Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Na silnici do Prášil
    jeden mladý cestář žil
    a kameny tam roztloukal
    když silnici štěrkoval.
    Když potřeboval další štěrk tak mu řekli ať přispěje na charitu a on řekl tedy, že končí.
    Já jsem taky akci ukončil i když nedoštěrkoval, protože nedám korunky.
    Přidávám se na stranu těch, kteří si myslí, že akce by měla být dokončitelná bez peněz i za cenu, že nějaké odměny nedostanu. Bohužel když však vidím jak to vypadá v jiných akcích tak se nedivím, že RT zvolilo takovou taktiku, že v lístkům a ZB se hráč bez košíků vůbec nedostane, protože pokud by se k nim dostal a neměl zakoupeno, tak odměny stejně dostal, protože RT by to špatně nastavilo.
    Teď jen doufám, že něco nebude navazovat na stav v jakém akce bude ukončena - to bych bral jako podpásovku od RT.
    Akci dávám 4.

2. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak akcička hotová, otevřeno 96 políček, bez košíků, a víc toho nebude. Asi si ještě maloučko zapěstuji jen tak, bo mne to fakt bavilo. Muselo se u toho i maličko přemýšlet, aby se nedodaly všechny plodiny a zbylo na sadbu a to mne bavilo. Tak nezbývá, než se těšit na další příjemnou akcičku na nové ploše
    ;)

3. AndreaVinklerova

AndreaVinklerova Perspektivní autor

Pro vědu! má někdo ještě kromě mě u této dekorace na ostrově pokladů pouze BZ a né TBZ? Udělala jsen i restart a pořád tam je jen BZ

Naposledy upraveno: 1/12/16
    skalara.v tohle ocenil(a).
  4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Postavíš zakoupený strom moudrosti kamkoliv ne farmu nebo Baharamu (ne na akční plochu) a jednou za 24 hodin sklidíš BZ/TBZ + 2x štěrk

milostivas, dana9494 a aljanu tohle ocenili.
  5. slootr

slootr Baron fóra

Ten sám problém s dekorací jako AndreaVinklerova, dává mi v ostrovním parku jen BZ, proto jsem si to přišel do tohoto vlákna zkontrolovat, v ofi je BZ/TBZ.

Je to chyba, nebo to tak zůstane? Abych vědel, kde to mít.

pajda: Super, díky, tak já ho nechám na ostrově a počkám, až se to umoudří. :)

Naposledy upraveno: 1/12/16
  6. pajda361

Ahoj slootr,

je to chyba a měla by být opravena v příštím týdnu.

7. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak u mně také hotovo - respektive hotové mám všechny úkoly - koše v žádném případě nebudu kupovat, ale sázím dál lilek, přece nenechám ta políčka ladem

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Tak, akce hotová bez nakupování košíků:p

9. robertbocek

robertbocek Zelenáč fóra

dobry den mam napestovano ..splněno..ale nedostanu se dal nemam štěrk..a upozornuji že kupovat za penize nic nebudu..už jsem do farmy nacpal dost peněz a abych platil za to že chci splnit ukol..a dokončit jej ?? to snad nemysli vážně..to zrovna pak mužou napsat zaplat a dostaneš novy ukol... tak babo raď

evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  10. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Mně si akční plocha prostě dělá co chce. Sklizeň ze směsi velkých, středních a malých políček: 57 ks. Sklizeň z políček 1x1: 117 ks. Stavitel mi oznámí, že postaví 7 políček - postaví se tři, na které je místo. Času je stále dost, tak se mi nechce to řešit a při příští akci na této ploše to snad bude lépe fungovat. Už mi schází jen poslední úkol u kapusty a dýní.

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Akci mám hotovou.Kam jsem došla,tam jsem došla.Akce ,bez takových podmínek jak ji RT nastavilo ,by byla fajn.Jinak......mínus.Bohužel.Akorát mě donutili nekupovat žádný koš na další akce.:(

12. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Hmm ještě pár kapust a budu to mít hotové... Nevím, co jsem zapomněl, že to tak jde... To nebývá zvykem....

13. aljanu

aljanu Aktivní autor

Ještě napěstovat 394 lilku a mám hotovo :D

14. gormitus

gormitus Pisálek fóra

ANRYfox Kdyz jsi dnes negativne naladena tak sem ani nechod,>:(Vem si koste ,sedni na nej. Venku fouka tak se,prolet se at se ti ta mrzutost vyluftuje.

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  15. pajda361

Tedy nechcete se trochu uklidnit. Myslím, že toho napadání už stačilo, nebo opravdu máme to fórum zase na čas vylidnit.

milostivas, Pitrýsek47 a ajtyk tohle ocenili.
  16. radkomila2

radkomila2 Zelenáč fóra

Nedopatřením jsem ukončila akci s bio rajčaty a žádné semínko mně nezůstalo, mrzí mě to, protože je nebudu mít. Půjdou, prosím, získat?

17. cipísek34

cipísek34 Pisálek fóra

Nasaď dekoraci, která dává 4 kusy.

milostivas a aljanu tohle ocenili.
  18. pajda361

radkomila2: v inventáři na akční ploše vyhledej dekoraci rajčatová semínka, dej jí na plochu a za 3 hodiny máš 4 ks rajčat.

milostivas a aljanu tohle ocenili.
  19. Bokonon

Bokonon Obyvatel fóra

radkomila2: Jdi do inventáře a postav předmět Rajčatová semínka. Za tři hodiny budeš mít zase 4 biorajčata

milostivas tohle ocenil(a).
  20. radkomila2

radkomila2 Zelenáč fóra

pajda361, Bokonon ... moc děkuji. Ne nadarmo se říká: "Chytrému napověz, hloupého kopni". Díky za kopance.
    Ať se všem daří.

milostivas tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.