Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Filipov

Filipov Pilný autor

Akcička pohodová - není kam spěchat - už mám 31 políček. :)

2. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Už podruhé se mi stalo, že výnos z polí 2x2 a 2x1 byl jako z políčka 1x1. Nevím, jestli je to jen u mne ale dejte si na to pozor. Já pro jistotu dala zpět všechna pole na 1x1.

3. mazurec

mazurec Stálice fóra

Tak já z akce nejsem ani nadšená ani zklamaná,bohužel jsem zatím neměla čas blíže a více ji prozkoumat,to už snad stihnu konečně dnes a pak se uvidí jaké to bylo,také musím více pročíst toto forum abych věděla

4. vrasek1

vrasek1 Pisálek fóra

jakou radu mžte pro blbce jako jsem já , dala jsem všechny rostliny do ukolu a nemam semena na sázení .

5. iDavis

iDavis Baron fóra

vrasek1 - Tak si tam daj na plochu dekorácie čo máš v inventári - rajčatová semínka, kapustová semínka atď. Tie ti semienka za pár hodín dodajú. :)

6. vrasek1

vrasek1 Pisálek fóra

7. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ahoj,
    pohodová akce. Mám 33 políček a pomalu se blížím k lilku, ale počítám, že až zítra - teď sice zasazené dýně, ale budu jich mít málo a pak vzhledem nepřítomnosti na farmě a spánku půjdou 2x kapusty.

8. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

nemám čo sadiť.. rajčiny....všetky som dala do ulohy:cry:
    čo mám robit :inlove::inlove:mám 21 poličok

9. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Víte co?
    Já mám při té pomalosti pocit, jako bych se vrátila na začátek hry Farmerama... prostě do doby, když jsem začínala. Taky mi to nešlo tak rychle - bez kombajnu, bez MJS, bez dalších pomahačů...

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj, podívej se o tři příspěvky zpět nebo v podstatě na jakoukoliv stránku a určitě to najdeš. Mám 18 políček:p;)

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Vyndej z inventáře stánek se semínky (dekorace), odstraň pole a dej ho na plochu (2x2) dá ti potom rajče na sadbu.

12. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Nová akční je bezva takové zpestření a změna oproti padátkům. :)zatím 43 polí 1x1 snad se povede ještě otevřít dýně i lilek no moc času nemám ale pokusím se. Janča

13. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

"Pitrýsek47, Vyndej z inventáře stánek se semínky (dekorace), odstraň pole a dej ho na plochu (2x2) dá ti potom rajče na sadbu.
    dakujeeeeem:D:inlove:

14. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Ale nepopletla, i berušiky likvidují mšice. Nedalo mi to, tak jsem si to vyhledala a jedna larva berušky prý zlikviduje až přes 600 mšic. Jen to samozřejmě není jediný živočich, který ty mrchy likviduje ;)

A jinak k akci. Trošku mě mrzí, že se z toho stává politická diskuze. Chodím si sem zrelaxovat a ne řešit politiku....té mám upřímně dost. Situace je to velmi nepříjemná, chápu argumenty obou táborů a nemám potřebu ventilovat, ke které straně se přikláním. Podle mého je právě to rozdělení na dvě nesmiřitelné strany neštěstím, které paralyzuje jakékoliv rozumné řešení situace.
    A akce samotná mi též připomněla začátky na farmičce :D Upřímně, moc to zábavné není, ale ani mě to zavzpomínání nijak neuráží. Možná i proto, že je mi tentokrát fuk, zda akci "dokončím" (myslím tím tu část zdarma, protože koš koupit nechci) nebo ne.

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem snad vzdy obsadil uvolnena policka, ale ted proste vytrham maly, dam velky - zisk je UPLNE stejny z jakykoliv velikosti, ale potrebnych zasazenych je na velkym mnohem mene, takze naopak vzdy vlozim do ukolu a pak zaseju :)
    Jasne ze si necham vzdy aspon jednu od kazdyho druhu a vzdy v souctu tolik, abych mel na zasazeni... a protoze jsou to 3:6 hodinam, tak je jedno jaky, tedy ted mam par kapust, par (DVE) rajcata, par dyni a na velky jsou logicky rajcata, i kdyz spis chci dojit k tomu lilku, pro zisk sterku jsou pochopitelne nekratsi ty prvni ukoly, pak uz se to zpozduje...
    Zatim se ucitelka dostala jen doprava od prvni zavory, ten zacatek jsem zvoral a je to znat...

