Tropický karneval! (23.2. - 1.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 20/2/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Na divošce mám asi třicet lišek na 1*1 a hopsátek vypadlo 26 :)

mirae, Briann. a pajaable tohle ocenili.
  2. Rendaakuba

Rendaakuba Rádoby autor

už chybí je 114 kloboučků a bude hotovo super akcička

3. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Já nechápu ten povyk okolo vypadávátek. Od začátku akce uběhlo 29,6 % času. To je necelá třetina.
    Nevím jakou kdo má strategii, ale akční plodiny mám napěstované už od včerejška a to jsem farmu nechala v původním stavu, takže pěstuju na třech plochách. Jen jsem změnila pole 2×2 na 1×1. Teď si seju dlouhodobky do úkolů v družstvu. Na dlouhodobkách pak klobouky padají jinak. Tak zanechte paniky a přemýšlejte hlavou. Podstatou akce je ji dokončit do vyměřeného času, nikde ovšem není napsáno, že ji musíte mít hotovou druhý den. U této akce se rozčilujete zbytečně a kazíte si radost ze hry. Času je dost.

Přesto by mě ale zajímala jedna věc. Protože Poháry už mám na stromě a ŽL aktivovanou 28/30, pohlídala jsem si včera trochu čísla. Pro srovnání: Na hlavní louce jsem měla 186 polí 1×1. Na divoké louce stejný počet stejných polí. A klobouky padaly takto:
    1. sklízení: HL 3 - DL 11
    2. sklízení: HL 2 - DL 14
    3. sklízení: HL 4 - DL 12
    4. sklízení: HL 3 - DL 17

Celkový počet klobouků z celé sklizně se až tak moc neliší, ale rozdíl v počtu mezi hlavní a divokou loukou je značný. Stromy jsem sklízela zvlášť, takže ty na to vliv nemají. Pokaždé toho vypadne víc z divoké louky a to přestože je na ní naprosto stejný počet polí. Než jsem umístila Poháry na strom, tahala jsem je sem a tam a počet vypadávátek byl všude přibližně stejný nebo s minimálními rozdíly. Pro zajímavost, na Baharamě jsem měla 134 polí 1×1 a sklízela jsem pokaždé 5-7 vypadávátek. Méně polí než na DL a klobouků víc.
    Zajímalo by mě, jestli má někdo stejnou zkušenost.

4. dominemka

dominemka Zelenáč fóra

akce se mi líbí a jdu na to :music:je fajn, že je to lehce splnitelná akcička a tak by to mělo být... po náročné lehká ať má šanci
    každý ;) za mě palec nahoru...

5. Sérešnica

Sérešnica Pisálek fóra

ok, díky, ono asi taky snad pomůže, až napěstuju ten akční květ a změním si pole na 4x4 a budu pěstovat dlouhodobky, protože z akčních 1x1 toho moc nepadá

Hrnkajda tohle ocenil(a).
  6. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

-wiolan-
    Ahoj, to neřeš, náhodné číslo je prevít a těžko ovlivnitelné. Srovnání s jinými hráči nepomůže, každý má jiné podmínky (složení farmy, stromy, atd.)
    Napěstováno ještě nemám a kloboučků je tak přiměřeně k uplynutí doby akce :)

7. Bagíra77

Bagíra77 Vážený autor

Zdravím,do akce jsem se také zapojil, v klidu pěstuji na hlavní louce a Bahamce,akční rostlina 8630,vypadávátek celkem 370kusů,teď nasadím dlouhodobky ať mi to pěkně napadá a dokončím celou akci.přeji příjemnou hru všem.:)

8. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

Ahojky, akcička byla na pohodu, ráno dokončeno :music:, ušetřeno SH to mě těší, akční jsem jela jen s vodou ani hnůj jsem nedávala, vždyť času je dost . Ať se všem daří a věřím , že tuto akci dají všichni , kteří ji začali :inlove:

9. mousicka

mousicka Guest

Ahojte,

Sérešnica- asi si mala na mysli pole 2x2 :music: 4x4 totiž nemáme v hre.

