělat pořádek v liště mezi dekoracemi a tajemnem a těšit se na zítřejší výsledky ;).

Naposledy upraveno: 3/12/16
  17. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tak poslední lilek dodán a štěrk už tedy neseženu, takže jsem na plochu dala ty krabice na semínka a ostatní políčka už neotevřu, zvláštní akce, koše kupovat ani nemohu, vánoce jsou za dveřmi:oops:

18. lantik88

lantik88 Pisálek fóra

pochopil jsem to ale je na prd že když člověk utratí jeden druh akčních rostlin a už je nemá a nemůže mít pak další a to je můj problém takže budu pěstovat už jen rajčata jestli někde nenarazím na semínka:-D to jsem se dozvěděl až tady :)

19. Tatsume

Tatsume Pisálek fóra

Rajčata splněna, teď o víkenu pojedu dýně, ty půjdou na svět rychleji, pak přes týden kapusta a možná částeně lilek...

Sovinka a dana9494 tohle ocenili.
  20. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Akce splněna tam kam to šlo. Košíky nekupuju. Má to být hra zdarma. Když budu chtít poslat podporu tak pošlu dobrovolně ale nenechám se vydírat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.