Tombola s předměty 2017 (26.12. - 31.12.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 22/12/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Neodolala jsem :p mám ode všeho něco, sokol, bažant ,hrábě, trezor, pomelo, brka, mloci a navíc několik dráčků :)) akorát floreny už nejsou :( , ale nelituju

2. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

mituli: asi hraješ něco jiného než já, protože já žádného tuleně nevidím. A navíc, když už mám něčeho moc, tak zvolím něco jiného, ne?

3. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak jsem to taky zkusim chtěl jsem dekorky získal jsem asi 10 neonových a hlavně nejlepší narozeninovou párty dává dost BZ a bedny tak jsem si to chtěl získat a mam 2 :D :) Navíc když jsme dostal pár FL z té vánoční akce :D Aspoň jsme je nějak využl :)

GordonSargent a eli2006 tohle ocenili.
  4. mituli

mituli Polobůh fóra

Xeno,sory tučnáky,doufám že si se z toho neopupínkovala:Dčerný pták jako pták.

Y_n_O, Kolomajzník a eli2006 tohle ocenili.
  5. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Ne, ne, jen jsem byla zmatená, fakt jsem si myslela, že snad běží souběžně ještě jedna tombola. Já jsem toho dost z nabídky neměla, takže jsem spokojená, že za sedmdesátpět florenů mám všechno, co mi scházelo. Ale je pravda, že jsem požadavky měnila. Přeji ti, aby se příště dařilo lépe.

Kolomajzník a mituli tohle ocenili.
  6. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Hezký den,konečně jsem se dočkala alespoň nějakých chlívků, které jsem ještě neměla, kamzíka a výrobnu hrábí, pomelo už bohužel ne, tak si na ten stromeček ještě chvíli počkám, nakonec mi ta tombola udělala trochu radost,i když mně to stálo víc florenů, než jsem čekala a skoro žádné mi nezbyly, ostatním gratuluji k jejich zisku a doufám, že to pomelo získám při akci OaD.

mituli a alena1480 tohle ocenili.
  7. law222

law222 Rádoby autor

Ahoj,chci se zeptat když získám dekorku Nejlepší narozeninová párty,jde umístnit i mimo základ Narozeninová párty.Ten totiž nemám.

8. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

law222 - je to i se základem, takže stačí dát na plochu a hotovo ;)

mituli tohle ocenil(a).
  9. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Krásné odpoledne, tak trochu závidím těm, co získali potřebné. Já to zkouším a prostě pomelo, sokola a kamzíka mi nedá a nedá. Mám plno bažantů, výrobny, které jsem měla i plno dekorací, ale jinak mám smůlu.

herda21 tohle ocenil(a).
  10. lase2

lase2 Magnát fóra

zdenkaamirek10: když se u mne přihlásíš při O&D, máš jednu skákavou horskou kozu u mně. Z vlaku jsem vydolovala 3, ale to se stejně nedá uživit, takže mám na ploše 1 a dva čekají na nové majitele v liště :)

11. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

obětovala jsem 2x po osmi nabídek a získala jsem kamzíka,sokola,tučňáka , i vše co jsem potřebovala a tak moc děkuji za tuto vánoční akci,tentokrát musím jen chválit ,ale při minulých podobných akcích jsem byla moc zklamaná,takže je to risk a nebo jsou vánoce???Díky a přeji hodně zdaru a úspěchů ve hře všem hráčům.

12. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jenže ty máš bonusové zboží, tučňák šel získat jen z akce, ty jich máš hejno... tuleni jsou v obchodě za grejcárky. Klidně můžeš uspořádat miss jako u Cimrmanů, náhradní účastnice/ky máš 8)

EDIT: zdenkaamirek10 a u mne máš sokola. Než půjde darovat, vylíhne se jich hafo do zásoby, když mám dva :)

Naposledy upraveno: 27/12/17
  13. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Pravda je, že ne vždycky se daří. Já mám s doktorem jen dobré zkušenosti až jednu jeho návštěvu. Ale to stálo za to. Z 34 pokusů ani jeden lev.

babako tohle ocenil(a).
  14. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Jéé, mně se ztratil po údržbě ze zlatého slotu čerstvě vymixovaný bonus 20% zrychlení u zeleniny, který jsem si ještě prodloužila Pinkie. Dělala jsem ho pár minut před "odstřižením", ale šel ještě prodloužit a ještě jsem stihla v klidu dojít na Baha a tam jsem byla "vykopnuta". Co mám dělat? Fotku jsem si tedy nedělala.. Poraďte mi někdo, prosím.

Edit:
    Asi jsem to dala do špatného vlákna. Jdu svůj dotaz přenést do Všeobecných dotazů".

15. baguna

baguna Pisálek fóra

skoro 100 florenů v trapu a nic moc ani sokol ani humr ani hrábě...

16. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

tady čtu ,že někdo má hrábě já je tam vůbec nemám , dělám nějakou chybu ,neměla bych něco překliknout???děkuji za radu

17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj tonys*,
    továrna na hrábě je jako první v nabídce. Je to ten chlívek s obrázkem ježka.

babako tohle ocenil(a).
  18. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

nezmarka mooooc děkujiiiiiiii,,

19. babickaivetka

babickaivetka Zelenáč fóra

ja take mam dve pravnoucata kteri hraji a babicky plati vzdy ukecaji a kolikrat maji i stesti ,coz ja rict nemohu ale tentokrat to nebylo tak uplne k zahozeni 1ks brizy ,sokola a bazanta na potreti neco to stalo ale co by se hodilo nevyslo .rada bych pomelo ale zase jindy uvidime .tak vsem kdo sadi at ma vetsi stesti jak ja

20. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pokud vezmu v úvahu, že bych si někdy koupila balíček zvířeny na jistotu, tak utratím ... dost, on to až takový šejdíř nebude, za slabou polovinu, co bych za balíček zaplatila jsem se pořídila jednu sokolovnu a dvě bažantnice:)

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.