To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No TS nic prekvapivyho, ale diskuze taky super, hlavne at zasadi a dodela akci co nejvic lidi :)

Pro Baha celkem pouzitelny : grapefuit, cesminaXXL, rohovnikXXL, budhaXXL, delonixXL
    Pro Farmu nic :
    planikaXL, javorjaponskyXL 2*, rakytnik, javorXXL
    labutak, prase oranzove, peri oranzove, vlk

Vypadavat ma 178 brcek/den, v tuto chvili ma byt 783 ([50.ukol]+119 ) nebo chybet 281, mam 1502 (chybi 0 ), mam 141% hotovo.
    Stav cukrmelounu : idealne 13024 kusu (2950/den, [5.ukol]+1524 kusu ), mam 17707 z 17700 (100% ).
    Zatim uplynulo 73% casu, zbyva 38 hodin.
    A vetrnik musi udelat 266 sklenic, po kouskach podle vody, takze necekat :)

2. JMJH

JMJH Znalec fóra

Tak tady ještě chybí 9 sklenic s brčky (farma Margziam je na tom podstatně hůř - tam chybí brček mnohem víc) a melouny by měly vyjít a možná ještě zbudou, uvidím...

evainfo - se nedivím, že trpěla jako pes v kalhotkách, to je opravdu proti přírodě. Sukýnka by byla lepší :)

matlafous - ta žába se srstí je pěkná, takovou jsem ještě neviděla, díky :)

pajda - právě že ty zvířata BP dělá jako lidi. A nahatý. Aby sexuálně dráždily. Takže proto se proti tomu tak bouřím.
    Žáby v přírodě jsem viděla dostkrát. Ale nebyly takhle velký a nehýbaly se pořád jenom po zadních, aby ukazovaly nahej celej předek a ocas (nebo jak to mám nazvat) vpředu.

Jinak jsem ráda, že někteří správně pochopili, o čem píšu, a bavte se dál..

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

JMJH: hold každý v tom zobrazení zvířátek vidí to co vidět chce. Já v tom nic sexuálního nevidím.

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

pajda361 Nejsi holt dostatecne oplzly xD
    JMJH Nemam nic proti tvym sexualnim preferencim, ale je opravdu nutne to zde rozebirat? :wuerg: Aby tu po ranu nahodou par lidi nehodilo a nevypadalo to zde, jako v povestnych alejich 8)

Robinela1 Joooo, byla tu vcera psina a dneska to vypada na pokracovani, ale muzes docist, takze o nic neprijdes :D Elence opozdene vsechno nej a tobe brzky navrat mezi cile, at se nemusis ohanet vidlemi jen v posteli! ;)

Naposledy upraveno: 21/3/16
  5. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem a příjemné pondělní ráno. Akci jsem právě dokončila a ještě 5 sklenic vody zbylo a to jsem na ni měla málo času. V týdnu jsem doháněla na tréninku co jsem za minulý měsíc marodění zameškala a v sobotu jsem měla soutěž. Přeji hezký den. Tera:)

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ano, kalhotky jsou proti přírodě, zatímco osm krásnejch štěňátek pod bůhvíkterejma vratama podvlečenejch, to proti přírodě není, stejně jako je pak vnucovat známejm nebo nedejpámbu naházet do rybníčka.... My máme s jahůdkama.
    Jo - žáby sou sice velký, ale každý milovník francouzské kuchyně musí nad těmi stehýnky slintat blahem.:p

7. hullk1

hullk1 Stálice fóra

ta akce mi neodpovídá času protože nestiham vypěstovat rostliny akční tak davam akci palec dolů

1robinsonka1 tohle ocenil(a).
  8. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

hullk1 Co znamena, ze akce neodpovida casu?

aljanu, Trepifajksl a 1robinsonka1 tohle ocenili.
  9. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Mám taky komplet hotovo.......tak sláva i když jsem měla obavy, moc děkuji za brčka sousedům a ostatním co ještě dokončují držím pěsti;):):):)

10. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak nakonec nedokončím do posledního úkolu, chybí ještě pár brček, ale odcházím a vrátím se až po skončení akce. Ale stonek mám, dekorky navíc a k tomu ta NEKTARINKA (nedalo mi to a znovu jsem ji musela napsat velkými písmeny:p, mám z ní hroznou radost) a další odměny (hnojivo, BZ atd.) taky potěšily, takže za mne říkám, že to byla fakt bezva akce :)

11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Chybí mi brčka na poslední 4 sklenice, to hravě zvládnu. Ale hlavně hlásím, že mám LABUŤ!!!!! Asi jsou velká písmena proti pravidlům, ale já to risknu. Tak ještě vydra a jezevec.

