Tropický karneval! (23.2. - 1.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Casey27
    Děkuji za upozornění. Jsem na fóru chvilku, takže jsem netušila, že za dobrou radu dostanu přes držku.;)
    Ale dobře mi tak, nemám být aktivní, i když jsem to myslela dobře.
    Tak se prostě příště té paní farmářce vyhnu, ona si jistě poradí, koukám, že útočí na všechny kolem sebe.
    Abych nebyla mimo téma. Mně se akce líbí. Je dobře, že se střídá náročnější s jednoduchou, jako je tahle. Neohrnuji nos nad žádnou odměnou. Získala jsem holubník a světlušky, ani jedno jsem neměla. Pomocníci se hodí vždycky, SH a SK jakbysmet a dekorky vítám s otevřenou náručí. Sice mě taky trochu mrzí, že v téhle akci nejsou hvězdičky, ale na to, jak jsou úkoly jednoduché, bychom asi chtěli moc. Tak příště.
    Všem farmářům přeji ať jim to hopsá a hezkou dobrou noc.;)

2. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

-wiolan-
    nic z toho nedelej ... ja jsem si na ni udelal svůj názor...

nejak nepochopila, ze hold z 4 hodinovzch kytek to nepada ... a ze vhodnou strategii se da získat ....

tahle akce není opravdu o stresu ....

proste pohoda klidek, tabacek ....

ale uplakanci jsou tu při kazde akci

No bohužel uplakánci jako ty nejsou ochotni přijmout radu ostatních a jen tu brečí a když se jim někdo snaží poradit tak je utočí a urážejí. Prosím zamysli se nad svých chováním.

AKtualni stav 7620 kytek ... zaseto 313 - po sklizni bude 8872 - bude preplneno

klobouky 342 - denne vypadlo cca 110 klobouku (po,ut,st) do konce akce (ct,pa,so) - vypadne cca +/- to same (mozna vice) misto akcnich budu mit delsi plodiny za zustava nedele - vypadne dejme tomu cca 50 -100 - ale v sobotu uz mam na 100% preplneno

na plochach mam krom 313 poli hromadu stromu, osliky, vyrobny hrncu, kachny, vlky, kouhoty, kiviky, orliky, krocany, kraliky a pavy...

tot ma kombinace a pada to super

Naposledy upraveno: 25/2/15
  3. findy22

findy22 Obyvatel fóra

Tak vzhledem k tomu, že jsem dneska skoro celý den nebyla doma, tak jsem na tom hodně dobře....
    Kytičky mám od včerejška dopěstovány , dodány do úkolů a ještě mi jich skoro tři tisíce zbylo ve stodůlce a chybí mi jen 149 kloboučků. Na noc dám dlouhodobky, které stejně potřebuju na marmošky a zítra dám farmičku opět do původního stavu.
    Akce je jednoduchá a nenáročná, taková oddechovka :)
    Plním krom kukaček (ty bojkotuju) všechny a je fajn si občas při akci odpočinout.

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Co se to tu hadate... pada to silene, fakt je ze noc a dnesek jsem uz jel dlouhodobky, takze HOTOVO a to je jeste mraky casu... ted dumam zda mam dat zvirata nebo naopak pestovat dokud je cas, protoze akorat usetreny z akce se da vyuzit na doplnovani zasob :)

Vypadavat ma 100 klobouku/den, v tuto chvili ma byt 236 ([2.ukol]+36 ) nebo chybet 364, mam 644 (chybi 0 ), mam 107% hotovo.
    Stav ptacku : idealne 3333 kusu (1417/den, [2.ukol]+833 kusu ), mam 9674 z 8500 (113% ).
    Zatim uplynulo 39% casu, zbyva 87 hodin.

5. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak to je prvně, kdy mám napěstováno a čekám na vypadávátka....farmu jsem dala do původního stavu, nebourala jsem divošku ani Baha, ani stromy, tak to bylo rychlé a teď budu jen čekat :) Docela koukám, jak mi zdejší rady pomohly k rychlému napěstování kytek, dříve jsem vypěstovala tak 3000 a byl konec akce xD tímto všem rádcům děkuji, že se nezištně podělili o strategie :inlove:
    Dobrou noc, ať vás blechy štípou celo noc....;)

6. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

akce hotová, pohodovka - už se nemůžu dočkat další akce;) - mám ráda, když se něco děje, i když je čas doplnit stodolu

nemůžu pochopit jak se zde někteří hráči rozčilují, vždyť já hraju hru pro pobavení a relaxuju u toho - ještě abych se u hry, rozčilovala, to by mě to nebavilo.