Blahoželám všetkým ktorí ukončili, ostatným držím palce a hlavne tie nižšie levely, nech sa im podarí ukončiť úspešne :)

10. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Napěstováno - dojedu MJ a půjdou ven stáje - tak se mi farmička líbí nejvíc- když je můj zvěřinec venku
    chybí 62 kloboučků to neřeším až budou tak dodám a hned půjde dekorace Sloní konfety na Baha na výměnu za něco co dává méně BBZtek páč se to vyplatí - Kritik kostýmů se již na Baha v parku sluní - a pokud někdo říká že se akce nevyplatí tak pro mě v 97 lvl určo ano
    kombajn, SK, supr dekorky a bz se mi prostě stále hodí a stáje no a co že je mám pošlu při O-D snad udělají někomu radost
    P.S. jo a s těma Světluškami ....jen aby jsme se ještě všichni nedivili a nevytáhli je na plochu - však víte čert nikdy nespí a RT manýry také ne:p

11. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky ,tak klobouky nepočítám, protože nosím čepici, a když nejsou hvězdičky na farmě, stačí se podívat večer na oblohu, tam jich bývá dost, jinak v této akci jedu po SH a SK, chlívky mám oba několikrát, proto se nikam neženu, přeji všem hodně radosti z úspěšného farmaření

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

No akce splněna a hotová teď jen nahamounit něco do stodoly:D

13. Simissek

Simissek Pilný autor

Tak ptačí kvítí dopěstováno (na necelých třech plochách), teď jen počkat až dopadají klobouky, chybí mi asi 230 :music:. To dopadá, nemám strach :p. Akcička na pohodu. Teď využít aktivovanou MJS a dopěstovat něco do stodoly.
    Přeji všem, ať se daří a ať to padá ;)

14. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

akce je pohodová... tak pohodová, že jsem si řekla, že pojedu bez bourání ploch a v klidu...
    takže mám 2500 akčních a říkám si, jestli nejsem až moc v klidu a jestli trochu nepřidat :) na druhou stranu - nejsou hvězdičky, tak kam se hnát...

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Tak ako obvykle idem od poslednej úlohy po prvú kvôli dekorkám.Napestované bolo už včera tak na noc som to zmenil namiesto cibuľky som zasadil lieskovce a na Baha kávu.Teraz mi chýba 119 klobúkov.Budem si teraz sadiť hríbiky a dnes večer na noc zasadím cibuľku.Tie klobúky do konca akcie napadajú možno aj skôr a ešte mi ich pár ostane.

16. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Přeji krásný středeční den. Sluníčko si tady u nás s námi hraje na schovku, jednou mrkne, pak se škubne a zase zaleze , kulaťounek jeden...ale jinak je celkem solidní počasí , hlavně , že neprší a nepadá sníh.
    Hotové další 3 úkoly , zbývá toho jen málo, jsem v klídečku jako nikdy..
    losiksobik
    Tak , já mám zvířenu a stromy všude, přece nevyhodím vlky , kivi a kotlárny atd. Sranda je, že pěstuji na hlavní jen na 133 minipolíčkách a na Baha dokonce jen 76 políčkách. Dávám jen vodu a jak jsem psala , je to v poho i nohy za krk bych si dala ( vlastně teď už ne, možná před 15 lety) :D. Takže se rozhodně nemusíš honit a klidně to poflakuj jako já xD, musíme přece nabrat sílu na další akci, kdož ví, co nás čeká . Eva

17. -wiolan-

-wiolan- Vévoda fóra

Přesně tak, není kam spěchat. Akční plodinu jsem v pohodě napěstovala jen za pomoci vody. Hnojivo, ani SH jsem nepoužila. Na čtyřhodinovou plodinu se to nevyplatí a času je opravdu dost.;)

18. 14087

14087 Dozorce fóra

Na začátku lidi nadávají jak je soutěž o ničem...mě se líbí a nevadí že nejsou *** ale vadí že vypadává málo vypadávátek (ovocných klobouků) je to nepoměr k pěstování soutěžní rostliny (květ rajských ptáků) ...mělo by se to změnit jinak je soutěž zbytečně zdlouhavá a to pak nikoho nebaví. Jinak hezkou hru všem.:music:;)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pajaable: u Vás sluníčko alespoň mrkne [​IMG] ale tady prší a prší všichni posmrkují .....no nostalgie .... jaro ještě hooodně daleko :eek: ... jinak rajské květinky nachystané, ale chybí asi 200 ovocných kloboučků ..... zřejmě nepomáhá ovoce " z dovozu" .. nemá tolik vitamínků ... a naši zahrádkáři to nestíhají xD

20. Mersi7

Mersi7 Stálice fóra

Krásný den všem...akce pěkná a pohodová,ale stejně jsem bourala,protože od tet budu dopěstovávat plodiny které potřebuji ty budu pěstovat do konce akce a pak půjdou na řadu zvířátka...akční plodinu mám vypěstovanou a klobouků ještě chybí 123,ale na noc dám dlouhodobku a tak to za zítra určitě dopadá....také mi chyběli v akci hvězdičky...světe div se,ale ještě jich pár potřebuju a o začátečníkách ani nemluvím:music:[​IMG] [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.