Tropický karneval! (23.2. - 1.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. micka63

micka63 Rádoby autor

Tak vidím,že už někteří akci dodělali,mám tentokrát trošičku smůlu na hopsátka,nějak se jim nechce hopsat:Dasi tím počasím,ale chybí jen 52 tak snad se jim konečně zachce a ten zbytek vyhopsá:Da gratulka těm,co májí hotovo;)

2. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

Tak to mě tentokrát chybí ještě 174 hopsátek-nějak mi to tentokrát nepadá. Jindy mám spoustu navíc-tentokrát mám už navíc plodiny. Nu což, ještě je čas-tak šup do práce, ať to padá :))

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

14087
    Nemáte pravdu. Vypadávátek padá víc než dost. Adekvátně délce pěstování akční plodiny a rozhodně tolik, že akci stačí dokončit i začátečník, který ještě třeba nemá tolik dlouhodobých plodin. Pokud je od RT akce rozvržena na sedm dní, proč ji proboha chcete mít splněnou za dva dny? Tohle nepochopím.
    A pokud máte vypadávátek málo, asi máte špatnou strategii hry. Pročtěte si komentáře, všichni tu píšou, že akci v pohodě stihnou.
    Možná si zkontrolujte doplňky (Poháry), jestli je využíváte smysluplně.

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak květinky 4640 a klobouky 426. Z lískáčků to lítalo slušně, teď zas trochu popěstuju akční. Času je stále dost. Tak nezoufat, nazout holínky a hurá na to. Však ono to půjde ;)

5. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak holobci už vrkají na ploše -já jsu spokojen-zítra dorazím 5 .ukol kompletně a budu se těšit na další akci xDi když ted koukám že mě chybí 400000 na postup do 89 levlu což bude asi v pátek tak přes výkend budu točit begoniexD

6. dabellicek

dabellicek Zelenáč fóra

Ahoj obdivuju všechny komu vypadne přes 80 a víc klobouků, já nejvíc zatím kolem 30. Stojím na vypadávátkách.

7. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

ahoj farmari, ja dneska dorazim akcni kviti a budu cekat na vypadavatka :) Ale tak nejak behem normalniho chodu farmy, takze to bude pribyvat pomalu, jelikoz chci vyuzit pomocniky a pestuju olovenec a oranzove tulipanky. delsi jen na noc a vzhledem k delce meho spanku max. ruze, u delsi bych mela zbytecne prostoje :) mam splnen 1 ukol, u 2 jen stribrny (pomocniky budu aktivovat jedny zitra a jedny pozitri), pak 3 a 4, u 5 cekam na vypadavatka. akce je v pohode, uzivam si ji, takova pohodova a ti pomocnici v odmenach jsou pro me strasne fajn, akcni jsem napestovala bez nich, tak je vyuziju aspon na doplneni stodoly, neb jedu cca poslednich 14 dni pidi pole s MJS, aby konecne ve stodole neco pribylo a klikat to rucne je blazinec :) Ikdyz 3x-4x za den se to da prezit :)

Tak farmareni zdar, bojujte a at se dari, hlavne novackum preju, aby uspesne splnili ;)

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

evainfo
    Už není kulatý ten rošťák ani u nás...zamračeno, ošklivo, vítr, a bude zase padat sníh , fujky.

Jinak k akci - další dva úkoly hotové , úplně s čistým svědomím si nechám 5/5 na večer :D.

9. mikayyy

mikayyy Pisálek fóra

kde najdu ten recept na zelené matéto?

10. PARAŠUT

PARAŠUT Pisálek fóra

Náročnosť akcie veľmi jednoduchá, až primitívna. Napriek tomu som ju plnil. V podstate iba čakám na vypadávatká, chýba mi nejakých 140 ks. Na druhej strane začiatočníci môžu získať pre ich úroveň celkom zaujímavé komodity. Peknú hru prajem ...

11. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj tak akci plním jako vždy,jsem tak zvyklá,dělám poslední úkol a stojím na vypadávátkách,ale do konce to snad dám,pohoda:).....tak hlásím hotovo,jsem moc spokojená,večer to dopadalo a všem co ještě makají,přeju hodně úspěchů....

Naposledy upraveno: 26/2/15
  12. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj mikayyy, recept na zelené matéto získaš po splnení úlohy v družstve "Dokonalý čaj". Recept je však dostupný až v 5. stupni Spa- manažéra, ak by si tento stupeň ešte nemal, tak tam na teba počká.
    Nabudúce poprosím podobné otázky smeruj do sekcii Všeobecné dotazy alebo Nováčci, ďakujem.
    Peknú hru prajem

Julinka11, Hrnkajda a lacrima tohle ocenili.
  13. Vefro_CZ

Vefro_CZ Perspektivní autor

Ahoj, tak akční dopěstovány, ale vypadávátka opět bída. Takže nasadíme dlouhodobky a snad to začne padat ;)

Pěknou hru

14. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akce je hodně pohodová,momentálně čekám na posledních 40 klobouků.:) Druhá dekorace je myslím hodně nadstandartní! Komu se odměny moc nepozdávájí,tak by se mněl vrátit krapet do minulosti,co nám dávali za odměny. Třeba Velikonoční zajíček (90 BZ za 12 hod), dále třeba Zlatý déšť (20KR a 20BZ za 20 hod) a jsou tam i mnohem horší! Některé byly jen pro okrasu (bez BZ).45 kusů superkrmiva také není k zahození.Ve mlýně bych ho mlel pěkně dlouho.

15. blondmary

blondmary Magnát fóra

a ja túto akciu urobím s radosťou. Nakoľko som v 53 leveli, teším sa nielen na holuby a svetlušky, ale veľmi mi pomôžu body posunúť sa vyššie, ale aj SK a SH. Prajem všetkým radosť z hry.

16. toibf

toibf Rádoby autor

Akci si splním, ráda uvítám něco pohodového a klidnějšího tempa, vzrušení v realném životě mám ažaž, takže se mi to teď šikne. Jinak do 4 úkolu splněno vše, ted čekám jen na vypadávátka. Ostatním přeji příjemné farmaření.

17. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahoj všichni, tak mám všechno napěstováno, ale zase nedostatek vypadávátek. Jsem zvědavá, jestli stihnu, poslední dobu mám s vypadávátky veeeeeeeeeeeeeeeelký problém. Všem, kteří stíhají přeji hodně úspěchů. Jára268

18. Viky007

Viky007 Baron fóra

Tak dodělávám 5. úkol, vše v pohodě až na vypadávátka, těm se nechce, už jsem upravila pole na1x1, ale žádná sláva, ale co, 1.3. je za pár dnů, času dost

19. axamík

axamík Perspektivní autor

Tak čekám ještě na 100 vyskakovátek , ale času dost a dost tak dávám dlouhodobky.
    Hezkou hru všem.

20. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

taky čekám na vypadávatka, poslední dobou mě zlobí a málo padají, ale do konce akce je ještě pár dní zbývá, tak snad výrobny a stromy něco dají ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.