Tropický karneval! (23.2. - 1.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásný den všem...tak já měla na noc žito a krásně to dopadalo a mám hotovo,splníno a konec...tet budu pěstovat do zásoby a pak jak jsem psala pojedu zvířátka...lidičky nezoufat akční plodiny je málo na pěstování a čas na padátka je spoustu...chce to jen čekat a vydržet...Hezkou hru všem a pevné nervy:music:

2. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Příjemný den všem...:)
    dopěstováno včera a těch zbylých 100 ks vypadávátek už dám a ještě budou navíc..
    Gratuluji všem, co akcičku zvádli a chválím, že i hráči v nižších levelech se mohli zapojit.
    Hezkou hru a pohodu při ní...:)

3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Tak od včerejšího večera hotovo. Přebývá 101 klobouků.

4. .ADRASTEA.

.ADRASTEA. Rádoby autor

Tentokrát akce na pohodu... ;) Sice ještě nemám klóbrci, ale ta stovka snad padne už dnes... Napěstováno jsem měla tak rychle, až jsem ještě 2000 přepěstovala. ;) Tohle byla fakt oddychovka.

5. olda50

olda50 Perspektivní autor

Akce hotová.Žádná sláva to nebyla.

Hrnkajda, fugger64 a lacrima tohle ocenili.
  6. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Ahojky,hlásím na všech farmách hotovo,zůstalo zatím kolem 100 klobouků.Akce v pohodě.Hezkou hru.:)

7. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Od pondělka vše v akci dodáno, krom klobouků, které ale dnes už dovyskakují do potřebného počtu. Úkol fajn, nemusely se honit akční, produkty pro 4. úkol jsem měla v dostatečné zásobě, takže pohoda. Teď si už zase doplňuji to, čeho je ve stodole málo, aby mne další akce nezastihla nepřipravenou ;)
    Hezkou hru všem a hlavně pohodu.

8. barunka606

barunka606 Zelenáč fóra

Ahojky ,tak to se máš..já pěstuji jak zběsilá a je mě to k ničemu,když mě klobouky skoro vůbec neskáčkou..

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  9. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Akci plním o sto šest, ale klobouky budou chybět......nu což, příště to bude lepší:)

10. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

Tak mi v danou chvíli chybí ještě necelých 2000 kytiček, ale to bude napěstováno v této otočce. A co se týče kloboučků, tak těch chybí 243, což vzhledem k tomu, že do konce akce chybí ještě 3 dny, je velká pohoda. Po dopěstování akčních kytiček budu plnit stodolu a na noc dlouhodobky, takže to doskáče určitě v pohodě. Těm co mají hotovo již nyní, gratuluji.

A těm, kteří nám nevědoucím a "nezkušeným" pomůžou a poradí taky mockrát děkuji. Já jsem třeba díky vám dokázala poslední dobou splnit více akcí až do konce. Kdysi jsem měla taky problém s vypadávátky a ze začátku i s napěstováním rostlinek. Nyní už vím, jak na to. Takže velké díky!!! :)

11. 1597851M

1597851M Perspektivní autor

Vše splněno a odevzdáno.Pohodová akce a jsem spokojen.
    Ostatní držím palce...

12. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Zdravím a gratulka všem,co mají hotovo, mě ještě chybí asi 170 klobouků,ale to bych vyjiměčně měla dát, farma už je zpět na svojem, na ýtině obr stromy, lesní stromy , lesní havět, obr stáje a na divošce výrobny, ovocné stromy a červené stáje ,na hlavní pěstuji do zásoby a na noc dlouhodobky, takže to snad vypadá ;)

13. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

U mě hotovo od ráno. Většinu jsem dodal do úkolu, zítra jenom dodělám úkol s kombajnem, ať se to víc vyplatí ;). Pohodová akce a když je více času, tak něco málo napěstuji a potom zase stromy + zvířata :).

květ rajských ptáků: 8867 / 8500 ( chybí 0 )
    ovocný klobouk: 697 / 600 ( chybí 0 )

14. ladapadavlk

ladapadavlk Zelenáč fóra

Ahojky, moc prosím, jestli můžete mi poslat ovocné klobouky. Ať sážu co sážu, výrobny, chlívky, dlouhodobky, za boha mi ty klobouky nepadají. Světlušky ještě nemám a rád bych je měl. Pomoc prosím.

Hrnkajda a Briann. tohle ocenili.
  15. myš59

myš59 Vévoda fóra

mě chybí asi 200 klobouků,ale farma je už v provozu asi tak jak má bursuk59, tak snad to vypadne i mi..;)

16. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

ladapadavlk

Můžu se zeptat, kde máš Poháry? Pokud v parku, tak je to k ničemu. Efekt mají pouze na pěstitelských plochách, nebo (ideálně) na stromě.

17. Gábi85

Gábi85 Pisálek fóra

Akce je fajn, konečně se mi podařilo získat své první světlušky ;) a sloní konfety jsou také moc pěkné

18. xxsoptikxx

xxsoptikxx Obyvatel fóra

Tak mi chybí ještě 12 kloboučků (těch ovocných) a mám hotovo. Super akce - hlavně i pro nižší levely. Za mě palec nahoru

19. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj ladapadavlk a ostatní, ktorí majú vypadávatka pomenej.

Vždy tu máte možnosť požiadať iných farmárov o ovocné klobúky vo vlákne >Zasílání a výměna dárků<. Určite sa nájdu milí farmári, čo radi pomôžu. Do konca je času ešte dosť, tak nech sa vám všetkým, čo sa do nej pustili aj podarí úspešne ukončiť.
    Držím pršteky:) a peknú hru prajem

20. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásné odpoledne přeji všem. U nás je dnes tak krásně , že jsem se lekla , že snad ani nejsem u nás, ale v pohádce . A mě je to na nic , marodím, ale dolehlo to na mě fest ( nemám lítat venku s vnoučaty, když je ošklivo, dobře mi tak, když nerespektuji fakt, že jsem stařena) xD. Rýma, kašel, horečky , já bych se na to vykašlala .

A k akci....večer jsem usnula, 5/5 nedodělala , nezasázela a nesklízela, tak dnes to dodělám , stejně kloboučky nepadají tak jak bych čekala, něco přes 50 chybí, ale což, času dost.
    Jdu prolít hrdlo dalším litrem čaje s medem ....
    Gratulace všem rychlovkám, co mají hotovo, mnoho úspěchů kliďasům , co se nepřetrhnou jako já xD..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.