To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

fugger64 DDT je zakázané, kup si něco jinýho.... a božíčku, těm dvěma , Andymu a Fredovi by burky určitě moc slušely :p:D

2. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Apropos, když už jste narazili na ty burky.... tady je troška vědy ze Saudské Arábie. Takže s těmi zvířátky, ať již chlupatými či holými bych byl hóóódně moc opatný.
    Kolegium vědců v Saúdské Arábii dospelo k závěru, že ženy jsou skutečně savci, což znamená, že musí mít stejná práva jako jiní živočichové této skupiny – velbloudi, jednohrbí velbloudi a dokonce kozy, informuje Islaminsesi s odkazem na tr.shafaqna.com. Francouzský zpravodajský zdroj Journal de Montreal ve spojení s tím píše, že centra ochraňující práva žen na celém světě při diskuzi o tomto „antropologickém" objevu saúdských vědců říkají, že se skutečně jedná o přelomový bod v historii.
    Ještě včera nebyla žena v této zemi ničím více, než předmětem domácí potřeby. Teď už ale má žena práva zvířat. Dříve byla žena v Arábii stvořením bez duše, teď už to tak není. Má cenu minimálně jako velbloud nebo koza," píše portál.
    Ochránci práv říkají, že saúdské ženy musejí ještě chvíli počkat, aby je nakonec považovali za lidi. Je možné, že další objev saúdských vědců jim v tomto směru otevře cestu.

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

fugger - mě nějaká holatá žába nevystraší, já už viděla lecos xD
    Čarodějka007 - dejte pokoj s burkama. Dyť bychom pak ani nevěděli, co se pod nima vlastně skrývá :eek:
    Už to vidím: 1. úkol - napojte modrou burku...2.úkol - dodejte 20 rajčat zelené burce...

4. Druid.Panoramix

skalara.v - asi by ty úkoly měly jinou posloupnost:
    vlevo: a) vypěstujte len vpravo: a) vypěstujte bavlnu
    b) utkejte látku, obarvěte na modro b) utkejte látku, obarvěte na zeleno
    c) ušijte burku, případně nikáb c) ušijte burku, případně nikáb
    d) další dodávky dle rozpisu d) další dodávky dle rozpisu

Naposledy upraveno: 20/3/16
  5. čarodějka007

skalara.v mě hambatá zvířátka nepohoršují taky....ale vadí mi, že tady spousta hráčů nutí pandy, což jsou přísně chráněná zvířata, pracovat :cry: - vyrábí na farmách jídelní hůlky....a to je teda skandál :D, co až se to dozví v Číně, no...:D

6. iDavis

iDavis Baron fóra

Tak ja som spravil 62 úloh a som spokojný. Čo som chcel to mám, zo sadeníc som dostal Strom Nektarinky a Jahodový strom XL, ešte čakám na ďalšie dve a na dve labute, z nich už by tá labuť konečne mohla padnúť, bol by som rád. :)

7. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Druid.Panoramix: ty mě chceš zabít!!!!!!!!!!! mám těžkou rýmu a nemůžu se smát!!!!!! to je atentát!!!xDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxDxD

8. Janka79

Janka79 Mistr fóra

Ahojky tady je super srandy kopec ...:D:D:Dhlásím akce hotová stonek už valí možná ještě dodělám celkem schází 19 splnit no mám odpolední možná to dokončím. Překvapení co se vyklube si dám zítra ať jsem po odpol. rychle doma, více napětí zda novinka se podaříxD;)Všem držím pěsti ať se daří splnit a bezva pohodu. Janča

9. čarodějka007

fugger64 proti rýmě je nejlepší šňupat slanou vodu...dej se dohromady, farma nepočká a tady dokonce farma nikdy nespí :p:D

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, Druide, a teď mi řekni, co chudáci barvoslepí ? Tos nedomyslel, co :)

11. Druid.Panoramix

Tak zůstaneme u klasiky - pouze černá barva. A žádná moderna nebude. ;)
    To jsem jenom tak zauvažoval nad rozšířením sortimentu barev, ale takto.... nic nebude. xDxD

12. fugger64

fugger64 Komisař fóra

čarodějka007: zatím jsem zmatenej....to už je třetí rýma za sezónu...
    skalara.v: druid to má v pořádku... píše tam vpravo a vlevo a modrá a zelená... tak snad i barvoslepý umí číst, neeee???;)
    druid: ufff....xDxDxDxDxDxDxD

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

čarodějka: On tu někdo nutí pandy pracovat? á to vidím tak, že hodím pandu registrovanou na úřadu práce do stroje - a vypadnou mi hůlky.;)

14. Druid.Panoramix

pechfógl - pokud vypadnou jenom hůlky, tak je to ještě dobře..... zase na druhou stranu, kdo ví, jaké hnojivo může vypadnout z pandy po celodenní konzumaci bambusových výhonků. xDxD

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

fuggere - a co když se pohnou z místa na místo. Opatřila bych je ještě pro jistotu čísly

Hele, děcka, že on vám leze na hlavu ten blížící se úplněk, bo jinak si to neumím vysvětlit o_OxD;)

330 brček, tož jsem zasela ještě akční a umelu nějaké sifóny :D

16. TKUB

TKUB Perspektivní autor

tak akce komplet hotová. Akorát tys dekorace už není kam dávat. Přes 110 stonků v nebi, park i ostrov plný. Jinak akce celkem dobrá

17. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

DruidPanora.mix ještě jsi zapoměla napsat, že Aláh řekl,že země ja placatá ,tak je holt placatá a že pro svatbu není určen minimalní věk u holčiček, protože mohamed se také oženil s šestiletou a spal s ní až v devítí:( do konce akce mi chybí brčka na dvacet sklenic, snad to do rána napadne... ;) jinak jsem se tady pěkně pobavila a zasmála díky...

18. stěby

stěby Hvězda fóra

Poslušně hlásím, mám taktéž hotovo! A jak v tom opojení odtajňuji poslední TCH, padá mi brada - labuť o_O! Kouknu se ještě jednou, pořádně, a najednou vidím čumáček, bodliny, a čtu "Obydlí pro ježka" :cry::cry:. Takže zase nula... Zase budu muset počkat, jestlipak se mi něco nevylíhne z chlupatého velikonočního vajíčka nebo nahé ovečky :D:D?

19. fugger64

fugger64 Komisař fóra

skalara.v: nejlepší by bylo je všechny poslat do čínské, nebo i francouzské restaurace....tam by si s nimi poradili a byl by jednou provždy klidxD
    stěby: ovečky se nelíhnou nahé...ovečky se líhnou v perziánu;). Do toho by se ty ropuchy také nechaly obléknout:)
    113 zbytečných brček.....:p

20. hruštinka69

hruštinka69 Rádoby autor

Taky podám hlášení: pravá strana hotovo, levá 71. úkol, řada ve stonku aktivována.
    Z tajemných stájí LABUŤ a PÁSOVEC, oba moji první, takže radost veliká, kterou mi už žlutá kozí mlékárna nezkazila.
    Všem držím pěsti ať dokončí co se dá!
    Děkuju sousedům za "dárkování".

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.