Traktorová přehlídka (9.5. - 15.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 8/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. farmář-Šimon

farmář-Šimon Aktivní autor

Tak tady čtu o šlechtění a říkám si proč nezkusit taky (padátek mám dost). S tím že dám od každého zvířete jeden chlívek těch co mám nejvyšší možná (většinou tak 3.-4.) a hodím si tam 4 z 5 potřebných bláznivých slípek :(

2. maribeja

maribeja Analytik fóra

Ahoj tak traktorová akce hotová od včera od večera ,padalo to z chlívků dobře ,měla jsem tedy na celé bahamce mimo okolních stromů chlívky a výrobny,šlechtění jsem použila jednou celý šlechticí domek čili 132 šlechtění a to pro to že mi chyběli bláznivé slípky a falešní králíci,takže jsem použila 264 SK a z toho se mi 90 SK vrátilo ,akce byla velmi dobrá a rychlá ,a nebylo potřeba moc SK ,takových akcí by mělo být více ,odměny taky dobré,za tuto akci dávám prst nahoru.

3. scorpius50

scorpius50 Pilný autor

Skali - tak to jsem se pořádně upsala :) ... děkuji všem za přepočet a díky vám, farmářkové moji - jdu do toho!! Už to tam sázím a melu a melu ♥

4. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Akce se mi také moc líbí!Včera jsem asi 50-60x došlechtila pár potřebnejch mutantů,ráno jsem na to byla takhle:[​IMG] .Takže opravdu pohodová akce :inlove:
    Oceňuju možnou výměnu jednotlivých padátek - fakt dobrej nápad,kterej jsem už využila.
    Na Baha mám chlívky a výrobny,takže pohoda.

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezké poledne u přehlídky vylepšených traktůrků ;) volanty a klíče hotové a se mě to měnění s Gerrym moc zalíbilo. Jsem dala všechno za volanty a je hotový stonek :D teď vyměnila vše za klíče a taky hotovo :p no poslední traktůrek nemá jedinou pneumatiku ... si musí počkat, ale jsem ráno na baha vyhodila z lišty podivuhodné chlívečky, se zase nějak nasbíraly, mají krátkou dobu zrání a ze 13-ti bylo 8 až 11 kusů z různých padátek :).

Taky jsem si zašlechtila asi za 250 SK a zvířátka se docela činila a už dlouho se tak nedařilo za tu trošku SK :p

6. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No vidim ze to jde, tak jsem si prekontroloval zasoby, par slechteni jen pro sem tam kus chybejici, ale zjevne musim nandat chlivky...
    Chapu to dobre, ze vlastne je jen jedno padatko, protoze je uplne jedno co vypadne, kdyz se da vymenit 1:1?
    Uvidime kam az dojdu... zalezi jak chlivky zapracuji...

7. elen45

elen45 Magnát fóra

u všech traktorů jsem na 11 úkolu - čekám na dopadání všech součástek (asi 80 ks od každého) a bude hotovo

8. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gratuluji všem nadšencům, co mají hotovo a přeji úspěch čekatelům. Tady bych musela přemýšlet a to bolí...
    Takže "Nazdar" všem účinkujícím 8)

9. davidson00

davidson00 Veterán fóra

Dobré odpoledne, tak jsem také dokončila všechny úpravy traktorů, aktivovala stonek, ještě jsem jednou nakrmila plamenáky. Taky jsem šlechtila, nějací nízcí šlechtěnci chyběli, asi jsem si spletla kozy a ovce, tak jsem musela došlechťovat. Také jsem si udělala radost, stále byla ve stodole zlatá husa, tak jsem si k ní došlechtila druhou a udělala růžové kufry. Asi proto, že stále uvažuji, že si také nějaký pořídím, tašky jsem rozdala ale již jsem rozhodila sítě, tak se snad někdo chytí. Ještě jsem si udělala růžovou výrobnu na koi, tak teď budu mít klid, dokud někde nevypadne poslední šlechtěnec a začne to od znovu.

10. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Také mám hotovo. Musela jsem dát přibližně sto šlechtění, protože nějací šlechtěnci scházeli. Všechna ostatní padátka jsou z chlívků a do konce akce je ještě 92 hodin, tak by to mělo snad napadat všem.

11. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Y_n_Očko, u tohoto není třeba přemýšlet, jen trocha "prošmejdit" stodolu ;)
    Koukám, že jen já se nějak safra hodně plácl přes kapsu. Provařil jsem přes 1300 SK a pořád mi schází cca 60 ks od zbylých dvou padátek. Jednak se mi nechce riskovat že nakonec padátka nestihnou dopadat, jednak jsem našlechtil krapet do různých úkolů, a k tomu něco do stodoly pro strýčka příhodu :). Na Baha mám povětšinou vybrané různé stromy, a vůbec, ale vůbec se mi to nechce bourat a pak zas pracně vracet zpět :D. Stonek je doma, a počítám do zítřka, nebo nejpozději během zítřka by mohl dopadat aj ten zbytek. Ta směna padátek je výborný nápad, chválím RT.

12. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

hotovo, oba stonky stonkují,na pexeso používám papír a tužku a gumu stale za 41,43.na šlechtění nic moc ,ale 10 prasátko jsem koupil(chybí mi jen 10 a pár 9)

Naposledy upraveno: 11/5/19
  13. libakos

libakos Titán fóra

Prošlechtila jsem asi 400SK,,spíše jsem se snažila o nemožné a to o nějakého vyššího šlechtěnce,ale jako obvykle jen genetika>:(Jo byl neandrtálec ale ze 4 potapěčů a k tomu 2 obyč.Prostě u mě nastavení na dvě věci:(Mám jen 400 políček,zbývá 9x mlít, tak to snad dám;)

14. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Velké nedostatky padátek,času zatím dost,tak snad to napadá http://prntscr.com/nn948c na farmě mám akční kvítí a bahamka padátek moc nedá,zkouším vše možné:sleepy:

15. coko61

coko61 Rádoby autor

zdarvím kam mám napsat na problém ve hře,ve mlýně mám namleto na akci 2 a při hledání pexesa se nenačetly ozubený mince a ztratily se kolikrát můžu hrát pexeso dík za info

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

coko61 - ahoj, nejlépe se obrátit na kolegu/kolegy do technických dotazů.
    V každém případě bych zkusila se odhlásit a znovu přihlásit (nejlépe zavřít celý prohlížeč). Pak zkontroluj znovu, zda se mince nepřičetly. Pokud budeš mít i potom nesrovnalosti, můžeš se obrátit i na herní podporu
    Jak kontaktovat herní podporu (klik)

17. coko61

coko61 Rádoby autor

celý noťák zresetovaný ,hra zpuštěna i na druhém noťaku a je to stejné

18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

coko61 - tak kontaktuj herní podporu ;)

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Y_n_O... po pravdě. Vůbec se mně do akcí už nechtělo, ale ráno jsem si to rozmyslela, všechno sklidila, vyházela sady, pole a... příchod večer byl jako při při prvním přihlášení do hry, nikde nicxD Kdo by taky četl nějaké informace o údržbě... a to mě naštvalo, žádné KFC v tom nebylo.
    A když se naštvu dělám neuvážené věci, jako promrhám SK a šlechtěnce i když původně jsem si myslela, že ten jeden volný páteční den strávím jinak:

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Gordonko, no právě... já jsem četla o údržbě i o požadavcích. Tak jsem se na to vykvajzla. Nějaké ty volanty a podobně ve stodole mám, ale nestačí. Tak by to bylo teď o tom myšlení. A zkoušelas někdy ukecat sama sebe? Já mám pokaždé víc argumentů proti než pro... Každopádně gratuluji k dokončení akce :)

GordonSargent, Honzulka05 a mituli tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.