Tombola s nářadím (27.6. - 28.6.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/6/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

..:: Tombola s nářadím ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Od 27.6. 10:00 hod. do 28.6. 11:00 hod. proběhne mini-akce Tombola s nářadím, která funguje na stejném principu jako mini-akce Strombola a Stájbola. K pouličními prodejci doktoru Marigoldovi se dostaneme přes ikonu v časomíře (nad levou lištou)[​IMG] nebo Novinky ve hře.

V levé části najdeme tři stránky s nabídkou nářadí, z nichž budeme vybírat. Mezi jednotlivými stránkami listujeme pomocí posuvníků. Na první stránce je v nabídce dvanáct druhů nářadí, z nichž je třeba vybrat kliknutím pět.
    • 300x hřebík
    • 250x prkna
    • 150x střešní tašky
    • 150x cihla
    • 5x kladivo
    • 5x barva
    • 4x pila
    • 4x rýč
    • 4x část stroje
    • 4x staré železo
    • 4x sprej
    • 4x sazenice dubu
    Na druhé stránce je v nabídce dvanáct druhů nářadí, z nichž je třeba vybrat kliknutím dva.
    • 600x hřebík
    • 500x prkna
    • 300x střešní tašky
    • 300x cihla
    • 10x kladivo
    • 10x barva
    • 10x pila
    • 10x štítek na zavazadlo
    • 10x odkapávací nádrž
    • 10x štětcové pero
    • 10x hřeben
    • 5x košík
    Na třetí stránce je v nabídce deset druhů nářadí, z nichž je třeba vybrat kliknutím jeden.
    • 1200x hřebík
    • 1200x prkna
    • 600x střešní tašky
    • 600x cihla
    • 5x nůžky
    • 5x ventilátor
    • 5x včelí královna
    • 2x zachycovač pírek
    • 2x dřevěné kladivo
    • 1x vrtačka
    Výběr lze před zakoupením nářadí upravit, a to buď červeným křížkem v pravém horním rohu každého vybraného nářadí, nebo tlačítkem Reset, kterým zrušíte výběr všech druhů nářadí najednou.

Jakmile máme vybráno všech osm druhů nářadí, pomocí tlačítka Koupit si zakoupíme jednu z osmi vybraných položek. Jedna položka stojí 5 Florenů, je možnost nastavit vyšší počet a zvýšit tak šance na získání nářadí, který chcete. Při vyšším počtu zakoupených položek se samozřejmě adekvátně navyšuje počet Florenů k úhradě.

Po zakoupení vybraného množství položek se ukáže vyskakovací okno s informací, jaké nářadí jste získali. Například - jedna zakoupená položka…

...a dvacet zakoupených položek

Upozornění: obdržíte tolik nářadí, kolik jste koupili, není však garantováno, že získáte některou konkrétní položku, vždy získáte nářadí náhodně z výběru osmi, který jste učinili před koupí!

Jakmile provedete první nákup, v pravém dolním rohu okna akce se objeví lišta s tlačítkem Použít předchozí výběr, která vám může usnadnit volbu nářadí při dalších nákupech.

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Akce, které se nezúčastním, protože 300 hřebíků za 5 florenů se opravdu nevyplatí. Při mém štěstíčku stejně dřevěné kladivo nedostanu , i když 2 by se hodily. Hodně štěstí při výběru. ;););)

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

využila jsem minule, kdy jsem potřebovala prkna na rozšíření velkodomů - rozšíření mám, prkna už pomaloučku přibývají běžným způsobem, takže tentokráte zřejmě ušetřím ;)

babina51, danielka0000 a vilm4 tohle ocenili.
  4. Feris1

Feris1 Expert fóra

dalsia vec co nepotrebujem :)

babina51 a vilm4 tohle ocenili.
  5. knezna_liba

knezna_liba Pisálek fóra

Ach jo, to je opruz. :cry:Tak drahé, ale nějak mi nejde matroš na marmeládovnu, to budu sbírat ještě hodně dlouho. Tak možná zkusím využít. Nebo jestli si počkám...

babina51 a vilm4 tohle ocenili.
  6. myš59

myš59 Vévoda fóra

do toho nejdu...

vilm4 a babina51 tohle ocenili.
  7. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

nie nie,ani ja do toho nejdem...

vilm4 a babina51 tohle ocenili.
  8. babina51

babina51 Veterán fóra

Nářadí,vrtaček i dřevěných kladiv mám dost-takže znovu ušetřím.
    FA113....BAHA350

spuntka a vilm4 tohle ocenili.
  9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hm, taky asi beze mě, chybí mi v podstatě jen prkna a při mý smůle určitě nevypadnou.

vilm4 a CrossBlack tohle ocenili.
  10. 21Hans

21Hans Vycházející hvězda fóra

No já se také ne zúčastním mam všeho tak nák dostatek mimo plánů.

vilm4 tohle ocenil(a).
  11. iDavis

iDavis Baron fóra

U mňa sú z tej ponuky nedostatkové iba drevené kladivá, ale to je jedna vec z ôsmich. A to by zase chcelo priveľa FL aby som to aspoň raz získal, takže sa nezúčastním a florény šetrím na niečo výhodnejšie. :)

vilm4 a danielka0000 tohle ocenili.
  12. Mikkki

Mikkki Pisálek fóra

ja tam tiež chlievy a nie náradie

vilm4 tohle ocenil(a).
  13. Frantanec

Frantanec Perspektivní autor

proc tam misto naradi jsou zvirata?

vilm4 tohle ocenil(a).
  14. Ria30.

Ria30. Guest

Naposledy upraveno moderátorem: 27/6/17
    vilm4 a skalara.v tohle ocenili.
  15. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

za 5 florenů 300 hřebíků je pro mě ultrablbost a nesmysl. do toho nejdu :oops::oops::oops:

spuntka a vilm4 tohle ocenili.
  16. knezna_liba

knezna_liba Pisálek fóra

Tak to mě naštvalo >:( Získala jsem nějaká kladiva (i když ne že nejsou potřeba), ale co jsem potřebovala, tak nemám.:mad: To ty stáje byly 10x lepší. Už do toho nedám ani halíř, aby mi to zas vyhodilo nářadí, které je mi momentálně naprosto k ničemu.

vilm4 tohle ocenil(a).
  17. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Potřebuju 10 000 prken,do těchto skořápek nejdu ani náhodou.Před rokem se mi o nějakých velko-čehokoliv ani nezdálo a taky jsem se bez nich obešla.Nenene,děkuji nechci.

18. Xenie6161

Xenie6161 Komisař fóra

Já jsem ze zoufalství nad nedostatkem prken zkusila. Za 100 fl jsem dostala 2 000 prken. Nebýt toho, že mi jich na úplné rozšíření všech zvěřinců schází ještě asi 70 000, jsem vlastně spokojená.

skalara.v tohle ocenil(a).
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Taky jsem to zkusila, ale asi jenom 6-7x. Vypadlo mi tuším 500 prken. Dál nejedu ;)

Xenie6161 tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.