Tombola s bednami (21.8. - 26.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 20/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

3 floreny - mno,mohl bych alespoň jednu, dvě i tři. Víc ale těžko. Funguje vám kino? Že bych se nakapsoval před výdaji:p. Si dám o zákusek méně - ono mi to nezabije(ta dietka). :);)
    Ale jak jsem viděl název, reakci jsem měl stejnou: nepadla jim bedna místo na nohu,tak na hlavu. A nejmíň třicetikilová...:D:D

2. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

akce na úplné hoooo... Hnojivo.-.-:(:eek::wuerg::wuerg:

3. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Proč bych do toho měla cpát floreny? abych získala floreny a to menší množství? tak to bude beze mne :)

4. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Samé bedny,žádná rakev.Ale stejně to vypadá,že Farmerama dlouho nevydrží.Jednou se naštveme všichni naráz a bude po ptákách.

5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

mamba54 - neprudím, jen jsem se chtěl něco nevídaného přiučit.
    :D
    Obvykle floreny nemám nikde, ani na farmě a ani v peněžence. Ale kdybych je chtěl mít a koupit za ně ty hloupé bedny,
    určitě bych ty floreny musel koupit za ty nemalované peníze, co mám v peněžence , protože na stromě mi nerostou
    a odnikud mi samy nepadají. Tak jaképak malované? Doufám, že jsem to napsal srozumitelně.
    :DxDxD
    evoku57 - přece proto, aby sis udělala radost.
    xDxDxD

6. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, tedy přátelé, ten Dr.Marigold, ten má ale široký záběr. xDxDZačal se stromy a stájemi a zjevně mu to vynáší a tak rozšířil sortiment i na bedny - investice minimální, pár prken (zřejmě mu zbyly z nějaké řemeslné bedny), pár hřebíků ( mohou být i mírně jeté, rezavé, zjevně opět z nějakých beden), dovnitř nějaké to náhodné překvapení ( nic to nestojí a kolik to může udělat radosti, raději nebudu domýšlet co by to v konečném důsledku mohlo být);). Už je tady trošku přenáhodováno a přebednováno, není-liž pravda, tak si dávejte všichni pozor, abyste z toho nebyli na bednu. 8)Takže, drahý doktore ( drahý, myslím, v reálu) jděte se svými bednami o dům dál, u mě vám rozhodně pšenka nepokvete a budete-li dále obtěžovat, tak vězte, že v mnoha městech je podomní a pochůzkový obchod zákonem přímo zakázán, tak aby vám někdo nehodil Vaše bedny na hlavu. :wuerg:xD To by mohlo í bolet......
    Milé RT, tedy 5 dnů odpočinku od akce, no kdy se to povede? Ale já vám věřím, že zítra příjdete zase s nějakou týdenní akcí, až si z ní mnozí sedneme na zadek - kdo si pořídil bednu, ten může i na ni. A místo vypečeného doktora( a teď nemám na mysli známého Doktora PP) koukejte něco pořádného vymyslet - doktor je tady každý měsíc a má přeci chodit tam, kam nechodí slunce a slunce je dnes všude dost, někdo by řekl až přespříliš a Královna karnevalu jen jednou za rok. ;):pxD

7. jana563

jana563 Dozorce fóra

xDxDxDTak holt obětuju těch pár florénů a koupim bednu ať mám na co usadit zadek.Dobrý nápad druide.;)

8. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Koukám,že RT se asi pokazila klima,už jim to horko leze pěkně na mozek(už dost dlouho).Jsem zvědavá,kdy je napadne něco rozumného.Kdyby dali do tajemniček znovu florenovník,to by koukali,jak by se jim penízky sypaly,ale tohle?

9. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Bedničky zajímavé ale nebudu to dělat nemám vůbec floreny

vilm4 a jolana4 tohle ocenili.
  10. stěby

stěby Hvězda fóra

A to já bych i nějaké ty floreny utrácel, ale minulý týden jsem konečně uloupil ve frcu zlevněný recept na MJS, a tak si po osmi letech hraní konečně vyrábím vlastní 8). A jelikož jsem zavilý neplatič a ruční klikač, Fl se mi musely hromadit velmi dlouho ;). Tento cílený nákup považuji za mnohem lépe investované namalované peníze, než kdybych je narval do pofidérních beden :D. |Tudíž, Marigolde, děkuji za další cochcákový týden ;););).

11. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

Já souhlasím.Už hraju nějakou dobu jiné dvě hry a farma je jen takové nutné 8-leté zlo. Pro mě

vilm4, jolana4 a tydýtková tohle ocenili.
  12. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

ee nebrat... víc k tomu nemám co dodat....

13. Barmanka-Apsint

Barmanka-Apsint Rádoby autor

kdyby radči dali Renzo jarmark :/

vilm4, jolana4 a Honzulka05 tohle ocenili.
  14. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

Ani náhodou!!!

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) jsem čekala nové info ale jiné, jinak je ten pan doktor Marigoldov ale vážně šprímař a zřejmě ho nic neodradí od dalších pokusů si vydělávat na nás - farmářích xD

16. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

jak psala tydýtková....tak určitěěěěěěěě:D:D:D:D:D:D
    to je zralé na chocholouškov,si asi myslí, že jsme úplně zpitodebnobednovatělíxDxDxDxDxDxD

17. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak málokdy a máloco vynechávám, ale tohle s naprostou jistotou jo.

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD horko zaúřadovalo a popletlo hlavičky RT ... nějak mi to přijde praštěné xD

19. coneznam

coneznam Osvícený autor

Náhodně vytáhnu bedny s čímkoliv, náhodou k tomu přihodím 3 floreníky a náhodně mi z toho vypadnou bedny s čímkoliv??? A logika je kde??? Zbavím se bedny, ve které nevím co je a za drahocenné floreny získám jinou bednu, ve které nevím co je??? Vůbec tomu nerozumím. Pomoooooc!!!!

20. makak-magot

makak-magot Stará škola

coneznam: Jejda, koukej to smazat, nebo se toho RT chytne!
    Ba ne, nic nemaž - zas takové přehřátí se v jejich kancelářích snad nekoná :-D
    Žádné vlastní bedny do toho nevkládáš. Vybereš si z nabídkového listu 8 beden (5 obyčejných, 2 neobyčejné, a 1 vzácnou), které by se ti líbilo získat, zaplatíš 3 Floreny a Marigold ti jednu z těch beden vylosuje. To, že většinou dostaneš nějakou z těch 5 obyčejných, asi netřeba zdůrazňovat, že?
    ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.