Tropický karneval! (23.2. - 1.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. 14087

14087 Dozorce fóra

• Urážka
    Tak vy si zkontrolujte zrak...všichni tu píší že jim málo vypadávají...já mám strategii v pořádku...a přála bych si aby jste se do mě nenaváželo... nejste tu na to oprávněno.

micka63 tohle ocenil(a).
  2. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

-wiolan-: Vidíš, a to je přesně to, proč už sem většina zkušených a dlouhohrajících hráčů nepíše, neradí a je jim to už slušně řečeno jedno. Protože pokud někomu poradí, tak se dočkají jen osočení. Ti co jim to nepadá samozřejmě vše dělají správně, jsou bezchybní a rozhodně nepotřebují poradit. Ano, všichni co zde píší tak jim to nepadá. Jestli to není náhodou tím, že ti co jim to padá (většina) zde raději nepíší, protože kdyby zde třeba dnes ráno napsali že mají hotovo, tak budou machrovat, cpou do toho reál peníze, jsou nasazeni od RT a další "chytré" slova. A navíc tím berou chuť do hry těm co to ještě nemají. Časem pochopíš že je to marný někomu radit pořád dokola... kdo o radu stojí, tak si ji aktivně najde.... je toho tu napsáno dost a ti ostatní zde budou neustále psát už druhý den akce, že to nepadá i kdyby měli dodat 10 klobouků. Fajn hru ,-)
    Abych nebyl mimo téma, tak akce kompletně hotova dnes ráno, dekorky na ostrově.

3. Hrnkajda

Hrnkajda Vážený autor

Krásný večer všem.
    Tak ze špenátku napadalo moc pěkně. Za hodinku ho sklidím znova, no a pak si dám cibulku a lískáče, neb budu potřebovat vyrobit nějakou MJS. Padá to v úplně normálním gardu, tak jako vždycky. Z krátkodobé akční nic moc, ale z dlouhodobějších rostlin nádhera.
    Za mne naprostá spokojenost. Času dost. Takže to určitě naskáče bez problému.
    Pěkný večer, krásné sny a já jdu léčit chorobu, mám rýmu, kašel a bolí mne celá Kájinka.

4. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Tak mám hotovo jupí;)

Farmerama 95+ *** Bahamarama 224+
    farmařím od 5.10.2010

5. Ivísek76

Ivísek76 Zelenáč fóra

Asi tak nějak .... jsem lvl 92 a řešit 89 hodin do konce akce, že mám málo vypadávátek mi přijde předčasný a zbytečný .... oni určitě ještě napadají, tak jako poslední dobou vždy a všem :)

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak 5700 kytiček ve stodole, klobouků 468. Dobrý. Pěstim jen na půlce Baha, skoro celé hlavní a cca 2/3 divošky. Někdo tu psal, že je akce až primitivní o_O. Dovolila bych si oponovat trošičku - jak pro koho (je primitivní). Ta doba růstu je třebas pro mě zrovna na houbelec. Než se dokodrcám domů, stihnu jednu otočku na pidimidi a pak šup zpátky na poho, bo v noci teda vstávat nebudu ( no chtěla bych to dělat bez kombajnu teda:D). Ještě že tý akční chtějí tak málo:). Mám radši osmihodinovky a nebo dvě plodiny a hezky si to střídat dle potřeby.

7. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Jupí :) tak mám dopěstovanou akční kytku, ještě potřebuju, aby mi dopadaly ovocné klobouky (chybí mi 177 ks) a samozřejmě potřebuju dochovat 20 pávů, kteří mi chybí do posledního úkolu.

Tak se držte, kdo ještě nedokončil! Ať nám to padá ;)

8. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Mám napěstováno i vše ostatní do úkolu nachystáno, taky ještě chybí kloboučky, ale není třeba fňukat, ještě je čas, však ony na dlouhodobkách a výrobnách doskáčou :) Akce se mi líbí, a všem přeju nejen úspěšné dokončení, ale hlavně prima hru, protože je to HRA - tak si hrajme :)

9. micka63

micka63 Rádoby autor

Také mám hotovo z cibulky a špaldy vypadl zbytek potřebných padátek,ještě něco z nich zbylo ve stodole.Držím palečky všem kdo čekají na padátka,aby jim vyskákaly a akci dokončili:music:;)

10. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Čekám na 60 kloboučků do posledního úkolu, dá se říci, že už jsem za vodou.
    Asi jsem dlouho nehledala produkty - pírka a bikiny, proč jsem je jenom nenašla mezi produkty, ale nakonec v chlívečku ostatní. Teď nevím jestli to tam je už dlouho nebo jenom chybka se vloudila díky karnevalu???
    Stejně mně to vrtá hlavou. Ví někdo proč to tak je??
    Všem přeji pěkný večer, ať se Vám daří v akci a hlavně v reálu.

