Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

tak sadím na 35 políčkach:)
    akcia sa mi páči a samozrejme odmietam niečo kupovať:music::inlove:
    ani kombajn:cry:xD
    ani raz som ho nekupila8)
    preto nosím otlakyxD

F 98 B 306

2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Mikeš, takový vzdělaný kocour a neumí číst;) včera se už k témuž přiznalo pár lidí, včetně mě. Je potěšující, že ani kočky nejsou dokonaléxD
    Nová políčka dávám stavitelem 1x1 a pak pouze upravím velikost, ale každý má svůj postup.

3. farmarkamaja

farmarkamaja Aktivní autor

Tak tohle mě teda bavit nebude no zkusim to,ale asi jen tak,nějak mě to nechytlo,spíš z dlouhé chvíle a penízky spapaly tajemné stáje tak až zase příště

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

ANRYfox Nejak jsem uplne nepochopila souvislost s tucnakem :oops: a at nad tim premyslim uz dobrych par hodin, porad ji nemam... rajcata, lilek, rajcata, lilek, kapusta, dyne.... proste nevim :music::D

Baroland xDxDxD Vetsinou lehce opozdeni amici toto reseni problemu uz zjevne taky vymysleli, kdyz arzenal shazuji ISS a humanitarni konvoje dotuji pomoci RPG 8)
    PS: Jooo a ze nam lisky nedavaji dobrou noc je pouze znameni toho, ze nemaji vzteklinu :p

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

moc se pleteš, lišky dávají dobrou noc i bez vztekliny, mě jich chodí kousek od baráku několik, číhají na slepice a v klidu je odnesou-podle místních myslivců tady vzteklina není-xDxD
    TV vlastním ale má tlačítko na vypnutí, takže VCD?:D:(

Blížím se k lilku rychlostí želvy-nebo hlemýždě?-:p;)

Jsem ráda za ty lišky,hyenu a ještě k tomu palestinskou bych nerada viděla:eek:

Naposledy upraveno: 27/11/16
  6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

dasa1143 :D Nj, kdyz my nemame ty slepice a barak nam obiha utocna palestinska hyena, takze by to byla jasna sebevrazda ;) Navic myslivci maji vyjimecne pravdu: nekde kolem 20 let uz se u nas, i podle veterinaru, vzteklina nevykytuje.

7. Bety808

Bety808 Rádoby autor

Ahoj, vzteklinu nejspíš dostanu já :))) , že se vždycky pustím do něčeho ,co pak nejde a nejde a nejde a nebo příliš pomalu asi vyletím z kůže....

8. inzerat654

inzerat654 Pisálek fóra

Ahoj kolegyne a kolegovia kolchozníci.
    Akcia je to vcelku pohodová. Politiku sem ťahať nebudem, svoj názor mám a budem sa správať podľa neho.
    Hospodárim na 35 minipoliach a zajtra očakávam sprístupnenie baklažánu.
    Na počudovanie mi práve padli z vláčika lienky. Neverím vlastným očiam. Takéto šťastie som už veľmi dávno nemal.
    Držím palce všetkým, nech vám podobne doputujú lienky a ostatné potrebné stajne a chlievy.

9. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Jaká políčka jsou nejlepší?

Díky za radu.:)

Naposledy upraveno: 27/11/16
    STYBI a dana9494 tohle ocenili.
  10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

Milena1952 kvůli úspoře osiva dávej ta největší pole všude, kde to jde - tedy 2x2, pak 2x1 a jen tam, kde není jiná možnost, nechej 1x1. Vzhledem k tomu, že tu nefungují posilovače sklizně, je výnos stejný....takže se vyplatí velká pole 2x2

11. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dostala som sa k 72 políčkam, teda mám 16 polí 1x1, 6 polí 1x2 a 11 polí 2x2, hotovo mám rajčinky, z kapusty mi chýbajú 3 úlohy, z tekvičky mi chýbajú tri úlohy. Cez víkend som išla 3-hodinovky, cez týždeň sa mi to absolútne neoplatí, takže zbieram o dve hodinky, baklažán mám odomknutý, ale to je na 6 hodín, tak tých 10 rozpestujem, ale budem sa snažiť dokončiť kapustičku, mňam, mňam:);):D

12. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak mám 35 políček a právě jsem otevřela lilek - dám ho na noc - teď jedu ještě tříhodinovku

13. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Aby jsem dostal řádek na stonku tak musím koupit ten největší koš?

STYBI tohle ocenil(a).
  14. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

pompo68: ano je to tak, stonek je opravdu jen za zakoupení největšího koše.

STYBI tohle ocenil(a).
  15. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Děkuji Pajdo.

STYBI tohle ocenil(a).
  16. iDavis

iDavis Baron fóra

Za posledných 24 hodín som sa moc nepohol, splnil som snáď len 2 úlohy. Bolo menej času na pravidelný zber a od začiatku nového týždňa tomu bude podobne, tak ale hádam to dám.

Prajem pekný zvyšok prvej adventnej nedele. :)

17. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

Tak ja mám 5 veľkých--4 stredné--10 malých polí svoju nálepku už mámxD a na pamiatku si nechám dekorku klobúk dolu pretože ja si euráče nechám na výdatné ranajky xD ,,nemám nič proti nadácií ale za ten výhonok v nebi platiť nebudem...
    Prajem pekný zvyšok večera a nech sa vám darí;)

18. spuntka

spuntka Magnát fóra

Mám lilek, ale žádný úkol není hotový celý. Jde to pomalu, ale jde to.
    Hezký večer všem.

19. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

No já vím, červíci by byli lepší. Ale představ si pak těch příspěvků komu a kam, co zmizlo.

A kdo ví ten film a mlčí jak rybička?

matlafous123: tak pochopitelně vím, že většina si nebude balíček vybírat podle typu charity a pak kdyby začali zjišťovat...tak by třeba neměli kladné závěry jako já. K tomu tučnákovi...ale Druid, skalára či Pajda, a jiní tady už vysvětlili, že se domnívám, že tuleň na souši donese psaní od královničky mnohem pomaleji než tučnák. A všichni chceme přeci info, co nejdříve...nejlépe týden a ne jeden či dva dny předem. A od tuleně by to bylo rozmočené a neměli bychom žádné info a vlků se bojím. To nejsou hodná štěňátka.

Tak myslím, že už žádný adventní kalendář nebude nebo se objeví nečekaně bez oznámení.
    EDIT: Já ji nevěřím...vlk taky sliboval.

Naposledy upraveno: 28/11/16
    STYBI a pompo68 tohle ocenili.
  20. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Na dnes stačilo, dopetované pre mňa na max - 86 políčok to istí na celý týždeň:). Tekvičky a kapustička - už len dve úlohy, baklažán sa rozpestováva. Žiadne straty, žiadne stresy, ide sa spinkať, končí víkend a ráno začína zase ťažký týždeň:)>:(. Veľa úspechov v bio zeleninke:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.