Tropický karneval! (23.2. - 1.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

ahojky ... tak když napíši - akce hotova - tak to určitě ode mne "pro některé hráče" není chlubení xD no ještě chybí 12 kloboučků ( to bude za chvilku) ... jen to tak někdo tady bere 8) ... a také si myslím, že jsou vypadátka v poho .. pro Ty, kteří plačou :) jsou ještě tři dny do konce a určitě to zvládnete :) [​IMG] jen jsem chtěla napsat, že hodně hráčů během akcí chodí do práce ... i já pokud zvládnu akci během tří dnů, jsem ráda a zbytek akce nevím, kdy mohu jít na počítač a pěstuji dlouhodobky na produkty :p .... teď od pátku budu v práci až do pondělka :sleepy: ... takže díky moc za tak pohodovou akci :) .... [​IMG] a co mě překvapuje, není tu moc debat od nováčků :oops: ... si nestěžuji? ...nemají na debaty čas ... chtějí stihnout a to moc držím pěsti ;)

2. burds

burds Titán fóra

Akce hotova.Tak pomalu vracím farmu do původního stavu.Ještě mi běží MJS tak až skončí vyhodím chlévy.

3. badaji

badaji Obyvatel fóra

Mně se také akce líbí, i když nemám ještě splněno - chybí mi kloboučky. Světlušky se hodí především na krmení pavouků a ti něco spotřebují. Takže nenadávám, že budu mít třetí světlušky, začátečníci je určitě taky uvítali. Je to pohodová splnitelná akce a každý si mohl vybrat, jestli ji bude plnit nebo ne - to k těm připomínkám na začátku diskuze. Přeji všem, ať v pohodě akci dokončí.

4. m2707

m2707 Znalec fóra

Akcička pohodička. Fajn bylo, že do úkolu se nemusely dát bikiny ani jiné pracně vypěstované produkty, ale ten, kdo má papouščí strom, tak mu stačily produkty ze stromu :p. A protože mám pracovní víkend, tak všude budou už jen ty největší dlouhodobky do zásoby. Klobouků zbude zase hafo(plno) xDxDxD
    Hezký víkend všem;)

5. papulice

papulice Veterán fóra

i já se připojuji že to byla pohodová akce,ještě mi chybí 48 klobouků,ale to v pohodě dodělám a ani sem farmu nepředělávala,tak přeji všem hodně zdaru do práce a hezký víkend...:D

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

no během chvilky mi přišlo těch posledních 12 kloboučků :) díky všem skvělým a věrným sousedům ;) akce hotova a hurá - nehurá do nechtěné víkendové pracovní aktivity ... moc přeji nováčkům ať se zadaří a pokud ne .. se nezlobte :sleepy: i my jsme měli začátky hodně těžké ... jsme to nevzdali a jedeme dál ... ;)

Naposledy upraveno: 26/2/15
  7. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Ahojky, tak hlásím, že hotovo ještě nemám - musí mi dopadat asi tak 130 hopsátek. ALE TO HLAVNÍ - světlušky, holubi a dekorky, to už je hezky doma. Pro mě akce pohodová, neb jsem spotřeboval 1x MJS a 2x dýňovku a 1x mrkvový chléb. Nestačím se divit, jak se někteří hráči ofrňují. Asi potřebují mimořádný příděl endorfinů ,já to řeším makovými buchtami. Gratulace všem, co už jsou za vodou. Kutílek1929 F76, B51:music:
    PS: všude nechávám stromy, chlévy i výrobny, když nevypadne z polí, z ostatního ano. K

8. Viky007

Viky007 Baron fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    Tak já taky plně hotovo, zbylo spousta klobouků, farma již na svém místě.Celý život jsem se učila číst mezi řádky, teď se mi to vyplatilo ,tak jsem pole přestavěla na 1x1, no a propočetla větší zisky plodin, super

Poradí někdo? chci darovat přebytečné klobouky,ale nevím jak

Naposledy upraveno moderátorem: 26/2/15
  9. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj Viky007, tvoje nazbierané(prebytočné) klobúky sa darovať nedajú.
    Môžeš klobúk poslať susedom alebo priateľom ako denný darček v limite 5ks, s rúnou 7ks (nájdeš pod ikonkou sezónny).