11. Blonda141

Blonda141 Aktivní autor

• Nepíš prosím viac príspevkov pod sebou, ak cheš niečo dopísať, použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem.
    Tak já jsem doposud pěstovala na políčkách 1*1 a to na hlavní louce plný program a na mýtině a baha tak asi menší půlka. Na divošce jsem měla doposud jen samé chlívečky. A momentálně mám 5399 kytiček a 332 kloboučků, což si myslím, že je slušné. Dneska pomalu poruším chlívečky, a budu zároveň pěstovat i něco do stodoly (a to i přes den, nejen na noc) abych využila marmeládku. Všem rychlíkům gratuluji a těm ostatním přeji ještě hezkou zábavu u pěstování.

-Jara05- je to jen kvůli karnevalu, vrať se na začátek, tam to najdeš. :)

12. mousicka

mousicka Guest

Ahoj -Jara05-,

tieto produkty ktoré sa vkladajú do úlohy sú dočasne (počas trvania karnevalu) pod položkou ostatné-viac info tu.
    Prajem peknú hru

Blonda141, ďakujem. Pre istotu som doplnila aj s odkazom.

13. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj :)

mě chybí 105 kloboučníků ale co 10 min mi po jednom hupsá z obilí :D :D dojíždím kombajn z odměn a další dva pošetřím na víkend ;)takže já uzavřu akci až v sobotu ;) ale pouze ze strategického pohledu :D

Dobrou

14. jaji

jaji Vévoda fóra

od teď už jedu jen na stromy, na divoké louce mám plodiny, abych využila MJS. Dávám co potřebuji, nedělám zásobu do stodoly, ale do úkolů :) chybí mi už jen 179 - do konce akce je moooooře času. Uvidíte, že po skončení akce budeme mít padátka ještě navíc :)

15. ondra_k

ondra_k Osvícený autor

Paneboze, proc tu všichni brečíte, že mate malo vypadávatek, casu je skoro 4 dny ... méně nez pulka casu uplynula, a mam "jenom" 325 vypadávatek. v nedeli rano jich mam s prehledem minalne o 100 - 200.

kytky mam na cca 25% plochy a mam jich "jenom" skoro 7000 ... takze 2-3 sklizne a je to hotovo ...

na zbytku plochy mam stormy a staje a v teto oddychové akce to nemá cenu menit

Proboha 14087 a další uplakánkci přestante tu uz brečet nad nesmyslama... akci flakam.... mam prostoje a stiham v pohode..... dneska mi například akcni kytky cekaly na sklizen cca 10 hodin... a stalo se něco ? nestalo...

Takže prosím prestante, brečet, prestante nadavat a zamyslete se nad sebou ...

diky za pozornost

16. Monča***

Monča*** Komisař fóra

Hezký večer. Tak květinky napěstovány,chybí ještě 154 vyskakovátek-jako vždy musím čekat.Ale na pohodu,žádný kvalt.Všechny louky uvedeny do původního stavu,bahamku jsem ani neměnila.Tak pokud to zítra z chlívků a stromků napadá,bude hotovo.Nejpozději tedy v pátek.
    Akcička se dá v poho zvládnout,odměny taky fajn.
    Nojo,ale co budu dělat o víkendu? :D Možná můj poslední,kdy mám trošku volno,a pak robota,ale ne na farmě.

Naposledy upraveno: 25/2/15
  17. -Jara05-

-Jara05- Hvězda fóra

Moc děkuji za informaci, jsem to ale trubka, která nečte řádně info.
    Díky Blonda141, díky mousicka. Přeji pěkný večer.

18. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Už jen 56 klobouků a bude to :p. Kdybych na začátku měl lepší přípravu, tak už je možná teď hotovo, ale zítra ráno by to mělo napadat a potom to tam všechno naházet :). Dekorace budou super, půjdou na ostrov pokladů, protože dávají docela dost BBZ ;).

květ rajských ptáků: 8867 / 8500 ( chybí 0 )
    ovocný klobouk: 544 / 600 ( chybí 56 )

Naposledy upraveno: 27/2/15
  19. 14087

14087 Dozorce fóra

ondra_k

Od toho to tady je aby někdo plakal a někdo se vytahoval.Jinak by to tady zablokovali kdyby to někomu vadilo.Máme hrozně rádi chytráky jako jsi ty a tobě podobné :DxD:p a raději mám soutěže dřív hotové abych nemusela celé dny dřepět doma u pc. Prý to není zdravé :D:D:D dobrou noc chytráci:p:p:p

Hrnkajda a -Jara05- tohle ocenili.
  20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.

Tuto akci jsem měla docela dost pestrou. Tedy ještě mám, chybí mi cca 130 vypadávátek, ale to je, myslím, v klídku, protože je času dost.
    Měla jsem jak poho pole, tak i malá políčka. Marmošky snězeny, tak napěstováno by bylo, nyní očekávám s otevřenou náručí klobouky. A že náruč velikááánskou mám :pxD.

Jsem ráda, že je nyní tato "jednodušší" akce. I nižší levely či pracující nebo kdo se tak často k PC nedostane, si mohou akci užít a plnit. ;).

Mějte se a přeji pěkný večer.

Madulka_cz

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.