Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jitikw

jitikw Perspektivní autor

dnes poslední koment :D, slibuji
    Levlef - tak to potom jo. To dokážu pochopit. Já mám to štěstí, že nejsem puntičkář. Tak snad si zařádíš při další akci, já zase stávkovala minule ;) Hezkou hru všem :music:

2. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Ještě mám jeden dotaz:
    Co bude s tou akční plochou po akci? bude jako strašidelný hřbitov, že se to otevře jen někdy a jestli tam zůstanou ta odkrytá políčka nebo se bude muset příště začínat od nuly. Samé otázky..

3. iDavis

iDavis Baron fóra

Páči sa mi nová akcia. Napriek tomu že jej celkové prejdenie je podmienené kúpením nejakého koša, odo mňa palec hore hlavne za nápad novej akciovej plochy. :) Bol by som ozaj rád, keby RT dával do budúcnosti viac akcií ktoré by sa na tejto samostatnej ploche konali. Čo sa týka tej charity, krajiny o ktoré sa jedná rozhodne NEBUDEM podporovať, nech si o mne podaktorí myslia čo chcú, je mi to šumafuk.

A do akcie idem na "plný výkon"... :p

4. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Levlef, i já dokážu pochopit, pokud ti jde o otevření všech plošek, akorát teda nevím, k čemu je to nutné pro hraní té akce (krom těch závěrečných odměn a snad rychlejšímu dopěstování vlivem těch závěrečných políček), ale ano, pokud toto překáží pocitu si užít novinku v akčním hraní, tak beru. Částečně to platí i pro Ajtyk, pokud toto mělo být i její hlavní výhradou.

Rozumím tomu teda dobře, že je jedno, jaký cíl má charita, problém je, že v akci vůbec nějaká charita je? Kdyby tam byly české onkologicky nemocné děti, taky by to bylo stejné a nešly byste do akce od začátku, protože RT podmínil průběh akce placenou výhodou? Tak už tomu snad rozumím, co myslíte "dokončením"...

5. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

.evalumar.: jak asi tušíš, tak to nevíme a RT mám to stejně neřekne, ale velmi pravděpodobně plocha zase vyšumí.

6. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Ještě před otevřením nové akční plochy pajda zmínil, že by se mu líbila plocha jen na akce, kde by všichni měli stejné podmínky, pěstovaly se plodiny a chovala zvířata z farmy, třeba i formou časového úkolu. Je tedy možné, že pajda něco ví, ale musí to tutlat, případně je jasnovidec ;)
    Pokud by byla ta plocha vyčleněná jen na akce, určitě bude vždy nová. Doufejme, že to nebude jak u Renza, kde jsou stejné odměny celý rok.

7. pajda361

Pajda není jasnovidec ani nic neví, Pajda tohle čas od času tvrdí už asi pět let.

8. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

jé pajdo řekni mi půjdu večer na pívo?:p

aha tak nic pajda není jasnovidec
    xDxDxD

9. Levlef

Levlef Baron fóra

@Sovinka - on je spis problem v tom, na co ta charita je, ale to dobre naspal Matlafous na minule strane diskuze. Onkologicke deti by mi az tak tolik nevadily. Pokud chci prispivat, tak prispivam - ale na co ja chci, o svych penezich a komu a jak maji pomoci si chci rozhodnout sama. Tohle "musíš" je mi prostě proti srsti a reagovala bych stejne, kdyby neslo o charitu ale jen o placene kose. Proste podminit dokonceni akce zaplacenim neni z meho pohledu v poradku, at je to charita nebo ne. Tady mi navic jeste nesedi ucel, na ktery prostredky pujdou.

Dodatek: za reálné peníze byl třeba stonek na podporu Vody nebo čeho. To jsem ráda koupila a nemám s tím problém. Ale bylo jasně dané tohle dostaneš za reál peníze, můžeš a nemusíš to koupit. Tedy taky charita. Ale takhle jako v akci prostě ne.

Naposledy upraveno: 25/11/16
  10. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Naprostý souhlas s tím,že si každý sám za sebe svobodně určuje, co všechno ve hře platí a má na to svá osobní kritéria.
    Dělám to stejně a taky se rozhoduju, v tomto se navíc rozhoduju s těmi, kdo nepřispívají, ani já jsem nepřispěla.
    Ale akci hraju, pocit špatný z toho nemám, ba naopak mě to baví, takže pozitiva převážila nad tím, že na konci budu o pár placených políček kratší. Jestli budeme spokojení všichni se svým, tak je to super.
    Ono to tu z reakcí ale spíš znělo jako výrazná nespokojenost, tak snad už je to za námi.

EDIT: Levlef, na mě ta věta "toto získá pouze ten, kdo zakoupil placené výhody" zase dělalo od začátku dojem, že jde od Pajdy o upozornění pro nás ostatní, abychom nadšeně nevlítli do akce pro banány a v průběhu hry teprve zjišťovali výpočtem, že na to bez placení nedosáhneme. Prostě obchodníkův krok - co dostanu za jaký vklad. Pajdovi tímto za to díky a za krásně zpracovávané úvodníky akcí velikou poklonu, za tím je spousta práce a pokaždé mi prověšuje čelist, když vidím pečlivost vypracování a míru podrobností v informacích.