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Zlatíčka, komu to nepadá, zkuste prostudovat v "diskusním koutku " vlákno - Jak na vypadávátka . Najdete tam spoustu užitečných rad, které vám dost helfnou při plnění akcí ;) (i já mám důkladně prostudováno, neb dobrých rad není nikdy dost :inlove:).
    Tak k akci - květu mám 8160 a kloboučků 593. Supér. Takže ještě trochu zasadim, zhruba za tři hoďky sklidím a je to v kapse. A šupem do stodoly, udělat inventuru a honem rychle doplnit regály.

11. jana563

jana563 Dozorce fóra

Také mám od dnes ráno hotovo.Poslední dobou jsou akce pohodové a pestré.Musím pochválit.

12. zuzana1953

zuzana1953 Zelenáč fóra

hezký den, květinky ve stodole.sousedé poslali slovy 1 klobouček, snad to spraví lískáče.

13. hroudov

hroudov Vévoda fóra

akce je sice pohodová, ale jako vždy nejsou vypadávátka :mad:, už se mi to jeví tak, že jsou vybrané farmy, kde ty vypadávátka padají a farmy , které se vůbec nechytají. Je to jako se stromy a chlévy při akčních tajuplných stájích...>:(

1robinsonka1, .mama789. a Briann. tohle ocenili.
  14. lacrima

lacrima Titán fóra

Ahojky všem, hlásím v poledne h o t o v o , nějakých 60 klobouků navíc , tak by jsem mohla , aspoň se dvěma , vyrazit ven.
    Tak jako v tomto vtípku :
    Žebrák postává na ulici a v každé ruce drží jeden klobouk.
    Jeden kolemjdoucí mu do jednoho klobouku hodil bůra a zvědavě se ptá :
    "Hele proč držíš v každé ruce jeden klobouk?" Žebrák odvětil věcným tónem:
    "Obchody jdou poslední dobou dobře, tak jsem se rozhodl otevřít novou pobočku!!"

Přeji pohodové dokončení akce a kloboukům zdar.

15. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak už jen 38 klobouků a konec zvonec :) nakonec mě akce bavila, nemusí to být pokaždé "adrenalin" :D;)

16. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

Tak v poklidném režimu na farmě jsem dnes dopěstovala akční kytku a počkám na posledních 100 vypadávátek a bude hotovo:). Akce zvládnutelná ;) času dost :D. Všem přeji zdárné dokončení akce.

17. luba9

luba9 Perspektivní autor

Akcia komplet hotová, vypadávatká ktoré vypadnú, budú už navyše. Akcia sa mi páčila a bola pohodová.

18. cocrouche62

cocrouche62 Rádoby autor

Také se přidávám s pochvalou za pohodovou akci :D Dekorky jsem dala na ostrov a mají docela pěkný zisk BBZ - to budou banánky přibývat:D. Moc děkuji za prima akci a těším se na další !

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Pohodicka, az podezrele :)
    Neni ani stonek, dekorky pekne na Ostrov, nahrazuji postune ty co davaji jen BZ a to je lepsi nez je mit ve stonku a bojovat s neustalym cekanim az se proberou radky co uz jim vyprsel cas :)

Vypadavat ma 100 klobouku/den, v tuto chvili ma byt 318 ([2.ukol]+118 ) nebo chybet 282, mam 786 (chybi 0 ), mam 131% hotovo.
    Stav ptacku : idealne 4493 kusu (1417/den, [2.ukol]+1993 kusu ), mam 9674 z 8500 (113% ).
    Zatim uplynulo 52% casu, zbyva 67 hodin.

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

Ahojky tak jsem akci v klidu taky dorazil:pvšem pokračujícím přeji at to padá papu

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.