Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Bezejmenný, jen poznámku ke tvé taktice, místo boudy se semínky doporučuju dát na stejnou plochu pole 2x2, protože pole můžeš zalít a zkrátíš tím dobu růstu stejného počtu semínek, takže pokud máš alespoň jednu sazeničku na setí, máš rychleji stejný výnos.

Jinak mám jen poznámku, že se v tomto vlákně necítím nejlíp. Přestože číst umím a většinou to realizuju, nedělá mi dobře tolik příspěvků s odsouzením a pasivní agresivitou. Bych se přimlouvala za drobek víc tolerance, i když si uvědomuju, že jde jen o posun původního tématu jinam, kde si jde efektivněji emočně ulevit.

EDIT: Xenie6161, určitě pokud jde o BZ, jsou lepší boudy, já jsem psala pouze ohledně rychlosti pěstování = postupu ve hře. Jestli dobře chápu, BZ nám v rámci postupu nejsou k ničemu dobré, ale kdo honí BZ, jsou boudy plusem.

Naposledy upraveno: 25/11/16
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

To chce klid, decka neb tohle vlakno ma velice vybusny potencial! ;)

3. olivka1180

olivka1180 Pilný autor

Teda, jde to fakt pomalu...
    Ale nostalgicky mi to připomíná začátky farmaření (už je to přes 6 let). Akorát salát a mrkev měli kratší dobu růstu ;)
    Všem přeji krásný den :)

4. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Sovinka: ale boudičky zase dávají dost BZ navíc.

5. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

matlafous123: A kde najdu ten výbušný potenciál? Pod vázičku sem se díval..... dokonce i pod lampičku a za křeslo ,-) Hodil by se na výrobu toho štěrku ,-)

ajtyk: Věř, že jsou na tom lidé i hůř a i přesto nemají potřebu jako někteří neustále opakovat peníze, peníze, peníze, to nejde bez peněz..... Ona ta malost není věc materiálních hodnot, ale myšlení a celkového projevu zde na foru. A co se týká těch opakujících se dotazů pořád dokola, tak na to mám už dlouho reakci v podpisu.... a není to urážka ,-)

6. jiřka53

jiřka53 Zelenáč fóra

Koupila jsem si koš za 129 Kč,ale nemám strom moudrosti ,mysl v květu i magický stonek mám,poraďte mě kde ho najdu,díky.

petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Casey27 Rejpale! ;) Sedi na nem pajda a ostrazite hlida :p Jen pockej, az se pujde na pul dne vyvencit - to bude coro tady xD

8. EliM77

EliM77 Magnát fóra

uaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to jde strašně pomalu, utahanější akce snad ještě nebyla. Ještě, že v mezidobí jezdí alespoň ten vlak, i když ani tam nechápu, proč musí dotáhnout vždy jen jeden chlív :cry::cry::cry:

9. veselafarmarka

veselafarmarka Perspektivní autor

prosím, kolik políček se uvolní za jeden dodaný štěrk? Teď se mi uvolnilo jenom jedno malé políčko, což se mi zdá opravdu málo.

petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  10. ajtyk

ajtyk Velmistr fóra

Casey,
    přečti si mé příspěvky třeba za poslední rok, třeba si dokážeš o mě něco zkompilovat,
    a že jsou lidé na tom hůř, to je jen otázka hranic , ale já jsem chtěla jen poukázat na to,
    že hodnocení kdo jaký je a jak žije sem nepatří, prostě komu není shůry dáno.....,
    já bych si nedovolila tady někoho odsuzovat , i člověk s problémy má právo tuto hru hrát bez napadání.
    A nová hra je pěkná, škoda toho úvodu.

11. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Aha, já jsem taky poněkud natvrdlejší :cry:, teprve teď mi docvaklo, proč si tolik lidí stěžuje na pomalost. Proti poslední akci se žlutým plevelem, kde jsem ke konci jela šestihodinovku a tudíž celá farma umrtvená na 4:48 hod. pravidelně, jsem neviděla rozdíl... až mi jaksi cvaklo, že mnozí nejen hnojem, ale i SH mohou urychlovat a tudíž jim to sviští... Nj, ten způsob hry já asi nikdy nezažiju, jsem farmář mladší generace, takže pro mě není velká změna, čekám jak při každé akci :).

