To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

skalara.v já si spíš myslím, že za ty kraviny tady může do určité míry šestihodinová doba pěstování akční kytky - co mám vypozorováno, tak u šestihodinovky je vždycky v diskusi víc zlobení a šílených nápadů, než když je akční na 4 nebo na 8 hodin...je prostě kapku nuda ;)

2. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

Pěkný večer.

I já hlásím hotovo a to již od včerejška.
    Stáje i stromy normálka, radost z grepu :) a vždycky jsem si přála v mém levlu dostat výrobnu vajec a co si myslíte.... mám jí a ještě ke všemu oranžovou xD. Jelikož jsem si tajemna nekupovala, nenadávám, usměju se, poděkuji a jdu dál. Je to jen hra a to napnutí z odtajňění mě vždycky baví.o_O
    Jinak pokračuji ve sběru a mletí sklenic. Mám jich asi 50. Nyní musím zase napěstovat akční, brka by byla, ale žluťáskové chybí.

Kdo má hotovo, gratuluji, ostatním přeji zdárné dojetí do cíle a mým sousedům děkuji. Jste vzorňáskové :). Jenom je škoda, že limit v posílání nemůže být minimálně 10 dárků denně.:sleepy:

Přeji pěkný večer a fajn hru.
    Madulka_cz

3. STYBI

STYBI Velmistr fóra

hlásím hotovo, ze stájí a sazenic zase nic, vše skončilo v liště - tak snad se vám bude dařit lépe - alespoň někomu :p

4. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

prosím vraťte se k akci a své politické postoje nebo komentáře k politice, nechte na servery k tomu určené. Sem prostě nepatří.

Děkuji

5. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Pajdo, prosím tě, to nebyla politika - to bylo varování před pedofily. Jak je vidět holčičky i kluci byli ohroženi napříč dějinami.
    Jinak mi chybí 20 brček... Ještě, že mi spravila náladu zdejší diskuse, jak jinak. Dal jsem poslední stáj na plac a uvidím... Tedy, jestli tam ani teď nebude ta Odeta, tak mi prdne cévka, zaručeně!!!!!!!!!!

6. aljanu

aljanu Aktivní autor

Z tajemných stájí mi přibyl 11tý holubník,vlčí doupě,oranžová pštrosí farma a perlička nakonec.... oranžový prasečák.Na ten jsem čekala od té doby co hraju farmu a konečně jsem se dočkala.
    Ještě čekám,že mi z toho překvápka taky prdne céva :)

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

V tom pripade diky za ni, protoze vsechny akce jsou s podobnymi diskuzemi hravejsi a zabavnejsi ;)

8. čarodějka007

Hmmm....tak abyste si nemysleli, že mám v souvislosti s těmi růžovými bobry nějakou protekci u RT - Hopsal mi před chvílí nadělil žlutý kravín, to je radosti :D

9. fugger64

fugger64 Komisař fóra

čarodějka007: matlafous123: trepifajksl: skalara.v: TUDudum: vidle byly hozeny....;)
    přebývá 120 vyskakovátek....:p

10. myš59

myš59 Vévoda fóra

Fred a Andy mi moc děkuji za levou stranu, ovšem v pravo je to bída teprv 56 úkolů hotových, tak snad ráno vypadne dost brček abych mohla pokračovat ;).. nojo ten čerejší košt mi dal zabrat bylo 24 vzorků a to je i na mne víc než dost, ale bylo fajně a fajně a jak jsem došla domů, si pamatuje jen pánbůh a já díky focení vím,že to bylo kol půl druhé xDxDxD

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Druid.Panoramix: prosím vtipy a další příspěvky, které opravdu, už s tímto vláknem nesouvisejí ani okrajově vkládejte do například do tématu: Debata o všem možném

Děkuji

*dareba1, ldivacka a aljanu tohle ocenili.
  12. fugger64

fugger64 Komisař fóra

tady byl druidův příspěvek....kam náhle zmizel? nestačil jsem ho dočíst:(
    aha už to vidím.....vidle....
    stále jen 120 přebytečných vyskakovátek.....

13. pracující

pracující Pisálek fóra

Hlásím hotovo. Matlafous - chlupatá žaba je super. Chudák princ co jí půjde políbit.Brrr :wuerg:

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

fugger64 Takovy trojky v zadech... 8)

skalara.v Dik za pripomenuti semleti zbytku - mam 1.500 akcni navic, tak uz to cpu do srotaku :)
    pracující Probuh to se neliba! Co doma s takovou slechtou? :music: ;)

Naposledy upraveno: 20/3/16
  15. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Tak definitivně hotovo žabáci slušně poděkovali xD a já můžu jít klidně na kutě. A zase u další akcičky a tou jsou velikonoce tak su zvědavá co se na nás chystá tentokrát. Dobrou noc všem a fajn pracovní týden:pje kratší a to hned dva týdny po sobě.;)

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Brčka napadala a tak můžu postavit glajchu a zařvat: KONÉÉÉÉCCCCC!!!!!!!!!!!!
    Matlafousku, díky za žábu - hned ji přepošlu kolegyni, ta je na žáby udělaná... devátého měla padesátku a brácha jí nechal udělat dvoupatrový dort s jemně brčálovým marcipánem a celkem slušivě podpíraný čtyřmi krásnými žábami. Jen jsme závistí vzdychali, neb my ostatní jsme nic takového nedostali... Jojo, fakt jsme se chvíli podobali těm žábám!!!!!!!!!:wuerg::wuerg::wuerg:

17. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Já žasnu, srandičky, srandičky a mně do konce chybí 4 sklenice, ale zase jsem byl v kině a dokonce promítali ,-)

čarodějka: no je, ale to čekání na brčka bylo moc dlouhé, tak jsem si chtěl čas zkrátit a stejně to nevyšlo. Tak ať jim trenky přimaluje na monitor a má vystaráno ,-) a navrhuji výrobnu trenek a běda tomu, kdo si je neoblékne.

18. čarodějka007

Pitrýsek47 že ti není hanba, relaxuješ v kině a ti dva žabáci tam zahálí....s takovou si na ty trenky nevydělají xD

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] .. pěkný večer :) jsem myslela, že po práci sem jen mrknu a půjdu do hajan ... ale copak se to dá? Po přečtení sedmi stránek jenom z dneška jsem se musela hodně smát xD, při diskuzi o nahých a škaredých žabácích :D.
    No Margziam: si udělám u tebe asi "očko", protože jsem mojí holku (fenečku) dvakrát do roka oblékala do slušivých kalhotek, šité na míru .. by se ti to líbilo :p ... jediná věc, která ji k tomu donutila byla, že může k nám na gauč xD ... jinak vážně trpěla jako pes!! :sleepy: .. A proč? .. protože je to proti přírodě :p. Ale teď k akci .. jsem konečně nasadila na Baha 5 sazeniček a ráno se nebudu stačit divit ;) a gratulka všem, co mají hotovo.

20. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

To néééééééééééééééé prdne cévka a potáhneš nohu a brček se nedočkášxDxDxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.