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ránko :) jsem se vážně nestačila divit u sazeniček na Baha: mango XXL, garcinie, delonix XL, budhova XL, cesmína XXL ..
    já jsem tak šťastná xD :p .. Margziam: .. sukýnka by přece jen neměla ten účel ..

13. Sasule1

Sasule1 Pisálek fóra

Tak teď jsem to propočítala a chybí mi 78 brček k tomu abych měla stonek a vše co jsem chtěla, i když ještě nemám zvládnutý úkol na stonek :-D a když se povede něco víc budu ráda a když ne tak ne :) tajemné stáje jsem ještě nedala, nechám se překvapit, jinak jako "začátečník" se mi hodí skoro vše.. největší radost z mangostanu a z žlutého lapacha, to neznám a nemám.. pár sazeniček ještě čeká v liště na objevení, tak snad se ještě zadaří.. na charitu jsem přispěla, takže za mě super akce, děkuji

14. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

kiki2305 - akce končí až zítra

Ještě jsem včera rozpěstovala, dnes 2x a zítra jednou otočím na všech plochách. Jednak BZ z akční je zajímavé, jednou tolik než z běžné šestihodinovky; brček také padá spousta, je tudíž škoda je nezpracovat do sklenic. Takových 150 až 200 kousků by to mohlo dát, což při výměně není zanedbatelné.

15. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p dobré dopoledne ... koukám, že jsem přišla o zajímavou diskusi, měla bych k ní jeden dodatek - zvířata nelze označit za nahatá, nahatý může být člověk, který se neoblékl, ale zvířata se sama neoblékají nikdy, takže nemohou být svlečená, potažmo nahatá xD

k akci - jelikož jsem dodávala průběžně - zasadit, sklidit, semlít, dodat - tak jsem poněkud přespěstovala akční melouny a mám 37 sklenic vody navíc a mezitím už napadalo dalších 160 brček ... tak nevím, mám ještě zasadit melouny, nemám zasadit melouny :oops:

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Také hlásím hotovo, jsem věděla že do rána brčka napadají ;) poslední staj a 2 stromy, tak jsem zvědavá co dají,žeby labut ?;)

17. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,akci nedokončím ani na jedné farmě,ale nevadí,stonky jsou skoro v každé akci,tak snad to vyjde příště.Kdybych dnes neměla noční,tak to asi dám,ale zítra ráno budu spinkat a ve 2 odpoledne akce končí.Ze sazenic nic zvláštního a stáje nápodobně,vše do lišty-:)

18. myš59

myš59 Vévoda fóra

Dobré ránko, hlásím,že mi chybí ještě posledních 16 sklenic, no to bych už měla dát bez stresu, labut vyskočila konečně, tak velká radost..Tak ještě vydra a jezevec,no stromů mi také chybí dost, tak snad někdy příště ;)

19. lejipa

lejipa Aktivní autor

akce dokončena :) v klídku bez problémů,ze stájí a stromů bohužel nic co by už nebylo,ale je to hra :D a rada pro ostatní,protože jsem předchozí akce nestíhala kvůli vypadávátkům,hledala jsem radu a opravdu pomohlo zrušit stromy XL a XXL ,nechat jen základní a padá to perfektně ;)

20. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji krásný a pohodový den,
    sluníčko svítí, takže jaro je doopravdy tady a úplně se vším všudy. Takže mi chybí ještě 4(slovy čtyři) sklenice a protnu cílovou pásku a pak už jenom utajenci a tato akce se stane minulostí. Blahopřeji všem úspěšným, jednak těm, co akci ukončili a jednak těm, kdož získali to, po čem jejich hráčská duše toužila ( labutě, mangostan, žluté lapacho a další)
    Medvánek - tak člověk se rodí nahý, takže nahatost bych viděl jako určitý přirozený stav..... jenže civilizace, lidská prudernost, vliv církve a spousta dalších faktorů způsobily, že ta normálnost je v oblečení a nahota se jeví nepřirozeně. A mám-li přiznat, tak více se mi líbí kočky typu mainská mývalí či norská lesní než sphynx. ;)
    A když už jsme u té vody, tak ve vodě kromě žab žijí i jiní živočichové, třeba ryby a o rybách mám jeden docela slušný vtip:
    „Nevím, co si mám počít se svým manželem.“
    stěžuje si paní Nováková sousedce.
    „Nejen, že přišel o práci a začal chlastat,
    ale ten ničema slíbil dětem výlet do Mořského světa,
    místo toho peníze propil, děcka vzal na rybí trh
    a tvrdil jim, že rybičky teď zrovna usnuly.“

Doufám, pajdo361, že takto je můj příspěvek v pořádku. :music::music:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.