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Tak možná mě to tolik baví proto, že jsem dřív farmu nehrála a je mi příjemné to zvolnění a možnost si opakovaně promyslet další kroky, aniž mezitím musím nějaký krok skutečně provést :). Už jsem psala, že každou akci bych takovou nechtěla a můj názor se nemění, ale občasné zpestření by to bylo, mám opravdu pocit změny a odlišného přístupu ke hře.

Jinak já se snažím o co nejrychlejší zisk další zamčené plodiny, takže dopoledne jsem odemkla dýni a bude mít absolutní prioritu na polích, krom noci samozřejmě, dokud nebude odemčený lilek. Potom je totiž z mého pohledu největší pružnost ve volbě dalšího splněného kroku. Jinak všude, kde se vejde 1x2 a 2x2 pole, ho dávám a právě kvůli uvolnění více plodiny pro plnění jedu tímto způsobem. Další sklizeň budu hlídat, jestli mi každé pole dá, co dát má, sklidím to ručně, jak psala výše Xenie6161, to bych nerada přišla o část úrody nějakou chybou. Ale zatím se mi to podle mého názoru nestalo. Na noc dávám boudy a pole jen na zbylé místo, jsou z toho BZ a v noci délku vždy překročím.

17. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Zakoupila jsem velký i malý košík, ony až tak nevýhodné nejsou, často utratím i za větší hlouposti, které nejsou namalované. Řádek, 2 stromy a 1x mysl, teď mně ušetří trochu času a zůstanou i nadále s vysokou bodovou hodnotou. Nálepku mám a uvidím, kam mě učitelka zavede dál, začátek jsem pěkně zorala, neposlouchala jsem. A poklidné sklízení se mně také líbí,
    Zatahování politiky považuji za poněkud nešťastné, ale toto si nemůžu odpustit. Také by mě zajímalo, jak se v pakistánštině řekne tučňák a možná i samotné pakistánce, protože úředním jazykem je tam urdština. A peníze, které jsme prostřednictvím nákupu na fond poslali určitě tatínek Malale nesebere, protože to byl právě on, kdo jí nejvíce v jejich aktivitách podporoval.

Naposledy upraveno: 26/11/16
  18. zemanka01

zemanka01 Analytik fóra

Ahojky, tak mám už 52 políček, a poprvé jsem před chvílí zasadila lilek. Akce je taková roztomilá, pohodová, žádný stres.
    Líbí se mi. Mohli by nám tu plochu nechat i po akci :)

19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Tato akce se mi moc líbí - je to pohodička.. Večer už bude i lilek na pěstování.. Dávám palec nahoru.

20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji poklidné sobotní odpoledne, tak nakonec jsem neodolal a pustil jsem se do pěstování rajčat a kapusty taky, čekám na dýně a uvidím, jestli se dostanu na lilek, je to hezký návrat k začátkům Farmy a dýchla na mě nostalgie starých časů, kdy jsme neměli na ploše nic a bylo toho tolik před námi a chtěli jsme se odreagovat a ve hře někam posunout. Nicméně na tom ostatním si trvám.
    K politice - někdy to prostě nejde a člověk to ani tak ani prvoplánově nemyslí a sklouzne k tomu, mám své názory a postoje a když mám k něčemu výhrady anebo chci na něco reagovat, tak to prostě udělám - jiný už nebudu. ;)8)
    K Farmářskému Expressu se nebudu vyjadřovat, ale lištu jsem vyčistit zdatně, jen ta beruška ne a ne přiletět. Možná to bude tím, že nejsem Ferda Mravenec. ;)xD

GordonSargent - pokud Ti to udělá radost, tak tučňák je v urdštině پینگوئن ( bez záruky - Google překladač své mouchy) xDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.