11. Levlef

Levlef Baron fóra

ONo totiž bohužel je v popisu dost nešťastně zvolena věta u poslední dekorky a banánů a lístků. Ono "tohle dostanou jenom ti, kteří zaplatí" prostě bije do očí (necituji, parafrázuji) a samozřejmě to ihned vyvolá negativní reakce. No a v dnešní době zvolit charitu s tímto účelem je druhá věc, která prostě může u mnoha hráčů vyvolat negativní reakci...
    já si pěstuju jen tak, pro radost, dekorky jsou mi putna a když se doplazim standadrně pro nálepku, budu spokojená. Těch 129 Kč za koš radši věnuju do útulku na pamlsky pro opuštěný psy :) ale to je můj názor a někdo třeba rád koupí košů dvacet, aby pomohl na avizovaný účel.

zatím se pižlím na druhém odkrytém políčku s rajčatama a kapustou a bez těch urychlovačů a MJS to jde hrozně pomalu :))) jak jsme rozmazlený :)))

12. ZlomeneHrabe

ZlomeneHrabe Pisálek fóra

Akční plocha se mi moc líbí. Vůbec by mi nevadilo mít většinu akcí na téhle malé ploše, pokaždé jinak zařízené, kde by se vždycky začínalo od začátku, podle toho, jaký by byl zrovna design. Pokud by to nebylo postavené tak, že každou akci je možné dokončit (nebo získat řádek) jen z koše, tak je pro mě milá i varianta, že tam nefungují žádné marmelády a podpůrné prostředky pro tu akci lze získat jenom v té akci. S dostatkem času by to bylo fajn. A k takovýmhle akcím bych viděla jednou za čtvrt roku velikou celofarmovou soutěž, která by byla na všech plochách. A jednu roční na kterou by se lidi připravovali celej rok na všech plochách (jako třeba ta topka, ovšem s nějakými inteligentnějšími odměnami). Tak by se zajistilo, že mají co dělat munchkini, příležitostní hráči i učinění lenoši, kteří chtějí akčnit jen jednou za uherský rok.
    Tahle akce mi přijde milá a obdělávám ji ručně, jen tak, protože je to pro jednou zase opravdu zábava. Pro mě krok k lepšímu.

13. Jaroslav469

Jaroslav469 Obyvatel fóra

kdo se pustil do akce tak je lépe sázet velké pole vklad jedna plodina jedna voda jeden kompost - zisk 5x plodina, poloviční pole vklad vše 1x - zisk 3x plodina

14. pajda361

Pajda ze zásady oficiální oznámení nepíše, to je vše práce kolegy BlackDragona takže prosím poklony a díky směřovat tímto směrem.

15. vinea05

vinea05 Vycházející hvězda fóra

čawte,,juuu od včera čítam a došla som k záveru že mi bude stačiť ak sa dokopem k nálepke,,;)
    nebudem kupovať žiadne košíky a vám všetkým držím paľšoky;)

16. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Pajdo, myslela jsem tím úvodník diskuzního vlákna - nedostatečně jsem to formulovala, ale například úvod tohoto vlákna, to je práce tvoje, nebo kolegy? Moje dlouhodobá poklona patří tomu, kdo tuhle práci pravidelně odvádí . :)

EDIT: Díky za informaci, tím pádem je mi to konečně jasné a velký dík a obdiv patří
    BlackDragonovi, protože to je perfektní práce a zejména ve srovnání s jinojazyčnými fory vynikne, jaká kouzla dokáže s úvodní informací udělat.

17. pajda361

Kolegy BlackDragona, to on připravuje informace ke všem akcím. Upřímně řečeno, já bych to dělat nechtěl, protože to co dostává za informace nejsou podklady, ale trhací kalendář. Já jsem jen ten kdo to pak občas zapomene včas zveřejnit.

18. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

o_O Levlef, Sovinka: Ufff, holky... ja uz na to nejak prestavam mit silu tu vsechny duvody, dojmy a pojmy vysvetlovat :D
    Pojdme to vzit proste tak, ze kazdy na to mame jiny nazor (vetsinou se jedna o smesici zde vyrceneho) a nevycitejme si tyto nazory vzajeme (i kdyz to nepatri primo vam dvema). Mohla bych rikat: "Nelibi se mi, ze tu mraky lidi vysoli prachy na to a to, aniz by vedeli na co a co za to vubec dostanou" (i kdyz by to byla pravda xD) , ale nerikam to... proste jen vyjadrim svobodne svuj nazor a bud nekoho zajima nebo nezajima... bud prida svuj nebo neprida, bud se s nim ztotozni nebo ne... Nazorove detaily jsou fakt spis nekam k pivu.... az nekolika a pak verim tomu, ze bysme se vsechny shodly ;):D

krakoramaja: Cert vi, co za tim je, ale ma to tak nejspis byt 8)

EDIT: btw napad s plochou pro casove ukoly se mi vic, nez libi!

19. malinkami

malinkami Velmistr fóra

:music:tak jak jste na tom? hlaste, kolik kdo má otevřených pidipolí :p a kolik máte napěstíno?

20. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Matlafous123, brala jsem to už a beru za vyčerpané :). Směrem k tobě a Krákoře jsem svoje komentáře ani necílila.

EDIT: Malinkami, já mám otevřených 25 políček, hotové úkoly u rajčat 4, plus 24 rajčat a zaseto, u kapusty 3 úkoly hotové a zaseto na jednom 2x2poli. Jedu bez bonusů a včera i bez přemýšlení, takže mohlo to být lepší, ale jsem spokojená a bavím se. A ty? ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.