Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Šebejda, mám pocitz, že Čína už v tom zase nejede. Jinak jsem dnešní krásný den úspěšně prospala včetně začátku nové akce. A že tuhle nedokončím? Za prvé nechci a za druhé, i kdyby mě prsty svrběly, abych si ten pitomej koš koupila, berouse je až 12.12., takže nazdárek.

2. šebejda

šebejda Baron fóra

Nebyl jsem si s tím úplně jistej. Pravdou je, že jsem na začátku koupil darovací balík se stonkem. Ale sem tam mi přibudou 2 štěrky. Jestli to vydrží, tak to nakonec asi dodělám. Nechápu to, teď jsem si znovu přečet "košíky" a nic bych dostávat neměl. Ale nezlobím se za to:p

dana9494 a babina51 tohle ocenili.
  3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Šebejda, jestli jsi koupil koš se stonkem, tak součástí přece je i Strom moudrosti, který ti denně ty 2 štěrky dá, tak jestli ho máš někde jako dekorku umístěný, tak je produkuje a dodělat bys to fakt měl :)

4. budmany

budmany Zelenáč fóra

taK JSEM TO PROHLEDAL, RESTARTOVAL A NENAŠEL.... MŮŽE SE NA TO NĚKDO KOUKNOUT?

babina51 tohle ocenil(a).
  5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak a je to tady co kdyby jsme radši vybrali na mladou řidičku co nepřežila s malím v bříšku než na nějací(však víte co) radši dám 100 na tohle než na nějakou burku kapišto_?

prominte pravopis mám 7piveečk

6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

šmankote a na co se máme kouknout? Dekorace pod vázičkou v liště, ale ne na akční ploše, ale na farmě. Hledal jsi dobře?
    Pokud jsi koupil a nenašel, napiš na podporu.

7. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

budmany - přesně jak píše Pitrýsek - hledej v dekoracích, ale nesmíš při tom být na akční ploše. Pak je ještě otázka, který košík jsi koupil. Ten strom moudrosti byl v prvním koši - Koš “Strom moudrosti” (lze koupit opakovaně)
    cena v české lokaci: 65 Kč
    a v tom největším (co je stonek) - Koš “Nejlepší ze třídy” (lze koupit pouze jednou)
    cena v české lokaci: 129 Kč

8. toyterier

toyterier Rádoby autor

hurá, odtajnila jsem chlívky a konečně se vyklubal jelen, stromy na farmě šly do lišty, na baha ještě čekám ;) akce super, ale hrozně zdlouhavá, nic jsem nekupovala, raději přispěji na něco doma

9. slootr

slootr Baron fóra

kapusta taky hotová, tak ještě ten lilek...

10. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Vidím, vidím inspiraci. Traktoristo a spol., ale napište si to tentokrát sami a celý, ju? :)

matlafous123 a babina51 tohle ocenili.
  11. iDavis

iDavis Baron fóra

Ide mi to pomaly, posledné dni zbieram denne len 3x, takže ešte nie som ani na baklažánoch. Dnes už by som sa k nim ale mal dostať a snáď sa to už konečne rozbehne, keďže tie prvé úlohy dávajú viac štrku ako u predchádzajúcich plodinách. Takže asi taký je môj priebežný stav.. :p

12. malinkami

malinkami Velmistr fóra

tak...ještě 3 sklizně mišmašu (všehochuti) a finiš :music:někdy kolem půlnoci bude hotovo...to už hlásit nebudu:p...páč to hlásím teď xD
    všem, kdo ještě BIOfarmaří, přeji trpělivost ;)

13. martas1991

martas1991 Perspektivní autor

Už mám taky hotovo :D teď když sázím bobule,tak sázím kapustu nebo lilek,je to na stejný čas a sklízím body.Přece nenechám pole ladem,že? xD

14. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Hotovo není a nebude. Teda akce. Lilek již získán.

milostivas, dana9494 a babina51 tohle ocenili.
  15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Takže od včerejška již jenom čekám na zbylý štěrk z dekorace (asi ještě 3 dny) a pro formu pěstuji bez vody bio lilek nebo bio dýni, jak mě napadne. 4 pole 2x2 jsem nechal volná pro semenářství, přece jen dávají dost BZ, a když nezalévám (nemám se kam honit - čekám jen na import štěrku), trvá to stejně dlouho jako nezalitá pole (3 h, resp. 6 h).
    Kéž by po dotaci (od hráčů Farmeramy) z této akce ve třetím světě došlo ke skutečnému zvýšení vzdělanosti!

16. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Je to takové smutné, všechna pole leží ladem, přeplněné vozíky osamocené a jen ta kočka učitelka se tam natřásá a kroutí a stále chudák čeká na štěrk.
    Což o to, dočká se ho, ale denně dostane jen dva, takže nic moc. Dostane jenom to, co se sklidí ze stromu moudrosti. A ten tedy v úrodě moc štědrý není .... Kočka tedy do konce akce do cíle dojde, ale přijde mně to takové divné, když se o projití celé cesty nemůže člověk postarat vlastní pílí, tj. pěstováním plodin, no ale což. Hned na samém začátku jsem věděla, do jaké akce jdu.

17. tonda333

tonda333 Perspektivní autor

Na tuhle akci je tolik času, že ji pomalu dělám, vyzobu chlívky, stromy a možná to udělám celé. Mám kombajn, takže je mi to jedno ...

18. Baroland

Baroland Ikona fóra

Teoreticky bych to mohl zabalit,dva ZB oželím,ale pro ty 4 párty lístky si teda dondu ! Mám jich v zásobě jen 74 a tak se bojím,že mě na tu poslední ptačí budku (až bude dána do hry) stačit nebudó.

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Plním v pohodě a už se blížím k prvnímu finiši. Moje plány vzaly za své už v prvních dnech akce, takže sázím co mi podne pod ruku. Všeho mám docela dost, takže předpokládám že bych mohl dokončit v Neděli. Dýl mi to bude trvat maximálně za předpokladu že mě opět popadne toulavá a nezájem o internet (což se mi stává několikrát do roka)

20. JáJůJá

JáJůJá Rádoby autor

Tak já taky v klídku plním, už se sunu do finále a docela mě překvapilo že z těch tajemných sazenic z odměny na mě vykoukla vistárie, kterou jsem neměla, takže radost obrovská:) A taky jedna anča hruška, takže za mě super:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.