Tropický karneval! (23.2. - 1.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. moncazdera

moncazdera Zelenáč fóra

Ahoj, chci se zeptat jestli vyhrané dekorky co davájí BBZ musím dát na BAHARAMu a nebo je stačí dát do parku a BBZ se mi připíší i tak ?
    děkuju :)

2. mousicka

mousicka Guest

Ahoj moncazdera,

ak cheš aby ti dávali BBS, musíš ich umiestniť na ostrov. Prajem peknú hru

3. Johnny

Johnny Polobůh fóra

moncazdera:musíš je dát buď na Bahamu nebo na ostrov pokladů,pak budeš mít BBZ

4. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

hotovo:D:D
    dakujem všetkým, ktorí mi posielali darčeky :)
    pohodovú hru vám prajem.....

F 90 B 179

5. Viky007

Viky007 Baron fóra

Chtěla bych věnovat přebytek klobouků, ale nevím jak - poradí někdo?
    Denně sice posílám dárečky,ale to je málo.

lacrima a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  6. mousicka

mousicka Guest

Ahoj Viky007,

odpoveď na svoju otázku máš už od mojej kolegynky-tu pozri.
    Peknú hru

7. sest

sest Zelenáč fóra

hmmm tak jsem se rozhodl, ze se do akce pustim pozdeji a ze chci aspon dekorku s kostymama...
    potrebne plodiny napestovany v pohode za den, ale vypadavatek je jen 60 a nevim, jestli stihnu i tech 200... je to strasne nerovnomerne. A nejdelsi plodinu mam chrest... z toho to moc nevypada...

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  8. veviinka

veviinka Pisálek fóra

Tož to je sranda teď mi z cukrové třetiny na 22 polí 2x2 na baha vyskákaly celé dva klobouky a když jsem měla přes noc chilli na pohopolích,klobouk jen jeden :) :) :) oboje bylo sklízení s poháry :) :) :)

9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Neznamená ,že když dáš na pohopole jakoukoliv plodinu,budou ti skákat klobouky jak o závod.Platí zde stejné zásady jako u normálních polí.Tj. čím delší plodina, tím více klobouků!;)

10. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj sest, môžeš skúsiť požiadať o pomoc farmárov vo vlákne >Zasílání a výměna dárků<, možno sa nájde dobrá dušička, čo rada pomôže;). Držím pršteky a peknú hru prajem.

11. Verense

Verense Stálice fóra

Tak už mám taky téměř hotovo, chybí mi posledních 12 klobouků, což musí dneska napadat, i kdyby nechtělo! :p Akce byla nenáročná (jsem v 91. lvl), ale musím říct, že mi to tentokrát naprosto vyhovovalo: pěstovala jsem jen na dvou plochách, nemusela jsem bourat žádné chlívky, na ty dvě plochy ani nebyl třeba kombajn (použila jsem jen ten z odměn v úkolu). Odměny sice nebyly žádná hitparáda (především BZ a KR), na druhou stranu já moc neinvestuju do tajemných stájí, takže světlušky i holoubky celkem vítám. A dekorky dávající pěknou porci BBZ taky!

12. zejdy66

zejdy66 Stará škola

Mám také hotovo,super pohodová akcička,moc chválím;)

13. karolinka120484

karolinka120484 Perspektivní autor

Ahojky,také hlásím HOTOVO-celkově se mi akce líbila i odměny jsem uvítala- hlavně dekorace,holubník-můj druhý,světlušky jsem dvoje darovala sousedům při akci (OD) tak i za ně jsem moc ráda-moje třetí,také jsem chtěla poděkovat sousedům za dárky v podobě kloboučků děkuji,přeji krásný a pohodový den.:)

14. Meli8

Meli8 Rádoby autor

Chválím všechny kteří připravují akce. Konečně dokončuji již druhou hru i když pracuji na směny a nemohu se tomu naplno věnovat.Dávám vám velkou jedničku.

15. veviinka

veviinka Pisálek fóra

No jo ale cukrová třetina má dobu tuším 15min,kdežto chilli přes tři hodiny,nepletuli sa,je to moje nejdál hrající plodiny na baha :) proto mi to přišlo tak vtipné :)

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

A také pochvalu , tentokrát je zasloužená ;).

Poděkování též sousedům za pravidelný přísun dárečků ! :inlove:

17. veviinka

veviinka Pisálek fóra

Navíc teď mi z lískáču naskákalo téměř dvakrát tolik klobouku co ráno ze špenátu a to je špenát o tři hodiny déle hrající plodina :) tož nevím :) (obojí na hl louce na stejných polích)

18. modrovous1954

modrovous1954 Pisálek fóra

Není pravda, že čím delší plodina, tím víc kloubouků. Ze všech polí pórku mi jich vyskákalo 12 a to mám snad vše, co vyskakování předmětů podporuje. Kytky dávno hotové a stále mi chybí cca 100 klobouků.

19. ladik11

ladik11 Pisálek fóra

tak to bud rad me to neskace vubec ale aspon neco udelam pokud mi jeste vyskoci klobouk kdo ma navic kloboucky rad uvitam.

20. Ria30.

Ria30. Guest

Hrnkajda, lacrima a pajaable tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.