To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Casey27 - Smekám! Kdo umí, ten umí ;).

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Mne uz brcka, prosim, neposilejte - otevrela jsem si pivo a zacinam byt grogy! 8)

fugger64 Jsi drzy az vyzyvavy -.-:p

3. fugger64

fugger64 Komisař fóra

matlafous9876543210: grogy po pivu? jednom? no to ho nesmíš pít tím brčkem!!!!!xDxDxDxD

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Casey27: zklamu tě, jsi asi 16., bo co vím, tak modíci měli hotovo už včera a to i na farmách ze kterých tu při BB píšou jako hráči :D

5. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Farmu jsem na zítřek nijak nepřestavoval. Ona to snad nějak napadá ;). Plodiny je potřeba taky docela dost. Zítra toho moc nenapěstuji, takže spoléhám hlavně na pátek + víkend. Odměny docela dobré a stonek dává dost BZ/BBZ, to je hlavní. Nějaké ty speciální hnojivo + tajemna taky nejsou k zahození :).

6. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: Nezklameš.... modíci jsou jiná liga ..... s těma se nemůžu rovnat ,-) Máte úplně jiný nastavení vypadávání, MJS vám přidává +8 a při BB máte z jednoho chlívku 3 šlechtěnce 7 a 8 stupně a to na všech farmách co vlastníte a co sem z nich při BB píšete za účelem nalákání hráčů k nákupu SK ,-) Teď jsem četl poslední vydání měsíčníku BP a tam je zmínka, že tento týden dokončíš Novoroční akci 2018. Já se rovnám pouze se "smrtelníky" ,-D

EDIT: Ó díky ti veliký a mocný za tak vzácný dar (opravdu došel)... hned při příští akci vyzkouším ( škoda, že už mám tu zítřejší hotovou) a doufám, že si poslal originál ( žádnou made in P.R.C.) a bude dávat +8. Jestli ne, tak tady zveřejním další tajné informace jak to máte na svých účtech ,-) JJ únik informací je sviňucha.... asi špatný těsnění :-D

Naposledy upraveno: 15/3/16
  7. pajda361

Casey27: vyhrál jsi osobní dar v podobě moderátorské MJS. Bo jsem si předsevzal, že se na fóru vyhnu oceňovací mánii, ale tvoje odpověď mně fakt pobavila. Jen by mně zajímalo, kdo tohle nejstřeženější tajemství moderátorského teamu zase vykdákal.

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Povedlo se mi ještě večer sklidit v parku, a můžu si tak sfouknout jednu novou levelovou svíčku už dneska, jako matlafous123. A už jen 28,5 milionu BZ a budu slavit zas xD:cry:. Z toho skoro 50 000 bodíků mi přihodí žíznivá zvířena v této akci. Takže už mám taky skoro hotovo. Jupí!

9. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Matlafousku, myslím, že ty pampersy se budou hodit už dnes v noci - tedy vyváděl jsem v životě leccos, ale pít pivo brčkem,mne jako plzeňáka nikdy nenapadlo!(naštěstí).
    Kdysi jsem si dal moravské červené po skleničce gambrina, mezitím byla večeře, no a nad ránem jsem letěl přes celou chatu, ještě venku a vyhrála ta směska... Už jsem to nikdy, ale nikdy nekombinoval, ani když hostitel klečel na kolenou:p;):p
    Dle různých ohlasů to při akci bude naozaj zaujímavé... Ale pro stonek si jdu a pak... se uvidí

10. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

I modici jsou jen lide, jen ziji v zemi, kde vcera znamena zitra...
    fugger64 A ja si rikala, proc jsem jako pripravu pred akci zvolila mrkev :music:
    Trepifajksl To jsi se nemohl prasknout o hodinu driv? ;) Tak a co ted, generale, kdyz plinky ma RT? 8):D

Naposledy upraveno: 15/3/16
  11. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Cassey a Pajda361
    pánové, máte na svědomí mé spodní prádlo. Nenechala jsem si žádné plenky, natož dort a teď by se mi hodily. Ještě chvilku a bude to o zdraví. Prdne mi v hlavě cévka budu tahat nohu... :D

12. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Teda clovek bojuje s nestabilnim flash a ejhle, skok v case, vidim melouny v sazeni a tak rychle mi ten den do 16 jeste neutekl :)
    Pri poctech jsem se nedopocital tech sklenic, vyslo mi o 2 vic, ale verim tomu co je napsano, ze je skutecne tak, znova se mi to mraky cisilek scitat nechce...

13. kutílek1929

kutílek1929 Aktivní autor

Mňo, ten Schindlerův seznam jsem si přečetl, zkontroloval stav stodoly a myslím, že to dám... Pokud nebudou stávkovat padátka. Sotva jsem stačil vychovat nějaká ta zvířátka a vypěstovat nějaké ty švestičky (mimochodem chodí mi na ně Hujer), jablíčka a morušky, a už zase tolik akčního bejlí!!! To půjdou méně potřebné stáje a ty stromky do úložny, jo jo. Labuťku mám od minula, ale sestra by se hodila, ne že ne. Jedna do družstva a druhá na pekáč...

14. Katule008

Katule008 Veterán fóra

pajda, casey, fugger, kaolín Nechte už toho nebo to ještě někdo vezme vážně a bude chtít taky MJS co dává +8 ( nééééé, že by se nehodila) mám pocit, že je lepší číst diskuzi a smát se až mi oči slzí než plnit akci.
    Pevně doufám, že na mě z odměn vypadne labuť ( v duchu si to šeptám) nebo vydra ( ještě tišeji) a nebo, že by jezevec ( to už, ale opravdu potichoučku). A při mý smůle a levlu 97 žlutý slepice........nebo 30.krtek.
    Vrátím se zítra z rehabilitace těsně před 13.00 tak to bude tak akorát se najíst, uvařit kafíčko, zavěsit se do berlí, obout holinu a hurá zasít melouny, doufám, že se do té doby objeví? Všem přeju hodně zdaru.

15. pajda361

Katule008: když nevypadne, labuť nebo vydrýsek, tož při příští OaD řvi, nějakou tu vykopu.

16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mám ještě počkat nebo napsat na podporu ?
    Nemám ani jednu melounu !!!!

Neskutečné.

17. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Katule008: jak to myslíš? Jako že se tu lže? Jakých +8? Pajda mi poslal dvě superMJS+36, kterou dostává jako board administrator přímo z Hamburgu v počtu kusů jenom 30 na měsíc.... jednu jsem poslal Matlafousovi123, bo měla narozeniny a Pajda vlastně chtěl, abychom byli s Matlafousem hotoví už včera hned po něm, aby měl Casey dlouhý nos, protože sám sebe Pajda napráskat nechtěl....>:(

18. Katule008

Katule008 Veterán fóra

pajda361 Už aby bylo OaD.........jinak já to zapomenu, uááááá. Ale i tak díky.

evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím Bezejmenný, nesmíš si to sníst, když ti to připíšou na účet. Víš, že musíš vždycky rozpěstovat. :D
    danda

20. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Probírá se tady ještě vůbec strategie co zasadit, co hodit za řemesla, co odklikat v řádku a nebo je tady z toho soutěž Vtipnější vyhrává? xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.