Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -frida1976-

-frida1976- Pisálek fóra

Jde to sice pomalu, ale jde to. Líbí se mi, že to nezasahuje do normálního chodu farmy a času je zatím dost, takže počítám, že akci bez problémů dodělám. Tedy pouze tu část, která se dá udělat bez košů. Teď jsem hodila na plochu TCH, které jsem získala z dýní a budu doufat, že konečně padnou jeleni. Zatím se mi vyhýbají velkým obloukem-.-

2. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Matlafous123: V lese je krásně...kupodivu i přes zásahy zdejších sprejerů. Nebo jiný gang? Každopádně tady je jistě taky krásný klid...minimálně v noci a přes den si človíček hodí šlofíčka a nemusí se tu s nikým v podstatě potkat. Na farmě existuje jednoduché tlačítko. Jak to že nefunguje...ha to je nějaké osobní nastavení. Beru si volno. Svítí sluníčko...to je jiné kafe :-*

matlafous123 a STYBI tohle ocenili.
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

ANRYfox xD Jj, to bude asi jiny - rikaji si revirnici :D Soukromi vlastnici maji vyhodu v tom, ze jim po lese tenhle gang nebeha a ja teda zenu vidlema z lesa i gang zvany myslivci :p Mas recht, venku je dneska luxusne a na farme (aspon pro nektere z nas) do 2 stejne chcipl pes! 8)

milostivas a ANRYfox tohle ocenili.
  4. Gabraia

Gabraia Pilný autor

Tak jsem právě taky zjistila, že bez nákupu poslední dárky nedostanu - tak je nebudu mít, rozhodně mi to spánkový deficit nezpůsobí ;).
    Každopádně si RT vyzkoušel, co se stane, když vypustí akci jako je tato - lidi si ponadávají na kde co, ale koupí a o to jde...
    Všem vám, přeji hezkou hru :)

5. medchen89

medchen89 Zelenáč fóra

prosim, podarilo se mi dodat seminka biokapusty a tim padem nemam co zasadit, muzu nekde koupit nebo jinak ziskat seminka? dekuji za odpoved

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

medchen89: postav na akční ploše na místo po odstranění políček dekoraci kapustová semínka a semínka získáš z ní.

7. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Tak jsem se rozhodla, že trochu utratím a ted hledám kde najdu ten Strom moudrosti a
    Mysl v květu a kam pak s tím :-D A kdy padnou ty závory :oops:Stonek samozřejmě chápu kde najít a už je dokonce plně obsazen a spuštěn ;)

ANRYfox tohle ocenil(a).
  8. šebejda

šebejda Baron fóra

Fakt jsem přečet všechno. Je tady pouze zmínka , že bez košíku do cíle nedojdu. Je to tak??? Jestli dobře počítám, tak hra bez nákupu dá asi o 8 štěrku méně, než je zapotřebí k dohrabání se do cíle. Jestli jsem se nesplet, tak to je demotivující pro začátečníky. Hra by se tím měla jmenovat "Zaplať, možná se i něco naučíš" Nebo se pletu ???

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Mkuře: dekorky Strom moudrosti a Mysl v květu postav kamkoliv na farmu nebo na Bahamaramu, klidně i do parku. Závora padne vždy když dojdeš na konec volné cesty.

Šebejda
    : ano je to tak, konec uvidí jen ti co zakoupí koš.

petaM2001, šebejda a Mkuře tohle ocenili.
  10. šebejda

šebejda Baron fóra

Pajdo díky :(

bursuk59 a petaM2001 tohle ocenili.
  11. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

konec neuvidím- nehodlám podporovat však vy víte koho- si dám radší pívo:pjinak si jedu šnečím tempem už mám rajčata a od zbytku tak půlku;)

Naposledy upraveno: 29/11/16
  12. šebejda

šebejda Baron fóra

Mno, tak za 4 párty lísty a 2 zlaté banány 65 Kč nedám. Raději si přihodím 15 kaček a zítra si koupím kilo točeňáku a naložím ho s cibulí a octemxD. Kdybych dal těm zpropadeným Číňanům ochutnat, hned by mne zadarmiko posunuli na konec úkolu. Ale nedám, i kdyby škemrali->nas..krkli mně a tak si to zbaštím sám s manželkou:D.

13. babicka72

babicka72 Rádoby autor

HOTOVO-pěkná akce!

14. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mě osobně netrápí skoro vůbec, že nedojdu na konec, i v dostupné části hry dosáhnu na solidní množství hvězdiček, celkem dost tajemnic, dekorky se mi líbí taky. Už jsem se naučila u jiných akcí dělat selekci, banány jsem už oželela nejednou, to přežiju i tentokrát :). Užiju si to, co dostanu, je toho celkem přijatelně na to, že je to snadná akce, v podstatě cena za výdrž.

15. janmil

janmil Perspektivní autor

ria ďakujem za odpoved

Ria30. tohle ocenil(a).
  16. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Musím přiznat, že mě tato akce baví. Ano, jde to pomaloučku, ale času je hafo, odměny vcelku pěkné (jen doufám, že z těch tajemnic bude něco užitžného :p). Taková pohoda. Fakt si to užívám :music:

17. budmany

budmany Zelenáč fóra

koupil jsem koše a nemohu najít stromy? nevíte, kde je najdu?

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  19. doben

doben Ikona fóra

U mě zatím splněno: rajčata 8/8, kapusta: 5/8, dýně 8/8, lilek 3/8.

20. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Hurá,dokončila jsem akci...A ted' pláču, nad smrtí mladého člověka..Michala Plocka...22let, soucítím s jeho rodinou... Mám tři děti. všechny jsou starší, ale úplně cítím tu bolest..LF

dana9494 a tydýtková tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.