Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Lyzarka Nejspis te zklamu, ale tve prispevky se daji zaradit mezi kladne, nikoliv vsak mezi sladacky ;)

STYBI, babina51 a Lyzarka tohle ocenili.
  2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sovinka Achjo, já o koze ty o voze.xD
    Asi ztoho začnu také chrochtat blahem.Jdu hledat pozitiva na akci. Takže, do budoucna mně odpadne pěstování obrovských stromů (stejně zabíraj moc místa), zvěř na hnůj také netřeba.Zavřu obě oči a koupím nějakej ten košík(příště charita na Eskymáky).o_O

Jinak nikdy sem žádnej košík nekoupil a stejně ani SK a vždy sem všechny šlechtitelské akce dokončil.Na druhou stranu je pravda,že sem vynechával BB a šetřil právě SK na šlechtitelské akce a když bylo možné rval sem tam obyčejný zvířata.Takže možnost hrát zdarma tu byla.Zde nikoliv,jasně je to daný.:eek:
    Adventní kalendář sem jen tak odhadoval,zatím sem nikde nic nečetl.;)

3. jobeš

jobeš Zelenáč fóra

2 Pajda: Děkuji, ještě počkám na další sklizeň. Pro jednou se svět nezboří. Nechce se mi nic vyplňovat, jsem tak trochu lenoch :-o Každopádně, chyba ve vizualizaci to není. Tak snad se to nebude opakovat.

STYBI a babina51 tohle ocenili.
  4. Fluffy

Fluffy Pisálek fóra

Taky sem napíšeu spokojený příspěvek, jak se mi líbí změna, přestože podmíněnost banánu košíkem je podraz, vlastně všechny dodávací věci by měly být zvládnutelné bez peněz? (Mým cílem je v akci získat všechny tejemné věci které tam jsou, třeba vypadne hroch)
    Ale jsem rád že je akce, která mi nenaruší průběh farmy a můžu si dopěstovávat, protože mám plné družstvo úkolů. Zase za nějakou dobu (ne hned, protože by se to určitě rychle omrzelo příliš aktivním ukazováním) by mohli dát jinou akci založenou na vlastní pěstovací ploše.

5. janka59

janka59 Zelenáč fóra

já pořád netuším.... jak použít další plochy - jeví se jako otevřené - po štěrku, ale nejde tam nic zasít....

STYBI a babina51 tohle ocenili.
  6. jana563

jana563 Dozorce fóra

Dej tam políčka.Teprve na ně můžeš zasít.

Naposledy upraveno: 27/11/16
  7. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

janka59 no musíš tam dát políčka, toto je stejné jako na farmě.....ono je to špatně vidět, takže doporučuju poskládat napřed políčka 1x1, aby se obsadila všechna dostupná plocha a pak tam, kde to jde, přeskládat na 2x2 nebo 2x1

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Tuto akci považuji za super zkoušku trpělivosti.
    Mám jí dostatek, takže u mě spokojenost. A prý i růže přináší.
    Budu samý květ.
    Že mám nějakým způsobem uvolněná políčka i po druhé straně liščí pěšiny mi došlo až za dva dny.
    xD
    Předpokládám, že s těmito mými "vývrtkami" akci celou neudělám. Ale to nic, věšet se nejspíš nebudu.
    Však aj tak sa može.
    xD

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ucitelka stoji konecne za prvni zavorou, preskladano uz je a tam zasazuju jen 20 sazenic, ovsem ruznych druhu na ruzna pole :)
    Ale nevi nekdo k cemu je ta lavka co tam byla nalepka? Kdyz se tam ukazala, tak proc nahle skace nekam jinam?

10. dannger11

dannger11 Expert fóra

Tahle akce se mě nelíbí ani trošku a doufám,že do budoucna se již nic podobného opakovat nebude.:cry:

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tassadar11: lávka je pro přechod přes jezírko, ale je úzká a chatrná a tak se úča nakrmená štěrkem na ní nevejde. Takže je jen pro okrasu.

