Tombola s předměty 2017 (26.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Y_n_o-až půjde dej vědět:inlove:tak dětičky,pěknou dobrou noc.

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jasnačky, pošlu ti seznam milých :inlove:žadatelů, já mám :)

babako tohle ocenil(a).
  3. 70zinka

70zinka Perspektivní autor

Jaaaaj, vrazila som do akcie 400 florenov a zadarilo sa skvele... stajne a vyrobne skoro po 20 kusov z každej.. to bude radosti z vymienania pri akcii....

sisinka tohle ocenil(a).
  4. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

65fl a sokol, mýdelník, pomelo, něco i víckrát. Z taj sazenic zlatolist, nechybí mi tak nic.

sisinka tohle ocenil(a).
  5. máťochov

máťochov Stará škola

Zdravím farmáři. Občas i RT překvapí. Tuto akci chválím. Vzhledem k tomu co vše mě chybělo, bylo co poptávat. Humr se ale nedostavil. Jen se trochu bojím že z továren na hrábě, trezory a z bažantů je po této akci odpad. Alespoň u mě se jich nastřádalo habakuk ( piště si při OD, pssst );).

karbar tohle ocenil(a).
  6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

tak já jsem spokojená, něco málo jsem zkusila a ejhle, humr už nebude sám, bude mít kamaráda ... přibyly i hrábě a trezory ...

7. Orliček

Orliček Magnát fóra

Hezký poslední den v roce

Když jsem viděla tuhle akci tak jsem jí vůbec nepochopila, říkala jsem si jak to mám zkusit když ty věci nemám.
    Ale po vašich komentářích mi to došlo.
    Tak jsem utratila co jsem měla, humři se mě asi bojí. Ale mám tučňáka a za to jsem moc ráda.

nikdy nevím co říct co přát a tak napíšu co říkala moje babička:

Přej vždycky jenom zdraví, o to ostatní se člověk musí zasloužit sám.

Tak vám přeji hodně zdraví, a při tom snažení vám budu držet všem palce.

Klára

8. herda21

herda21 Expert fóra

Blahopřeji těm, kteří to zkusili a vyšlo. Já bohužel něco málo utratila a jak jinak, než do lišty... Přívětivý poslední večer roku, těm co slaví bujarý a plný veselí a do nového roku pevným krokem tou správnou nohou. Nechť je 2018 dobrý a laskavý.

Y_n_O tohle ocenil(a).
  9. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

jupiiií, mám floreny z poslední akce tak sem to jednou zkusila mám bažanty takže super :)
    jinak všem krásné poslední chvíle starého roku a ještě krásnější chvíle v Novém roce 2018 :)

10. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Zkusila jsem také štěstí a mám druhého bažanta a 1 pomelovník a sladký kaštanovník. Tak za mě super. ;)

Xenie6161 tohle ocenil(a).
  11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Janina0971: kaštanovník v tombole nebyl, ten jsi musela získat z tajemných sazeniček v úkolech nebo za splnění vánoční akce.

EDIT: píšu to jen pro jistotu, aby se někdo zbytečně nerozčiloval, že kaštanovník od Marigolda nezískal.

Naposledy upraveno: 1/1/18
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.