Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hrobinh

hrobinh Perspektivní autor

Pozor na lišáka, je to mrška podšitá, alespoň ne že v této akci.

k.vitek, STYBI a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  2. malinkami

malinkami Velmistr fóra

Sovinko:)tak to jsi na tom dost dobře ;)já jsem na tom podobně jako STYBI xD
    čili (opět) "letíííím jako šííííp" xD

3. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

ŠedýStrom

"Je to skvělé, že se zapojili do takové charitativní akce a vzdali se svého zisku."

Daňové zákony v Evropě jsou různé , ale převážně pokud se někdo spojí s neziskovou organizací , daň ze zisku se zpravidla neplatí.
    / z charitativní činnosti/
    Nejsem expert na zahraniční daně , nicméně tvrdit , že se někdo vzdal zisku bych se neodvážila.
    Ale hra postupuje velmi dobře a baví mne i bez superkošíku

4. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

ajtyk - no tak to Tě obdivuji, mně jde otvírat nová pole velice pomalu a jsem z toho otrávená. Můj názor je, že pokud nekoupím koš, dojdu
    před konec. Nicméně názor nekoupit nezměním.

5. malinkami

malinkami Velmistr fóra

a jak je na tom teď večer bbowling :music:? se ráda koukám, když to někomu jde "samo" :p

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Ja to furt kazim, zase jsem prisel na to, ze jsem si nevsimnul volnych dvou policek kdyz stojim pred prvni zavorou... ty barvy jsou proste moc podobny pro blokovany a uvolneny plochy :-(
    Chce to nejak lip zviditelnit, ale uz si ted VZDYCKY dam stavitele na minipolicka a pak je vytrham tam, kde se daji dat vetsi pole, jedine tak to neprehlidnu...

7. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

hrabenka1951

Já mluvím o superkoši, strom moudrosti jsem koupila, nerada ale přece.
    To abych to uvedla na správnou míru, to víš KFC
    :inlove:

8. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

ajtyk----Táto veta je fakt trefná,,,,Ale hra postupuje velmi dobře a baví mne i bez superkošíku,,:D
    Takto sa to hrá pre potešenie xD bo na tejto akcii ma nič iné neláka len nálepka ;)

9. hrobinh

Konečně akce, kde nejsou jen negativní příspěvky. Všem držím palce a já se pustím za pár minut opět do boje s kantory. Dýně vidím až zítra.

10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Nerozumiem prečo toľko kritiky. Akcia trvá neobvyklých 15 dní, čiže času dosť. Aj na prácu na políčkach, aj na rozhodovanie - či koše áno, alebo nie.Po tej nedokonalej Dokonalosti, je toto akcička na pohodu. Dám, nedám, nevadí. Vcelku sa bavím a myslím, že to vyvážili aj inými akciami, aby nebola nuda.Sadíš, zbieraš, zbehneš naložiť vlak, odkontrolovať tajomnice, nazlostiť sa, že vlak doviezol to isté čo hráč poslal, alebo sa tešiť z lienok, prípadne s lasičky z tajomníc, alebo sa zase naštvať. Takž to beriem ako: pohoda, klídek, tabáček...:inlove:;)

11. hrobinh

• Zbytečná citace - necituj příspěvek, pod který píšeš, stačí hráče oslovit
    Edit admina danda-vnovis: odstraněna citace #470

Lasice by bodly, ale mám berušky, nemůžu mít vše hned. O čem by pak ta hra byla?!

STYBI, LubicaKrakova a EdmondDantes tohle ocenili.
  12. spuntka

spuntka Magnát fóra

Jsem to ale trubka. Místo kapusty jsem zasadila rajčata. Už mi z těch akcí hrabe. Končím a přeju dobrou noc.

13. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Bezva, můj výborný soused a ještě lepší učitel zavítal na fórum a hned je veseleji. Já se snad i rozvinu ,-)
    Kapusta dodána, polí je víc, díky hrobinh.

Naposledy upraveno: 25/11/16
  14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak zatím jedu asi na ploše 21 pidimidi políček. Nákup košů s radostí vynechám, bo něco prasklo na tajemky... :p
    Na noc jsem si dala kapustu, ptž je delší. Ale zase nafukuje :eek:
    Je super, že biozelenina nezabírá místo na farmě, hopsátka mi vůbec nechybí. Konečně oddychovka :) Tak to má být ;)

15. STYBI

STYBI Velmistr fóra

mám 3 pole 2x2 a 6 polí 1x1 na noc zaseta kapusta a přeji všem dobrou noc

16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Také už jsem začala dávat políčka stavitelem, ještě že na to Tass upozornil v dřívějším příspěvku, jinak bych si ani nevšimla, že se pole otevírají na obou stranách, začátečnícká chybaxD
    sovinko, dočítám diskuzi až teď, skutečná práce, na farmě po topce vše zanedbané... měla jsi náročný den. A protože oceňující smajlík tady není, za mě ho máš.

17. helenah

helenah Zelenáč fóra

Prosím koupila jsem strom a další a nemohu najít..Poradíte prosím?

STYBI a hrobinh tohle ocenili.
  18. malinkami

malinkami Velmistr fóra

u mě po půlnoci pěstovačka na 25ti, takže na noc bude kapustička...dnes nikam naspěchám...a brzy ráno vstávat nemusím :p

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pro všechny mně podobné, na Farm Orakulum, str. 95, příspěvek 1881 jeden z obrázků znázorňuje, která pole se po vyštěrkování čtverečku otevřou: Já vím, je to velký, ale jsem ráda, že to umím zkopírovat, natož zmenšit.

20. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Myslím, že tento obrázek ani nezmiňovat, působí demotivačně. Teda pro ty, co už nehodlají kupovat balíčky (o těch budoucích se sprostou marmeládou ani nemluvě). Sice nemám statistiku a ani sumárum finanční, ale ne, fakt už ne. Dokud nebude něco pěkného a podnětného jako červený žralok.

matlafous123, STYBI a hrobinh tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.