12. milostivas

milostivas Znalec fóra

taky obdivuji tu trpělivost..u mě už by dávno asertivita přešla v nasertivitu :p

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pajdo, u mě v akvárku se žraloci ani jiní dravci naštěstí nevyskytují :D Obávaným predátorem jsem zde já. Ostatní se drží pěkně v pozoru a moc neprovokují. Obzvláště, přijde-li na mě "jaro" xD A v mé domovině snad ty piraně - to jsou hrozný potvory - sežerou kde co :oops: Tady si dovolím jednu malou fotečku z dětství (foceno přes lupu):
    [​IMG]( To jsem byla ještě malé vyjukané rybě, že jo :D)
    Akce mi nevadí, že se vleče, bo je na spešl ploše, takže si na farmě můžu dělat, co chci. Ale vleče se to jak smrad, to zas jó. Stojím u rybníčku a vyhlížím tatru se štěrkem.
    milostivas - xDpřesně tohle jsem hýkala v týdnu v práci: Končim s asertivitou, začínám s nasertivitou xDxDxD
    Edit: No tak hurá, už mám taky lilek :p

14. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kapustu mám úspěšně za sebou s přebytkem 5ti kousků. Do večera budou dýně a zítra nejspíš
    i ti lilci. Ještě potřebuju 11 metráků štěrku a mám odkrytou celou plochu :)

15. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Je to něco trochu jiného, tak to zkusíme.... Taky chápu pomaleji, tak to čtu několikrát a zároveň i provádím... Nejsem si sice jistý, že ty peníze půjdou na správnou věc.... Asi se za ně koupí samopaly jak u podobných humanitárních akcí obvyklé,ale tak to asi má být..... Tyhle pronárody bez neustálých bojů nedokážou žít....

16. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

jarda.drak6 xD Noooo, tak ted jsi tomu nasadil korunu! xD

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Co co toto je za hru ? Ať sážu pumpkin,nebo paradajky štěrk z nich nepadá a nepadá....asi to nebudou padátka,co ? Žebyseto spravilo lilkem,nebo mám dát raději kél ? U té Kale to bylo mizerné,ale aspoň něco.....
    xD

Matlafousová,jardadrak na to kápl,kdo se bojí přispívat na útulky,nakoupí raději granule.Tady to bude asi to samé,není lepší tam poslat rovnou pár kartonů sedumpětašedesátek ?
    8)
    PS. Jo a stím,že nevlastníš TV je chlubení z nouze cnost.My dobře víme,že v hlubokém lese není signál a u vás dokonce i lišky odmítají dávat dobrou noc.
    xD:inlove:xD

....ještě 34 kamínků do mozajky....

18. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Kaolíne, my ale píšeme z pozice různých hráčů. Protože v téhle hře nemáme stejné podmínky, tak starost s pěstováním obrstromů mi odpadla už dávno, nikdy jsem žádný neměla a dle RT mít ani nebudu, pravděpodobně proto, že zabírají moc místa. Tento klad mám trvale a nepíšu to, abych fňukala. Toto vím a s tím hraju.
    Blahopřeju, pokud zvládáš bez placení mít vždy dostatek SK, já nehraju tak dlouho a možná jsem jen nestihla dohrát dostatek úkolů v družstvu, kde ještě dost SK je, ty už je máš asi hotové a dost možná z minula SK připravené. Nikdy jsem nešlechtila mimo akci a BB během akce konkrétně, ale platím turbomlýn, tudíž nehraju "zadarmo", protože bez turba bych já neměla ani půlku toho, co mám. Pokud zvládáš opravdu zadarmo, tak klobouk dolů a nepíšu to ironicky.

Za sebe shrnu negativa této akce, abych z toho nezačala chrochtat:
    • spojení akce s charitou na politicky víc než citlivé téma
    • podmínění dvou lákavých odměn reálnou platbou (resp. dokončení akce)
    Naproti tomu pozitivem je - neokoukanost akce, hraní na akční ploše, která nezasahuje chod farmy, pomalý běh umožňující souačasný průběh obvyklých faremních akcí - teď chlívy, příští týden zřejmě klasická pěstovačka. Hráči mají na výběr, čemu se věnovat, teoreticky by se nemusel nudit nikdo. Za sebe znovu píšu - doufám, že se akce nebudou opakovat často, vítala bych toto občas (můj význam občas - např. 4x ročně). Ty naproti tomu z nějakého důvodu vycházíš z toho, že toto bude budoucnost akcí, což by se mi rovněž velmi nelíbilo, ale já toto z výskytu jedné akce nepředpokládám.

19. Elis65

Elis65 Zelenáč fóra

Prosím o radu, zakoupila jsem již 2 stromy moudrosti, ale nikde je nemohu najít.Kde je najdu?

STYBI tohle ocenil(a).
  20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Elis65: hledej pod ikonou vázičky, ale na jiné ploše než na akční, tedy někde na farmě nebo na bahamaramě a nezapomeň, že jde o dekoraci.

STYBI a milostivas tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.