To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

xDxDxDxDxD - jo, to by šlo xDxDxDxD Jdu si omejt klávesnici xD

k akci - nepěstuju, už nemůžu xD
    matlafous - takhle jsem si ji přesně představovala xD

2. Katushka23

Katushka23 Aktivní autor

hurááá, stonek splněn. Co stihnu to stihnu. xD

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 to by nešlo, kdoví, co ten hároš dělá, vypadá jak neznaboh a asociál.... ještěže už mám akci od pátku hotovou, po tomhle bych se nedopočítala, kolik čeho mám vypěstovat xD

4. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

xDxDxD Teda dámy, to jste mě ale fakt pobavily xDxDxD Ta mamutí žába je skvělá.

čarodějka007: A taky kdoví co skrývá pod tím hárem, že jo? xD

EDIT: není on to nakonec bratránek To?

5. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

Tak žábochameleoni (aspoň tak mi připadají) mají konečně hotovo a mohli by si sednout. Tajemnice všeho druhu hodím na plochy přes noc a budu se těšit. Teď ještě vyházet nějaké dekorky z bahama ostrova a vyměnit je za ty nové, to mě nikdy nebaví...

6. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Prišla som sem len tak skromne oznámiť, že som akciu ukončila komplet. Že mi v tomto vlákne budú tiecť slzy od smiechu - to som veru nečakala. Silvestrovská zábava proti tomuto tu je nič, takže všetkým zúčastneným - na čele s JMJH :) - srdečná vďaka za super náladu.

7. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Devcata, tak uz si vyberte! Jedna nechce nahy ctyrprocentni, druha chce chlupaty, treti chlupaty ne, pac, co kdyz to ma blechy, vsi, Pthirus pubis a jine svetske neJeho vychytavky.... 8)

8. *dareba1

*dareba1 Rádoby autor

Hotovo!!!! Fred a Andy jsou spokojení a ještě mi 7 sklenic nechali k dobru. Ty už nechtěli,prý už mají dost a já mám úkol splněný.
    Jinak ze sazeniček mě potěšila černá vrba a na baha nektarinka.Stáje jsou ještě zatím v liště :)

9. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

To je zajímavý nápad - může mít žába blechy?

Jinak ta poslední zapomenutá TS - no, řekněme, že by moc nevadilo, kdybych si na ni nevzpomněla. Vyrostl z ní ořešák XXL :p

10. maribeja

maribeja Stará škola

Akce zatím ještě hotova není,ale stonek je aktivní od včera,ještě je nutno nakrmit jednoho žabáky chybí mi dvacet sklenic ,tak snad to dopadá,uvidíme.:D

11. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Šla jsem zatlačit slzu, páč se mi labuť, vydra ani jezevec nevyklubali :cry::cry::cry: a místo toho se jich rojí mnohem více smíchyxDxDxD. Matlafous123 ten chlupáč se ti povedl ;). Stáje oranžády, stromy vrba, nektarinka, jinak :cry:.

12. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

farmářkalucielinke tomu se nemůžeš smát, to je vážná věc xD, labuť bude možná v další akci....ale jak tak koukám na Velikonoční akci, doufám, že bude hezky, protože tam ovce, koza i prasátko běhají po zahradě a nemají na sobě ani nitku....ještě hambáři nastydnou xDxD

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmarjájózef, hlavně ať nemá ta koza vemínko o_O Nahé prase se tu už taky řešilo xD No, ovečka by snad projít mohla, pokud bude dostatečně huňatá a nebude mít letní sestřih. Už se těším :D

14. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

No vida, sklizen tak nejak skoro presne, pak to tam tem zabakum hodit a bylo... no dekorky do stonku, druhy na ostrov (a z nej do parku) a ted i ty TS na plochach, na ty az vecer budu koukat, co se vykubalo...
    Docela dobra zabava, tak to je pekna akcicka ve hre i tady :)

Vypadavat ma 178 brcek/den, v tuto chvili ma byt 745 ([50.ukol]+81 ) nebo chybet 319, mam 1493 (chybi 0 ), mam 140% hotovo.
    Stav cukrmelounu : idealne 12386 kusu (2950/den, [5.ukol]+886 kusu ), mam 17707 z 17700 (100% ).
    Zatim uplynulo 69% casu, zbyva 43 hodin.
    A vetrnik musi udelat 266 sklenic, po kouskach podle vody, takze necekat :)

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak stromečky-jeřáb jedle javor japonec+javor cukrovec to vše v xxl a rakytník (vše do lišty)
    -delonix xxl+tamarind xl+garcinia a 2x grapafruit (takže tamarind a grap už jsou na ploše)
    stáje -ježek holub kachny orange a lednáček (o labutích si nechám zdát)
    aktuálně chybí poslední 3 úkoly:pto už asi dneska nedám páč jdu na pivo a pak si nevzpomenuxDxDxDxDpapá:inlove:

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zvářata maskovaná kožešinou - tak to by nešlo, protože my víme, co se po ní skrývá. Proboha, viděla ta dáma někdy nahou žábu? Co je na ní přitažlivého nebo pohoršlivého? On je pámbu stvořil v plavečkách?

17. farmářkalucielinke

farmářkalucielinke Aktivní autor

Čarodějka007 ani nevíš jak jsi blízko pravdě (smích a jizvy na bříšku), ale já jsem veselá kopa. A vážně to beru vážně xD.

18. fugger64

fugger64 Komisař fóra

MATLAFOUS123: mám dojem, že to tvoje chlupaté zvíře není žába, ale pražská kavárenská lůza;)
    je pravda, že ty ropuchy by měly mít u té studně burky.... se divím, že skalara.v. má ještě tolik odvahy, že se na ně chodí znovu a znovu koukat....
    Nemáte někdo DDT?;)
    66 zbytečných brček....

19. kotule

kotule Pilný autor

Tak už mám taky hotovo :D

20. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

matlafous123 jej, jsem se sem celý den nedostala, a koukám, že se objevil dehonistující nick, jehož majitelka si stěžuje, že ji dehonestujete :p, vášnivá diskuze o vhodnosti nudismu Andyho (nebo Andy?) a Freda a poněkud yetti vzhled "tvého" žabáka :D

Přišla jsem sice o hodně, ale slavili jsme dodatečně Elenky svátek. Tak se na farmičce alespoň dostala ke třetí dekorce :) a doufám, že dopadají padátka i na stonek. Já mám od rána stonek aktivní, teď mi chybí posledních 9 úkolů. Z tajemnic jsem zatím hodila sazeničky na Baha - 2x nektarinka, rohovník XL, kakaovník XXL a grep :inlove:. Musela jsem si 2x protřít oči, protože jsem nemohla uvěřit tomu, že jsem se konečně dočkala :D

Moribundus řádí teď snad všude, ale byl fakt pořádný (už roky jsem neměla horečku) završený pořádnou rýmou. Odpadla jsem v pondělí a ještě teď se vzpamatovávám :)...no ale do holinek vlezu, i kdybych na to sotva viděla, znáš to ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.