Uč se a rozvíjej se (24.11. - 9.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 23/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) sem právě sklízela farmičku s mazlíky, věncem, velikonoční marmošku a koukla, co dají nové dekorky.
    Tak to by šlo, no né? :p

2. chrobáčik79

chrobáčik79 Rádoby autor

jj už sem na to přišla a SAMA! ale díky za starost:inlove::inlove::inlove::inlove:

aljanu a petaM2001 tohle ocenili.
  3. jitikw

jitikw Perspektivní autor

ahoj, já teda koupila největší koš. A už poctivě makám :) Já beru stonek jako bonus navíc, jak byli v akci ty 3 z výprodeje, tak ty jsem nekupovala - to mi přijde úplně stejné, jen si ty vybrané koruny rozdělilo RT v odměnách;) a přitom jsou jejich konta mnohem vyšší než třeba moje...:sleepy: Komu nakonec dá RT vybrané peníze je mi celkem šumák, proč ne holčinám, co se svým způsobem staví proti jejich víře.. odvážné ... naše nemocné děti ode mne taky penízky dostanou a přispěji více než 130,- a konkrétní rodině. Koupě stonku přece neznamená, že nemůžu přispět jinde (jsem zvědavá, kdo z těch co říkají, že radši přispějí na něco jiného - toto opravdu udělá:(), ani že nedokončím hru - to nevím, kde jste v návodu vyčetli (někteří).
    Mě se akce líbí, "dokonalost" jsem odpískala a na tuto akci jsem se těšila a zatím vypadá zajímavě :inlove:
    Kašlete na stonek a užijte si akci ;)

4. -marmar22-

-marmar22- Pisálek fóra

Prosím vás, kde se mi povede sehnat strom moudrosti, který dává štěrk?

5. doben

doben Ikona fóra

Video k akci, pro ty co ho přehlídli:

Kód z videa využila Apachie1.​

6. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

slootr - teď jsi přesně udeřil hlavičkou o hřebíček. ;)xDxD Když to tady vidím, jak v tom mnozí lidé tápou, tak se mi vybavuje jedna akce, kde bylo trošku složitější najít vchod do 4.místnosti a jak to tak sleduji, tak situace se v určité obměně opakuje. Jsem si vědom toho, že nikdo není dokonalý, ale mě číst naučili ze slabikáře na 1.stupni základní školy..... ale podle počtu dotazů mě začíná zajímat, co se dnes učí na základce. :mad: Anebo je chyba někde jinde - buď je to nepřesně a zavádějícím způsobem napsáno anebo to lidí řeší tak, jak se dnes řeší valná většina problémů - řevem, křikem, stížnostmi, nadáváním a hledáním informací a opět jsme u těch modíků. Kdyby byl pajda361 větší jízlivec, tak by odpověděl:"Zkus si to vygooglit." Jenže on se musí chovat korektně, takže odpověď na stejnou věc tu najdeme vícekrát.... kdysi jsme s matlafous123 soutěžili, kolikrát se ještě lidi zeptají. Nezopakujeme to? xD

"Škola hrou", kdysi řekl a napsal velký učitel národů, slovutný Jan Ámos Komenský a určitě to myslel tak, že žáci se mají učit a učitel si má hrou s nimi nabyté znalosti konfrontovat, ale v posledních 27 letech mi to připadá tak, že žáci si hrají a učitelé se učí jak je propašovat na další stupeň vzdělání, aniž by přitom utrpěli nějakou újmu.
    A bohužel i tady je to znát. Těm, co chápou a rozumí, se omlouvám a snad se u mých řádků alespoň pobavili. No a ti druzí musí začít hledat chyby ve svém vzdělání - čtení a psaní bych viděl jako základ.

7. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Jo já to napíšu a strýček google se nám z toho zase zhroutí.

8. jana563

jana563 Dozorce fóra

Dobene díky za video.Je opravdu dobrý.
    Pajdo,vůbec to nezkoušej napsat.Jedno zhroucení stačilo :D

Ale abych byla v obraze....snažím se o akci,ale je toho dnes moc.Hlavně se snažím získat berušku,když nebudu mít řádek.Chlívků na lasičky jsem koupila pět a tím končím.

