Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. katy6

katy6 Pisálek fóra

díky

2. jahoda123

jahoda123 Pisálek fóra

Jsem v sáčku. Omylem jsem dodala všechnu kapustu do úkolu a v infu jsem se dočetla, že nebude dodána. Je mi ze mě smutno.:(
    Nevíte, kde ji můžu získat??? Prosím o_O

STYBI tohle ocenil(a).
  3. .mamaz.

.mamaz. Pilný autor

Ahoj, všichni. Mám dotaz. Ve videu jsem našla kód, ale po zadání byl neplatný. Jak to tedy opravdu je?

STYBI tohle ocenil(a).
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký už večer :) v práci je to volnější, tak sleduji bio zeleninku jak roste a už sem zasadila první lilek :p

[​IMG] ... akcička se mi moc líbí, supr změna a taky se vidím, jak sem nadšeně klikala ručně pšenku :D. Pěkně provedené, učitelka se usmívá a mává, tak proč se mračit ;)

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

jahoda123: odstraň 4 malá políčka a postav na plochu dekoraci kapustová semínka ( na akční ploše).

.mamaz.: obávám se, že se nejedná o bonusový kód od tvůrcu hry, ale od Dobena.

6. jahoda123

jahoda123 Pisálek fóra

Já nemám ještě stánek

kristinabesinova a STYBI tohle ocenili.
  7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Jahoda123: není možné abys stánek neměla, dostáváš ho spolu s první várkou semínek.

8. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

Stánek je v dekoracích :)

puntík50 a STYBI tohle ocenili.
  9. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahoj,tak jsem neodolal a pár bio rajčat snědl,no povím vám,jsou lepší jak ze supermarketu,no nevím jestli akci dodělám když budu takto pokračovat.
    Jinak akce pohodová,bez stresu,líbí se mi.:)

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Jsem se chystala jit se divat na Pretty Woman prip. Twilight sagu, ale tady je to takovej sladak, ze to snad odlozim xD

11. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Ta jsem taky trdlo a to jsem si tak dávala pozor-z přemíry radosti že budu mít lilek jsem tam plácla všechnu kapustu.....ještě že tam je ten záchranný domeček:D:D:D

12. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Tak moje liška učitelka stála před první závorou,tak jsem jí dal napapat kamení a stalo se přesně co jsem očekával.Mrcha jedna místo aby do tý závory kopla,tak vpravo bok a dělá jako by nic. :)

13. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Pročetla jsem prvních 13 stránek, na víc asi nemám mentální kapacitu. Můžete mi prosím, někdo poradit? Začala jsem až dnes, dodala 1 rajče, mám další 3 pole, pak jsem dodala 13 rajčat a měla dostat 10 kapustiček a 1 semínko, ale to nikde není, a to jsem hledala fakt důkladně, dala F5, restartovala. pokud někdo víte, co s tím, prosím, poraďte. Díky.

díky, vyřešeno

Naposledy upraveno: 26/11/16
    STYBI a -viliem- tohle ocenili.
  14. .helm.

.helm. Vycházející hvězda fóra

9klárka9
    Kapustová semínka najdeš na akční ploše v dekoracích.

STYBI a -viliem- tohle ocenili.
  15. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Dve závory otvorené, 60 políčok prináša úrodu. Krásna akcia, má v sebe všetko pre a "proti" - akcia každá poteší, urobiť ju čo najrýchlejšie - a ajhľa - ono to nejde - chce to trpezlivosť, trošku podumať, pomaličky dodávať bez naháňačiek, aj netrpezlivosť - kedy už budem zbierať, aby sa dalo dodať do úlohy, vybrať odmenu a rozširovať. No proste naozaj úžasné:):D

16. .macca.

.macca. Hrabě fóra

9klarka-zkontroluj si jestli jsi skutečně dodala 13 ono se stává že si to tam ten počet musíš zadat

17. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

.macca. jo, díky, je to tak, nějak jsem na komp spěchala a on nestíhal načítat. Tak už nejančím a jdu to napravit.

18. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

mám 25 políčiek
    trochu som zazmetkovala:)
    ale akcia sa mi páči:music:pohoda:inlove:

19. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Akce je super a předpokládám ukončení zítra. Charitu zde podporuji,;););) ale jen tu co je opravdu ofi :inlove: od BP

20. jana563

jana563 Dozorce fóra

No vadí mi že musím jít pro Nálepku i když ji nechci.:(

STYBI tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.