Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ale Matlafousku, tak už nám odpusť, že se dobře bavíme :). Jo, je pravda, že je to tu poněkud unisono, ale tak akce je bez honění a stresu a projevilo se to v reakcích, si myslím :). A máš náladu na Twillight? Já bych si pustila Ledově ostří, to jsem dlouho neviděla, ale ještě nemůžu spočnout. Uvidíme za hoďku, teď mám v troubě zítřejší snídani :)

2. Loublancmajeste

Loublancmajeste Pisálek fóra

Ahoj,
    koupila jsem balíček se stromkem, ale nevím, kde ho najdu????Myslela jsem, že ho někam vysadím....
    Děkuji :)

*dareba1 a STYBI tohle ocenili.
  3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Loublancmajecte: hledej pod ikonou vázičky, ale na jiné ploše než na akční, tedy někde na farmě nebo na bahamaramě a nezapomeň, že jde o dekoraci.

4. 182BAMBULKA

182BAMBULKA Pisálek fóra

Hezký večer farmáři. Přišla jsem po 12 hodinové směně z práce. Akci plním. Jsem krůček před lilkem. Vlezu na fórum a opět stejné dotazy typu kde najdu, kde zasadit atd. Asi dám všechny dýně do kompotu nebo kompostu. Myslím tím, že se z dýně stane plevel, aby si někdo nemyslel, že na akční ploše tím postoupí. Pořád i 4 semínka z dekorací stačí na pěstování dál. Také jsem koš nekoupila. Jiřina

5. Loublancmajeste

Loublancmajeste Pisálek fóra

Děkuji moc Pajdo :)

ANRYfox a STYBI tohle ocenili.
  6. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak mám odkryto 25 políček a jedu 4x pole 2x2 a 5x pole 1x1, na noc mám zasetou kapustu a plnění úkolů:
    bio rajče 3
    bio kapusta 4
    bio dýně 2
    jde to pomaličku, ale jistě

7. slootr

slootr Baron fóra

Rajčata hotový. Učitelka stojí za první závorou, nálepka je doma. Teď se věnuju kapustě, páč zejtra jedu na výlet a na farmu nebudu mít čas. Až budu víc u kompu, začnu točit dýně. Je super, jak to přibejvá. Z každé sklizně je víc a víc plodin, jak se odkrývají další pole :)

Naposledy upraveno: 26/11/16
  8. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

už mám 5 polí 2x2, 2 2x1 a 7 1x1 tj. 31 malých políček, odkryty všechny rostliny a teď jen pěstovat a pěstovat a otvírat nová políčka, aby to šlo rychleji. Jedu bez košíků a jde to skvěle.
    Na noc šly obě šestihodinovky a přes den zase jen tříhod.
    úkoly: rajče 5, kapusta 4, dýně 4

9. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Sovinka Budiz vam odpusteno! :D Neblazni, nemam to nikomu za zle... taky se bavim (nocnim farmu) a pak padam norovat, pac uz mam dneska dost :) Jen nektere prispevky mi zvysuji nezdrave hladinu cukru v krvi, tlak, vlasy na hlave a cert vi, co jeste xD
    Btw sedet u TV (nic takoveho doma nemame), kde navic bezi Twillight je asi tak stejne realne, jako jsou chutna bio rajcata s Farmeramy :p;)

10. malinkami

malinkami Velmistr fóra

33 pidi:p....a to jsem tu půl dne nebyla až teď :pa tak dumám...zda otevřu další plošky a nebo si nechám kapustu na noc, když ještě nemám lilek o_O semínek mám stále poskromňučku... :)
    ále...nechám si kapustu na setí...ať je ráno co sklízet... ;)

jo a ještě něco pro sovinku :p(myslím, že tak daleko se v příspěvcích vracet nebude...)
    sovinko, to byla přeci legrace ;)...s kým já bych tady prosímtě mohla soutěžit?? to za A a za B zásadně s nikým nesoutěžím xDxD
    ....já si těžce jedu své tempíčko už od samého počátku, kdy jsem spatřila světlo farmeramy ;)a je mi fajn...:music:

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Matlafous123, tak to jsi mě dostala, přemýšlela jsem tu, jestli si tě umím představit u Twillight a fakt mi to nešlo, moje krevní to není... ale že jsi bez TV, to jsem nečekala :D - závidím. Mám to období taky za sebou, bylo to fajn.

Jinak na noc nasázeno, plošky už ani neumím spočítat, asi 39, stojím na posledním políčku odbočky k nálepce, nálepku už mám (a taky bych na ní netrvala, ale políčka kolem cesty se hodí stejně jako jakákoliv jiná), lilek odemčen teď večer, zítra se vrhnu na rajčata.
    Hotovo mám rajčata 6/8, kapusta 4/8, dýně 4/8 a lilek 1/8. Od zítřka asi zpomaluju, odpočinek mi končí a musím kmitnout před začátkem prac. týdne. Ale rozehrané to cítím dobře, času je dost :).

12. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mě ty vaše debaty o tučňákovi v urdštině připomínají dávné mládí: Matlátlí hijál šuajrá strákong.... Přeloží to někdo?
    Co se hry týče, doplížila jsem se k první závoře a uhnula na jih, tak uvidím, co ráno.

13. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Tak někdo je pedant na jazyky, protože si nemůže pomoci. A ještě k tomu se nemusí zabývati, zda-li je prospěšné umět si spočítat ovečky či kozy (aprobaci na zeměpis máme či nemáme?), když je ty počty z hloupých a nehostinných hor jinam nedostanou...a ještě se budou muset díky vám trápit tím, kam jim zmizela ovečka či koza...a kdo se postará o stádo během nepřítomnosti pasáčka (pro neinformované Coelho). Že tam nemusejí ostávat? Ale jděte tady se už expres staví zeď...jo kdyby si to stádečko nechtěli vzít sebou, tož jiná. Která část pozadí akce zůstala neošetřena? Jak říkám blbý vtip.

