To pravé osvěžení (16.3. - 22.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 15/3/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. aljanu

aljanu Aktivní autor

Zdravím a přeji příjemnou neděli.Ze sazanic nic-moc.JeřábyXXL a žluté lapacho na baha aspoň jeden grep.Jinak všechno jde do lišty :)

Naposledy upraveno: 20/3/16
  2. kyblik1958

kyblik1958 Perspektivní autor

ještě jsem zvědavá na tajemnice a stromy, ale při mém štěstí asi nic moc no nechám se překvapit naděje umírá poslední :D

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Fuggere - já do toho skleníku už pro sichr nelezu. Ale máš recht, ty žáby jsou fakt divný. Už aby byly fuč :D

Ze zatoulané sazenice vylezla mišpule xxl. Takže nebýt toho jednoho lapacha, byla bych otrávená jak malajskej šíp :(

4. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, pravá strana hotovo, vlevo mi chybí ještě 7 úkolů, čekám na brčka, to dneska napadá, farma předělaná, tajemný stáje a stromy zasazeny :p všem hezkou neděli :D

5. -viliem-

-viliem- Pisálek fóra

Ještě poslední 75 úkol dodat 6 pohárků vody a mám hotovo. :)

6. ostrásekačka

ostrásekačka Rádoby autor

Akce hotová. TS ledňáček, čáp, ježek, holub. Já se té havěti ( labuť, jezevec, vydra) nedočkám :cry::cry::cry:.
    Stromy lapacho :) jinak lišta :sleepy:. Moc děkuji sousedům za brčka.

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem zariskoval a dal jen odhadem pulku poli s melounama... uvidime za par hodin, stojim na 600+600 pozadavku 52+43 ukolu, takze jeste hluboce pred stonkem...
    Casu je dost, jde jen o to pak nezapomenout na vsechna TS, dokonce i z minuly akce :)

Vypadavat ma 178 brcek/den, v tuto chvili ma byt 693 ([50.ukol]+29 ) nebo chybet 371, mam 1398 (chybi 0 ), mam 131% hotovo.
    Stav cukrmelounu : idealne 11518 kusu (2950/den, [5.ukol]+18 kusu ), mam 16431 z 17700 (92% ).
    Zatim uplynulo 65% casu, zbyva 50 hodin.
    A vetrnik musi udelat 266 sklenic, po kouskach podle vody, takze necekat :)

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Tak mi chybí poslední 4 úkoly u Freda, Andy už se šklebí od ucha k uchu a má vyděláno. Z TS 2 černé vrby, které jsou víceméně k ničemuž, jinak lištičky, totéž TCH. Ještě jsem objevil jeden zapomenutý chlív, tak ho fouknu na plochu. Jestli si tu labuť nevybojuju, tak jsem u sebe mrtvej Homolka :D.

9. marcipánka74

marcipánka74 Pilný autor

pinda-ada a já myslela , že tady jsme na foru a tvůj příspěvek vidím :music: a ohledně toho sekání , stačí kuk sem ,kde se o tomto problému píše (spomalení a sekání farmy)

10. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pinda-ada a kam si myslíš, že jsi napsala? Do prezidentské kanceláře? Tady jsme na foru....ale jinak děláš čest svému nicku....xD

11. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak akce komplet hotová. Ale ty odměny:cry:. Stromy samá lišta, chlívky teprve čekají, ale naději tomu nedávám. V mém levlu je to tak, co si nekoupím, nemám.

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Ze sazenic nic moc,vše do lišty ;)

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p ahojky ... tak žáby napojeny (75+75), ale vypadají stále, že co nejdříve uhynou ... tak teď vrátit farmu do univerzálního režimu a čekat na další akci ... tajemky vytáhnu až později, stejně žádné příjemné překvapení nečekám xD

14. čarodějka007

Medvánek neházej flintu do obilí....mě se k mému velikému překvapení vylíhli růžoví bobříci ;), a zbytek ptakopysk, pásovec a nenažraný kohout - mohlo být mnohem hůř

15. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak skoro hotovo
    cukr meloun: Mám 18506. Ideální stav 11730. Plním na 157,8% Hotovo 104%
    brko: Mám 1007. Ideální stav 696. Plním na 144,7% Hotovo 95,4%
    sklenice: Mám 250. Ideální stav 175. Plním na 142,9% Hotovo 94%

jdu doplnovat at dám tajemno na plochu;)

16. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Výbehy sú už na farmičke, tak som zvedavá čo z nich bude :p predpokladám že aspoň z jedného bude oranžové ródeo, kozy či ovčín... u mňa pravidelná klasika xD

17. fugger64

fugger64 Komisař fóra

čarodějka007: a co si myslíš, že by udělali v prezidentské kanceláři, kdyby tam napsala? poslali by jí leda lahve od becherovky a popelníky s vajglama.... a než to, tak se tu spíš dočkáme v rámci TS stromu VajglovníkuxD

18. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Fujtajbl vespolek, to je ale hnusná představa :wuerg:;)

K akci: stojím jeden dárek před stonkem a čekám na dozrání růží - ty mám ráda, většinou nezklamou. I když mému oblíbenému artyčoku nebo neselhávající brokolici se rovnat nemůžou. Ale zase jsou rychleji, tak je dávám přes den a tamty přes noc.:)

19. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

čarodějka007 Prezidentska kancelar xDxDxDxD... tos me dostala - mlatim se tu smichy a kdybys nenapsala o prispevek niz, co ti padlo (za 3 min. sklizim posledni zapomenuty TCH a jestli tam nebudou taky, budu te muset proklet to devateho kolene! xD ), nespis bych se valela pod stolem jeste ted. Fakt peknej ulovek, gratulace velika ;)

20. čarodějka007

matlafous123 nechci tě naštvat, ale to už je druhý, jako odměna z akce....tak jsem je na chvilku nechala provětrat..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.