Tombola s bednami (21.8. - 26.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mikšíčku, to je trefa do černého. Já nevěřím vlastním očím, kolik farmářů se nechalo na tu volovinu zlákat :eek:;)

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Tak já avizovala hned že jednu koupim, abych měla při nové akci na čem sedět.xD

3. anvan

anvan Dozorce fóra

No jo - všichni máte pravdu. Ale když on tu chybí ten adrenalín - a jedině tady ho špetka je. Ale i tak stojí pak výsledek za starou bačkoru...

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Mno, vyzkoušel jsem jednu. Po vašich zkušenostech, jsem obezřetně volil bedny, kde nehrozil 1 krejcar či 1 vrtule. Jako cíl jsem si dal bednu s floreny, by mi tu investici hned zaplatila. Kýho výra - padla bedna se zvířátky a z toho jeden chamík trenér. Mám dojem, že až tak špatný kauf to není,tak zkusím tu bednu s Jidášem. Ale jestli se neokotí, tak ho prodám příště za třicet stříbrných!

Janina0971 tohle ocenil(a).
  5. doben

doben Ikona fóra

Opravdu nechápu, proč se tohoto někdo účastní. Kdyby to alespoň bylo nastaveno tak, že hráč vždy dostane předměty minimálně v hodnotě florenů, které za ně dal, tak to ještě pochopím, ale takhle jsou to dle mého jen vyhozené floreny. Dostat za 15 florenů 5 ZSH nebo 3 stromy ve strombole je velký rozdíl.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.