Toužiči po beruškách a růžovkách...přivolejte O&D a já pošlu. Ale bacha možná mi rupne v hlavě a budu chtít slepici s duhovým deštníčkem.

Blížím se k dýni nebo už ji mám? Toť otázka.

Podotýkám, že toto bylo přeloženo čistě z hlavy bez použití strýčka Jéňy. :-*

Edit: nejlepší je, jako letos v okolí Prahy, poslat mšice na řepku. Motorům mšice zaručeně nevadí a když přežijí budete mít zážitek jako motocyklista...za předpokladu, že všichni začnou jezdit na to samé. A berušky pak nejsou třeba a mohou býti jen dekorací na kopretině.

STYBI, marketka47 a kristinabesinova tohle ocenili.
  14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Ne, že bych byla přímo pamětníkem, ale není to dadština? xDxD

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ano, kiki, jsi hvězda: Znamená to: Stokrát nic umořilo koně (v dadštině neexistuje výraz pro osla).:D Stejně je zajímavý, jak taková blbost člověku utkví. Pamatuju, že to odvysílala televize, kdy tam s dadštinou seznámili národ páni Horníček, Svitáček a tuším Činčera a druhý den jsme ve škole všichni mluvili dadsky.

16. 182BAMBULKA

182BAMBULKA Pisálek fóra

Taky jsem koukala na hovory h. s panem Svitáčkem a Horníčkem. Mi to neutkvělo, ale děkuji. V té době jsem koukala na dva písaře s panem Sovákem a Horníčkem.

17. Lapka02

Lapka02 Zelenáč fóra

Mě by zajímalo proč mám umístit rajčatová semínka na plochu a být škodný, protože rajčatová semínka nejdou urychlit vodou. Není to proti logice?

STYBI tohle ocenil(a).
  18. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Nemusíš.Je to záchrana když uložíš omylem všechno,mě se to už jednou podařilo s kapustou...stánek je dobrý na noc,hlavně 6hodinový.

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Matlafous , Sovinka a další co by si něco pustily.

Já bych klidně "pustil" jednu kolegovi z práce.
    V 9 večer telefon, že jestli by mi nevadilo jít do práce, protože kolega co měl jít na noční leží v hospodě, nožky má nahoře a nejeví známky života. Kamiony že se prý sami nevyloží a není nikoho kdo by mohl tak narychlo dorazit (většina je přespolní a do práce dojíždí i 20 km)

Tak jsem si zbalil uzlíček, políbil partnerku, rozloučil se z dětmi a odešel do měsíční noci.
    Mám to do práce kousek (15 minut jízdy na kole volným stylem) takže jsem všechno tedy složil, naložil, přeložil, zaskladnil, vyskladnil a vykázal, a na chvilku jsem si skočil domů.
    Sklidit, zasadit, udělat si čajík (v práci mi nějaký dobrodinec všechen vypil) a za chvilku se zase do práce vracím, protože mám normálně svoji Nedělní směnu a už v podstatě nemá smysl zkoušet jít spát, nebo to nějak jinak komplikovat.
    Nechci si stěžovat, jen mě to sejří kvůli principu. Ještě že jsou na noční holky z agentury na úklid, takže je tady alespoň zábava.

Rajčat mám dost, Kapusta už se taky množí a teď jsem zasadil i Dýni, takže pokračuju docela rychle.
    Čekal jsem to horší, když se musí pomalu políčka odkrývat.
    Až dorazím z práce, tak pošpekuluju nad Lilkem. Je tam potřeba dost Dýní, tak se bojím jak mi to bude vycházet abych pro jistotu končil akci z dostatečnou rezervou, protože čert ví co bude v práci za peklo. Kolega se takto nezachoval poprvé a jestli jej vyrazí (což mu dost reálně hrozí) tak se z práce nedostanu tak měsíc nejmíň, protože teď začne vánoční šílení a to jsou přesčasy zaručeny na 100%. A jestli ještě budeme muset ve 4 lidech dělat práci kterou stíhá tak tak 5 lidí, tak si budu muset zabalit spacák.
    Dodnes tady vzpomínají na legendární směnu z roku 2009, kdy jsme o půlnoci 31.12.2009 stály na rampách a čuměly na ohňostroj.
    To bych si nerad zopákl.

Akce se mi líbí a určitě bych si ji v budoucnu dokázal představit v nějaké jiné verzi. Pokud RT nebude vyloženě prehánět počet akčních kytek, tak klidně budu akce plnit takhle.
    Jedna plocha, klidný postup, dostatek času. Že by tam někdo začal uvažovat i o pracujících lidech co mají rodiny ??
    Bojím se ale že tohle je vyjímka a vrátí se zpět klasické akce, kdy je potřeba šílený počet kytek a padátek.

Zdar a sílu a ať to všem roste. Tentokráte by mohli splnit všichni. Podmínky už podle mého lepší být nemůžou.

20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro pajda361:
    Obdivuji tvou asertivitu - jak hezky v klidu odpovídáš na neustále se opakující dotazy mnohokráte již dříve zodpovězené...
    S tímto přístupem bych tě odhadoval na pozici v managementu nějaké firmy - ti musí být také dost asertivní.
    V každém případě mě by z nutnosti neustále odpovídat na totéž šla hlava kolem (a brzy by zabloudila do blízkých Bohnic).

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.