Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ANRYfox

ANRYfox Rádoby autor

Už tam máš tu anketu či zlepšovací návrh na změnu hudby při pěstování? Nějak ji nevidím.

Zlaté vzducholodě na apríla, že? Posílat prachy do Pakistánu? Ale kdepak to byste jim křivdili...oni tam chtějí posílat zlobivé holčičky, pro které to bude taková škola, že pak si hned budou vážit zdejších buranů. Takový instalatér to je plodina vhodná k zasetí, že? Nebo znáte takovou tu prahistorickou hru s vodovodním potrubím pro aligátora...Ne?...no on vám to v další akci trochu zas poodhalí.

Hasta la vista baby...frčíme na 7. (Podotýkám, že je to příliš znatelné. BTW nezapomeňte na košíky přilepit zpáteční adresu...nikdy nevíte, kdy vám tu možnosti dojdou a zásilka z muslimské země vám pak přijde vhod. Mě teda nepřišla.)

Naposledy upraveno: 24/11/16
    Trepifajksl, petaM2001 a matlafous123 tohle ocenili.
  2. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Páči sa mi to, plocha je pekná, učiteľka pomaličky postupuje, výhonok je aktivovaný a dekorky čakajú na farme na zajtra, aby priniesli úrodu. Zajtra ide víkend, tak budem sa snažiť čo najviac 3-hodinoviek zmáknuť, cez týždeň by tam ležali ľadom 10 hodín a to bez vody a kompostu - na to sú dekorky, tie sa nedajú urýchliť. Páči sa mi, že sme všetci na jednej lodi, či začíname, siahame na stovku, alebo sme za ňou, máme dosť času, aby sme to urobili všetci. Kto nekúpi, urobí základ a získa fajn odmeny, kto kúpi má k tomu bonus. Zatiaľ palec hore a dúfam, že na konci to bude platiť tiež.
    Fajn hru a zábavu :D

3. STYBI

STYBI Velmistr fóra

tak jako většina jedu si akcičku v klídku a hlavně bez košíků, přispívat budu na co chci já - přispívám převážně na onkologicky nemocné děti v Čechách, myslím že doma máme také dost projektů, kde je nutno pomoci !!!

4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Driud.Panoramix... co se učí děti ve škole? Genetickou metodu čtení, čtení s porozuměním (rozuměj textu) a můžu Ti říct, že můžu posoudit 11let, co se učí, nejstarší je ehm, (nejmladší v první třídě je na tom 100x lépe...) s poruchami čtení, takže děs. Prostřední čte dobře. A nejmladší čte super, ovšem, jejich genetická metoda šla na pár týdnů do háje a učili jsme číst po slabikách.
    Genetická metoda K-o-č-k-a kočka
    Slabiky koč-ka kočka.
    A vláček na berušku 10výběhů a nemám ji :cry:

5. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Akce se mi líbí a jdu do toho. Vzhledem k zaměření akce mne taky poprvé vůbec nezajímá, co za to, prostě si budeme hrát jenom. Tak jdu na to, hezký večer! :)

6. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Tak to je zajímavé půjde to pomalu ale jistě a zůstane to jako strašidelný krchov nebo tam bude pokaždé jiná akce.Dík RT

petaM2001 tohle ocenil(a).
  7. modrovous1954

modrovous1954 Pisálek fóra

Zasázela jsem na 13 polích rajčata, tudíž bych jich měla mít 26. Chyba - chtěla jsem je vyměnit za odměnu a ukázalo se mi jen 12ks.
    Kde je chyba ? Hlava mi to nebere.

petaM2001 tohle ocenil(a).
  8. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Hmm, to jsem to rozjela a hned skončila. Nechtíc jsem rajčata i s polem odstranila:-(

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tohle se potáhne jak tureckej med ... o_O Na druhou stranu je to zase něco nového, ale pokud
    se akce začnou vyvíjet tímto směrem, tak potěš koště xD

