Traktorová přehlídka (9.5. - 15.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Tak traktorová přehlídka hotova, první traktor na výlety, druhej na tahy do hospody a ten třetí..., ten mi silně připomíná "květinové děti" koncem šedesátých let... :music:...
    Házím dekorky do stonku a všem přeji dobrou noc a krásné sny.

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Tak já nevím, mně asi někdo přes noc součástky někam zakopává, nějak nepřibývají. Tolik volantů, klíčů a pneu, to by muselo být víc traktorů ne jen tři ,-)))))
    Se hrabu, ale nedohrabu.

3. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Traktory opraveny a mohou vyjet!
    Jen jsem poněkud zredukoval počet krmiva pro jednotlivá tropická zvířata směrem k nule...
    Až na závěr jsem si uvědomil, že jsem mohl přebytky volantů a traktorových klíčů směnit za pneumatiky. Teď prostě opustím zvěř a budu plnit již tak přeplněnou stodolu polními Baha plodinami. Ony se jistě zase jinde hodí...
    Tak ať se všichni stanou úspěšnými opraváři!

Pozn: 1)
    Na včasném dokončení se podepsalo šlechtění, nakolik zásoby některých šlechtěnců potřebných do dodávek bylo nutno doplnit. Padátka byla tak trochu "vedlejší produkt". Mít šlechtěnce v zásobě, asi by šlo splnit vše i bez šlechtění.
    2) Jinak v případě, že nemáte krmivo, můžete třeba na takové hrochy (20:00) dát 1 SK a jednak urychlit růst, a taky získat i 3 různá padátka z chlévu (u šlechtění za 2 SK dostanete jeden náhodný druh padátka - ovšem pochopitelně šlechtěnce navíc...).

Naposledy upraveno: 12/5/19
  4. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

Konečná. Jenom jsem se někde zapomněl s domem na stromě. Upgrade si můžu strčit tak leda za klobouk. Dají se nějak z dekorek vyhodit, aby mi pořád nepřipomínaly alcíka?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Fantasiro - nejdou vyhodit z inventáře. Ale můžeš si koupit ve farmářském obchodě v sezónním zboží základ dekorky Dům na stromě a upgrady na něj nasázet (tedy pokud jsem tě dobře pochopila, že nemáš základ pod upgrade).

6. zmel

zmel Pilný autor

Konečne aj u mňa hotovo. Pôvodne som sa na akciu chcela vybodnúť, ale nakoniec som sa do nej pustila a doknčila 8)
    Prajem všetkým farmárom krásnu nedeľu!

maribeja, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  7. Fantasiro

Fantasiro Obyvatel fóra

• Nevkládej více příspěvků bezprostředně za sebou (multipost). Pokud chceš něco dopsat, použij tlačítko "upravit"
    Pitrýsek47: Nasaď v Baha tak 80 koalých chovů a jenom krm, ošetřuj a vyskladňuj. Budeš asi muset pustit chlup i za krmení, ale každá sranda něco stojí.

*** odstraněn odkaz na nepovolené stránky -viz pravidla fóra
    Uveřejnění externích informací, povolené odkazy

Skali: Dík, strom už se tetelí v parku. Myslel jsem, že když akce skončila, už mám utrum.

*** sloučeny dva příspěvky. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 12/5/19
    radyn.m a Honzulka05 tohle ocenili.
  8. Mkuře

Mkuře Vážený autor

hotovo uf a volná neděle xD:inlove:

9. Skali

Fantasiro - nemáš zač.
    Nevkládej, prosím, do svých příspěvků odkazy, které vedou kamkoli jinam, než je povoleno v pravidlech fóra. Jednak musím takový odkaz odstranit a pak také je za to dost trestných bodů, což zapříčiní to, že nebudeš mít zase přístup na fórum. Pro dnešek to ber jako varování, příště už body použiju. Díky za pochopení

maribeja a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

11. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Zajimavy, vubec jsem do toho nesel, pak vidim ze to slusne pada z chlivku, tak jsem zaplnil baha chlivkama a ejhle, vcerejsich par slechteni + jeden radek ze stareho ukolu na velbloudy a dnes je hotovo... divny, tu druhou akci chci delat a nejak se tahne :)

12. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Hotovo, nebylo potřeba ani jedno šlechtění, jen plná Baha chlívků. A to je ještě 70 hod do konce.

13. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Ahoj, jaký starý úkol na velbloudy? ;) Mám značné mezery "ve vzdělání" :D
    edit: Jj, ta druhá akce se táhne jako med, ale splnit jde, zdá se též v poho. Jak jsem u traktorů mrhal, tak u karetních kytek jsem vysloveně škrt :D

14. babina51

babina51 Veterán fóra

Mám dotaz-chci vyměnit pneumatiky za klíče-vymění mně to podle tabulky 1:1?Takže když dám 100 pneu dostanu 100 klíčů?

15. raddre

raddre Baron fóra

16. _rybář_

_rybář_ Pisálek fóra

Dobrý den kde vezmu Dám na stromě

17. Skali

_rybář_ ahoj, Dám na stromě je upgrade na dekoraci Dům na stromě. Upgrade můžeš získat v akci Výstava

Dům na stromě - základ - koupíš ve farmářském obchodě, záložka sezónní zboží.

18. smatrelka31

smatrelka31 Pilný autor

Tak konečne aj u mňa hotovo :D

maribeja, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No kdyz uz jsem slechtil tak ze skusim ty specialni parfemy, taky jsem z jine akce mel plno nizsich slechtencu velbloudu a
    Umělecká díla z písku byl ten ukol... kazda radka z nej tak rok slechteni (ne ze by to neslo rychleji) protoze jen prebytky davam do takovych ukolu...
    Traktor je komplet, Vystava uz stonkuje, dobry uspech na nedelni vecer :)

20. papulice

papulice Veterán fóra

ahoj hezký den,tak stonek je v nebi a opravdu pomohlo dát na baha všude chlévy,jinak by to asi nenapadalo,dobrá rada,děkuji...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.