9. slootr

slootr Baron fóra

Druid: Já zas nechci dělat ze sebe génia. Včera jsem to ofiko pobral až napočtvrtý a pak mi další dvě přečtení trvalo, než mi došla poslední věc, na kterou jsem se, pravda, přeptal. Sice mi to došlo dřív než odpověď, ale příspěvek jsem tam nechal, co kdyby někdo měl stejnej mentální zásek?

Nicméně k akci: Zatím liška sežrala jen jeden štěrk, takže mám jedno velký, jedno 2x1 a jedno 1x1 pole. Ale už mám dodáno i do druhého stupně, teď mi chybí 13 na další štěrk. To dneska klapne. Strom je v parku na ostrově, ale těch 24 hodin je dlouho.

Není kam pospíchat, ta akce trvá tak dlouho, že se myslím ke konci budu nudit :)

10. -marmar22-

-marmar22- Pisálek fóra

Díky za video, teď je vše jasné. Jen škoda že toto video není uvedeno hned na informaci o akci, pak by se spousta dotazů vůbec nemusela psát a odpovídat na ně.

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Jsem to tušila, že bude "legrace" v diskuzi, ale Pajdy je mi upřímně líto.
    Pustíte se do akce "uč se a rozvíjej" a ani si nepřečtete návod nebo aspoň pár příspěvků před vámi? Jsou to pořád stejné dotazy už mnohokrát pajdou zodpovězené. To je ještě horší než "kudy se dostanu do 4.místnosti".
    Nebo koukněte do videa od Dobena. Když už vám psaný text není srozumitelný, třeba z obrázků to pochopíte. Si tu připadám jak v mateřské školce.

12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dnes budou 4 sklizně rajčat a na noc jde kapusta, snad ještě bude jeden štěrk na víc políček. Taky jsem předělala po jednom z každé velikosti, i když sklidím stejně, ať tam jsou jakákoli políčka, jen mi zůstává víc ve stodole, potřeba k zasazení je nižší a s tím se dá i počítat. Je to docela dobrý styl akce, myslím si, že nám to budou občas otevírat jako hřbitov. Jestli ale políčka zůstanou otevřená do příště, tak to se asi dozvíme aaažžž příště. Jen tak si hrajeme a nezlobíme, všichni máme stejné možnosti, když nic nepadá a nic na rostliny krom vody nefunguje. A to je taky fajn
    ;)

13. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já zkouším variantu "bez poplatku". Štěrk z odměn, kompost (alespoň zatím) nebude.
    Momentálně mám 11 plošek a bavím se. :)

14. abc23

abc23 Komisař fóra

Přesně
    krakoramaja, dočítala jsem ještě příspěvky ze včerejška, kde převaha komentářů byla ve znění nekoupím stonek a rázem to začlo otázkama koupila jsem stonek, kde najdu to a tamto... a kdyby ještě nebyla odpověď pomalu na každý příspěvek od pajdy.. by mě fakt trefilo. Edukativní forma tady prostě asi platit na většinu nebude.

15. EliM77

EliM77 Magnát fóra

jééé to bude hodně pomalá akce, leze to jak z chlupaté deky :eek:

16. TKUB

TKUB Perspektivní autor

akce vypadá zajímavě, vypadá to, jako když jsme začínali na farmě a to už je hodně dlouho, takže alespoň změna. Zakoupila jsem strom, tak doufám, že zítra se to trochu rozjede. Zatím mám 19 malých políček

17. doben

doben Ikona fóra

Bohužel video není od RT, ale ode mě. Jelikož nemám přístup na test server, tak video můžu natočit a vydat nejdříve když začne akce. Z těchto důvodů není video součástí FAQ.

18. milteska

milteska Expert fóra

vy jste mě tu tak doblbli s těmi stromy-je hledám podle rad a nikde nejsou No to bych je napřed musela koupit,že jo:D už mi to nějak přestává myslet:oops:

19. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Doben: děkuji za odměnu
    Pajda361: Obdivuji vás, modíky, já už bych se asi zbláznila :)

Blahopřeji všem, kteří se umístili v TOPce a i těm, kteří se zúčastnili!!!!

20. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

Velké díky pajdovi za jeho rychlé odpovědi a dobenovi za video. Já se ani nemusím na nic ptát a hned tu vidím jak na to. Pajdo, měl jsi možnost alespoň na chvíli od farmy odskočit? Mně to přijde že nééé. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.