7. lacrima

lacrima Titán fóra

Zdravím, zaseto zelí ( zítra si ho dám s knedlíkem a vepřovým ) a snad i vypadne 63 klobouků , na které čekám .
    Jeden klobouk si pak po ukončení akce, narazím na hlavu a skočím si obkouknout co je nového ve městě .
    Tedy na trhu a třeba si koupím skvělý dort - Ovocný klobouk .

Takže plán mám docela dobrý , snad i vše vyjde a teď se jdu na to
    Přeji dobrou noc

8. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dobré ráno všem, všichni určitě ještě spíte, ale já už musím do práce. Akci jsem dokončila, vše splněno. Tak honem do práce, ať je také hotovo ;). Všem držím palečky mějte krásný den.

9. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Zdravím hezké ráno,........ hotovo ;).......... super pohodová relaxace........ líbil se mi 4 úkol dávat produkty v protihodnotě..... příjemná změna.Odměny se vždycky hodí.Těším se už na příští akci............Myslím že i pro hráče nízkých lvl je úkol dobře zvladatelný.Děkuji svým sousedům za posílání ovocných klobouků a všem farmářům přeji hodně stěstí k dokončení celé akce. Eva :) F89 BAHA170

10. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Tak akce pokracuje podle planu ;) rostliny napestovane a vypadavátek mam 404 ... takže pohoda klidek ;) a to jsem to opravdu flakal a nesklizel jsem včas

vypadavatka padají přiměření jejich potřebě jsou rovnomerne rozložené do celého trvání akce ....

pokud si tu někdo ztežuje, že mu to nenapada za dva dny je to hold uplakánek a ten si hold bude ztěžovat i a na to, že ma dodat 10 vypadavatek a v pulce akce jich ma 8

Naposledy upraveno: 26/2/15
  11. silvia4444

silvia4444 Pisálek fóra

ja som sa dnes presvecila že tie klobuky sa nepripisuju spravne....potrebovala som dokoncit jednu ulohu...potrebovala som 4 klobuky....vypadlo mi 7 klobukov ale pripisali sa mi len tie 4 co som akurat potrebovala....nuz co aj takato je hra...

12. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

tak dekorky už trůní na ostrově, dohrabala jsem se do 95. lv takže za mě spokojenost ;)

13. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Akce je také již hotová.
    Přeji všem krásný den a ať se Vám daří.

Naposledy upraveno: 26/2/15
  14. Simík21

Simík21 Znalec fóra

rajdy: Mám 3455. Ideální stav 3919. Plním na 88,2% Hotovo 40,6%
    klobrc: Mám 393. Ideální stav 277. Plním na 141,9% Hotovo 65,5%

po ranní sklizni je to už skoro ok... vypadá to že akci i přes mé velké "flákání" dodělám celou ;) synátora už snad zítra pustí z nemocnice, tak pak zase budu v klidu farmařit xD

15. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak aj ja sa pridavam k tym co uz maju fajront vecer mi chybalo uz len 35 vypadavatiek a z cukrovej repy mi uz zvysok napadal dnes rano takze spokojnost a mozem pestovat do stodoly. co este hraju drzim palce a co uz skoncili gratulka :)

16. greysy77

greysy77 Rádoby autor

super pohodová akce hlavně pro nižší levl,od rána mám hotovo a teď už budu držet jen ostatním palečky :))

17. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Také hotovo a ještě klobouky zbyly. Držím všem palce, ať vám to brzy vyskáče 8)

18. Jasmina

Jasmina Pisálek fóra

Ja už čakám iba na 40klobúkov a hotovka...akcia bezproblémová...aspoň pre mňa...žiaden zhon..prajem ostatným úspešné ukončenie tiež...

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Tak po rannom zbere cibuľky a ostatného mám hotovo a vypadávatiek už aj navyše xDxD.Tým ktorí finišujú prajem úspešné ukončenie.

20. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

také hlásím hotovo

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.