Je to různé, každé postoupené políčko to má jinak, některé mají jen jedno, jiné dvě, některá dokonce 4 políčka najednou :). Ale je to pro všechny stejné.

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

matlafous123 mám stejný názor jako ty, jenom místo decky bych se přimlouvala za panáka-z decky vína jsem půl dne nepoužitelná,dva panáky mě naopak vyburcují k činnosti-:p
    Casey27 ze tvého podpisu mám mindrák:eek:

jinak mám stále jenom 7 políček ale už pěstuji kapustu HEČ;):p

13. LindaFarmářka61

LindaFarmářka61 Pilný autor

Casey27-naprosto souhlasím s tvým názorem. Člověk může být chudý (vím o čem mluvím) a přesto může žít spokojeně. Štěstí je podle mě stav mysli, ne stav konta. I když s nějakou finanční jistotou se jistě lépe proplouvá životem. Já se řadím mezi chudé penězi, ale optimizmu mám na rozdávání. Ale popravdě, žít sama, mám velký problém. Nezbylo by mi snad ani na ten můj zvěřinec, natož na hru. Koše jsem koupila, i když se ztotožn'uji s názorem, že raději koupit něco do útulku pro zvířata, než dát pro tuto formu charity. Jenže pro akci se hodí, takže proto...A akce se mi líbí od začátku, i když mi chvíli trvalo, než mě napadlo položit velká pole...:)) Jsem si jistá, že než akce skončí, přijdu na všechny vychytávky, doufám..:))
    Hodně štěstí všem dobrým lidem a nedobří si můžou trhnout..LF

14. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Jaký je rozdíl mezi normálním a bio zemědělcem? Bio zemedělec hnojí v noci :D. ............ nemůžu pohnojit alespoň na noc, že bych si vzala celonoční a sfoukla to za tmy :D

15. Eviccka30

Eviccka30 Zelenáč fóra

Edit: A o sluníčko z vláčku opravdu nestojím. Sluníček (sluníčkářů) je v reálu až až a dojí systém stejně tak jak sluníčka sedmitečná mšice. Fuj, o něco takového na farmě nestojím. Mimochodem, těch afrických zvířat nám na farmě poslední dobou přibylo, což?[/QUOTE]
    Mšice dojí mravenci, olizují jejich sladký výměšek, berušky je naopak požírají, proto jsou užitečné

petaM2001, milostivas a STYBI tohle ocenili.
  16. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

ajtyk: Představ si, že forum čtu (narozdíl od těch jedinců) a právě proto si dokáži i o tobě udělat nějaký "obrázek"... samozřejmě co se týká hry... ne osobního života. Stejně tak nehodnotím jak kdo žije a jaký je, ale jeho vystupování na foru. To, že ne každý je "genius", popřípadě má nějaké zdrav potíže chápu, ale jde o to jak to řeší. Normální je se kouknout zda nenajdu již stejnou otázku a odpověď a když se to nezadaří, tak slušně položit dotaz. Né vletět jak do chlíva a vyzvracet co jde. A co je opravdu smutné, že zakoupí něco, aniž by si vůbec přečetli, co to obsahuje a pak se tu "rozčilují", že to nedostali. To je ta "malost"... jejich chování, projev, spamování.... Ano každý má nárok se zde projevit a vyjádřit názor, ale mělo by to být v nějakých mezích slušného chování a pravidel fora. Tohle chtěl básník říct prvním postem.... ne někoho odsuzovat ,-)
    Takže fajn hru a hurá na bio dýni ,-)

17. Eviccka30

Eviccka30 Zelenáč fóra

Na téhle akci je dobré, že je mimo klasického herního pole, takže každý se může rozhodnout, jestli do toho půjde nebo ne. Buď přispěje na charitu nebo nepřispěje. Pokud se někomu akce nelíbí, nemusí přece vůbec klikat na budovu vpravo dole.

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Tak to jste promeškali už jsem tu :D :D :D

19. .macca.

.macca. Hrabě fóra

já bych měla taky dotaz nemám to vyzkoušené jak je to s tím semínkem když ho dám na plochu to je jenom na jedno použití nebo po dozrání ho můžu vrátit do inventáře

dana9494, petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  20. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

.macca.: myslíš dekoraci? To je stálá dekorace, takže ano po sklizení ji zase můžeš šoupnout do inventáře.

Trepifajksl, petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.