10. Hermionka02

Hermionka02 Pisálek fóra

Taky jsem hnedka dodala rajčata a nedošlo mi, že potom nebude co zasadit :-(

petaM2001, Mkuře a satelit tohle ocenili.
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem překočila dvě stránky, protože se zatím pořád (od odpoledne, 16.30, kdy jsem vypnula pracovní PC) opakují stejné věci. Nikdo nečte a ptá se... dočtu posléze, abych náhodou nepřišla o nějaký hodnotný příspěvek. Mám splněný první úkol, pěstuju další pomidorky a než půjdu spát, budu mít i ten druhý. A pak se uvidí, co a jak dál, protože bude víkend, žádné odinstalovávání a následné instalování sledovacího programu na pracovním počítači a mazání logu 8) a budu si od rána do noci dělat co chci bez zdržení ;)

12. satelit

satelit Hvězda fóra

Mkuře a Hermionka02 - nic není ztraceno na nové ploše hledej v dekoracích polož na prázdnou plochu a čekej.;)

13. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

to pújde hooooodně pomalu plnit i když se zdá,že to bude zajímavá akce až na tu koupi za reálné peníze,to kazí celkový dojem,měla by být možnost něco koupit za krejcary:(:(:(:(:(:(

mamba54 a petaM2001 tohle ocenili.
  14. -marmar22-

-marmar22- Pisálek fóra

Takže velká poklona a díky, jsi super ;)
    Z tebe a tvého názorného popisu by si měli brát příklad.
    Z popisu od RT to nebylo jasné a bylo by pak ušetřeno plno otázek.

15. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Kdo pomáhat chce, cestu si najde. Pro naše onkologické děti (a nejen děti) se kromě nesmyslných omletých víček pořádají i jiné sbírky. Takže ne, na české děti každý nekašle, např.:
    http://www.krtek-nf.cz/for-donors/options-for-donors/
    Na to, aby člověk pomáhal, nemusí hrát internetovou hru. Na to, aby hrál internetovou hru, nemusí pomáhat. Ale může, v rámci nadstavby.

16. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Takže žádné lasičky takže nebudou žádné penízky pro RT. Větev na stonek nebude, ZB lístky oželím. Akci pojedu, jednak chci mít otevřenou plochu - čert nikdy nespí a pak taky dekorky nebudou k zahození. Uvidíme jak dlouho to bude trvat, ale pojedu v pohodovém rytmu.

17. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Auvajsik: Tady bych použila to, co platí pro hráče této omalovánky: číst! když už jim to někdo připraví. Anebo hledat jinde, než začnu nadávat... njn, už mlčím... a to ještě nemám palčáky...

18. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

Y_n_O
    Tak já mám obavy, že problém v tomto případě není ani tak v nečtení jako spíš v nevůli. Vždycky se najde někdo, kdo má potřebu rozhořčeně vyjádřit, že někdo jiný než cíl sbírky potřebuje pomoc mnohem víc a to že nikdo neřeší. Přitom je všude dostupných všemožných dobročinných sbírek taková hromada, že to působí opravdu jen jako výmluva, proč nic neudělat a proč si od plic zanadávat.

natram54321, evainfo a petaM2001 tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem to rozjel tak, ze jsem dal prvni ukol k prvnimu sterku, pak na radu ze se vlastne daji vytrhnout 1*1 pole a dal 2*2 jsem usetril sazeni (vzdy po uvolneni novy plochy minimalizuju sazeni) a zbylo mi na kapustu, hned jsem uplatnil ty 4 na dalsi sterk, no a otevrel dalsi kus plochy a opet minimalizoval pocet sazeni a tim padem jsem spokojenej... akorat jsem si pozde vsimnul, ze ucitelna otevira plochu i na druhe strane cesty :)

20. JaničkaM

JaničkaM Pisálek fóra

Prosím o radu - kam se umisťuje ten strom moudrosti aby padal štěrk? Děkuji
    slootr - mooc děkuji. já to pořád hledala pod "stromem", ale je to v dekoraci. Pěknou hru

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.