Tropický karneval! (23.2. - 1.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

akci taky jedu,je v poho,sice nevim jestli ji dam,hotel porat natriskanej ,ted pro zmenu holandskem,ale hlad maj stejnej jako ostatni,nojo na lyzich vytravi:p

2. .[Mišule].

.[Mišule]. Pisálek fóra

Akci jedu na pohodu. Stihnu to i přes školu a práci, takže jsem ráda. Odměny nic moc, ale tak co bychom za to dodané kvítí čekali.
    Lidé ve vyšším levelu už hvězdičky možná nepotřebují, ale začátečníci určitě ano, proto nechápu jejich zrušení během této akce. Jsem level 89 a i přesto nálož hvězd uvítám .. Nebo, že by se chystalo jejich zpoplatnění? Nedivila bych se ničemu.

ZDAR A SÍLU TOBĚ!

3. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak rastlinky napestovane a mozem si sadit co potrebujem do stodoly a vypadavatiek chyba 350 takze uz v klude dorabat

4. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj já už taky dopěstovávám a budu mít hotovo. Zrovna je tak lehká hra a já musim být doma:(. Jindy mám problém skloubit školu trénink a hru a teď mám kotník zvrknutý a času dost. Tak budu pěstovat plodiny do stodoly a slepice pro hady, seřerou jich najednou spoustu. Mějte se fajn. Tera:)

5. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

ještě 1 otočka a bude napěstováno, pak ovocné kloboučky budou vyskakovat jedna radost - pomocí dlouhodobek.

Vy co se vám nelíbí akce, že nejsou dobré odměny - jen dekorky dávající BBZ jsou při O/D velmi žádané, a můžete si je vyměnit za něco co vám bude vyhovovat. Klidně se o dekorky hlásím;)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Ahojky a dobrou chuť k obědu ... jak zde napsal/a hráč šebejda - pokročilí to mají hotovo šuby dup xDxDxD...nemám, flákám se a užívám si pohodu. Na hlavní mám kotlárny , stromy a hlavně novinky z TS, tak tam pěstuji na půlce plochy, na Baha mám stromy a novinky z TS a chlívky a pěstuji na čtvrtce plochy , zbytek ploch nechávám bez úprav, jak jsem již psala v předešlém příspěvku ( stromy , chlívky, výrobny, obr stromy).... no, prostě lážo plážo , v klidu bez nervů . Včera jsem až do večera hrála s vnoučaty Dostihy a sázky, pak Domino, a když jsem je vykufrovala na noc vedle k rodičům, hodila jsem nohy na pohovku a čučela na telku . Žádný nerv, žádný budík nezvonil, že musím sklízet , prostě žůžo..
    To je snad poprvé za 98 levelů, co se nehoním xDxDxD a je mi fuk, jestli budu mít hotovo zítra nebo pozítří. Jinak kloboučků 189 , ale již mám nějaký ten úkol hotový. Nepadá to jako dřív, ale klídek, času dost . Tak, ať vám to všem dobře zraje a padá a já jdu baštit . V současné době flákající se farmářka Eva . :D

Naposledy upraveno: 24/2/15
  7. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

pajaable

Myslela jsem si, že jsem jediný cvok, který si při některých akcích nastavuje budíka na sklízení. Už jsem pochybovala o svém zdravém rozumu. Děkuji za zjištění, že takových je nás víc.:D

8. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No ještě 140 klobouků a hotovo;)

9. Heluska33

Heluska33 Zelenáč fóra

V každej akcii sú nálepky a ja nemám album s nálepkami, alebo ho len neviem nájsť???:))

10. Mirdo777

Mirdo777 Perspektivní autor

[​IMG] Heluska,na lúke klikni na farmarsky dom a potom na,ved vidíš.Druhý raz sa to pýtaj v spravnej sekcii.No,ja už mám napestované akciovky a pomali doplňam zásoby.

11. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Album je na loukách ve farmářském domě.

pajaable tohle ocenil(a).
  12. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Akci přeci jenom plním, není toho tolik a zvířata jsem si koupila, je to pohodovka:)

Briann. tohle ocenil(a).
  13. Heluska33

Heluska33 Zelenáč fóra

Ďakujem za odpoveď, ja akciu plním pokiaľ stíham, kombajn sa hodí. Len tie stajne by mohli dávať také nové čo ešte nemáme - žaby, bociany, ježkov, vlky a tak.

pajaable tohle ocenil(a).
  14. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

KONĚČNĚ akce pro a ještě jednou pro ZAČÍNAJÍCÍ HRÁČE. Co já se načekal na první světlušku a holubík ... měsíce a měsíce a měsice. Konečně se vývojáři SNAD chytli za nos a pochopili,že je to hra pro všechny !!! za tu to akci Vám dávám po dlouhé době 100 bodů. Zítra ráno dodám zbytek a dohráno. F 90 BAH 178. Akorát jste mohli dát hvězdičky. Já osobně je "UŽ" nepotřebuju. Ale to jen na okraj

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-wiolan-
    Já si doteď myslela, že jsem bába bláznivá , když při náročnějších akcích vstávám na sklízení .... tak, teď se mi ulevilo .
    Ono se řekne důchodce, má času dost...prdlajdy, nemá...ráno budit děti, snídaně, svačinu do školy, osobního řidiče jim dělat, přiletět domů, uvařit, pro vnoučata zase do školy a jak se má farmář pak dostat k práci .xD Jo, takový důchodce na vsi to nemá jednoduchéxD.

A k tématu - za hoďku sklízím , jedu jen s vodou, SH nedávám, není proč, alespoň zbyde na příští pěstovací maraton nebo ho hodím na Baha na zázvor.
    A jelikož je venku fuj počasí, dnes padá sníh s deštěm, hrajeme s vnoučaty na indiány , už rozložili stany po mém , jinak vzorně uklizeném obýváku , už je ze mě stará indiánská squaw a dostala jsem úkol, uvařit polévku z bizona xD, tak, co víc si můžu přát.....něco přece, aby už prázdniny skončili, jinak mě ta " indiánská drobotina " oddělá xDxDxDxD.

16. veviinka

veviinka Pisálek fóra

Tož vypadá to nadějně, vypadávátek mám sice zatím jen 182, ale jak dopěstuju akční, tož s dlouhodobkama to snad napadá...holubník ani světlušky zatím nemám, tož spokojenost (hlavně že tam nejsou žáby těch mám habaděj :) ) škoda těch hvězdiček, ale co už... jinak akci sa mi snad podaří celou, je ještě docela čas :) tož pěkné hraní všem :)

17. Viky007

Viky007 Baron fóra

Rozhodla jsem se nic nebourat na loukách, takže jedu jen na 2/3 paseky a Baha .No jen těch klobouků je děsně málo. Co splním, splním, nikdy jsem s budíkem nevstávala, ale jsem již jen doma, tak zase přes den něco stihnu.
    Pěknou, klidnou hru, škoda jen- že by nějaká ta hvězdička padla?

18. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ještě 250 klobouků a bude hotovo;)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 224+
    farmařím od 5.10.2010

19. snailice

snailice Zelenáč fóra

vždy jsem se zdržovala komentářů k nepovedeným akcím, posunutí začátku času akce, k nefungujícímu kinu atd....ale dnešek je pro mě velkým zklamáním.....ráno plním první úkol a koukám hvězdička nikde...přijdu z práce a myslím si, že to zas byla malá chybička, které se tu bězně stávají.......ale pak vlezu do diskuze a akce v družstvu bez hvězdiček??:eek: Sice jsem 75 level, ale hvězdičky mi dost chybí, nemám zdaleka otevřeno ani polovinu z toho co bych chtěla. Timto tedy považuji tuto akci za ukončenou a lituju toho, že jsem teď nekontrolovala fórum každý den před akcí, jak to normálně mám ve zvyku....mohla jsem aspoň ušetřit peníze za krocany :(

20. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Tak zatím jedu akční kytky a z těch toho moc nepadá, hned jak je napěstuju přejdu na něco výkonějšího. Dekorace která dává BBZ se hodí a holubník ještě nemám.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.